Jump to content

Locked zalba na rp admina

Jurisic.

Recommended Posts

• Vaše Ime i Prezime: Jurisic
  • Naziv člana RPE Tima na kojeg se žalite (+tag na forumu): @Kostich
  • Razlog žalbe: https://imgur.com/a/4QogKpY
  • Obrazloženje: Usao sam u kafic gde su bili clanovi GSF-a prisutni, stao sam kod stola za bilijar i posmatrao, na sta meni Kostich prilazi i uperuje utoku na glavu i govori da izlazim. Moj RP imate dole u prilozenim slikama. Mene zanima da li bi u RL na prvu izvadio utoku nekome koga prvi put vidis i ne znas sta je. Nedaj boze pandur da ti dodje tresao bi se ko prut. 
  • Dokazi: https://imgur.com/a/4QogKpY

* i to sto mi spominjes da ces me jailati za RPS, ti si tu uradio AA, nisi mogao IC putem da saznas da li sam ja stvarno federalac nego si na komandu proverio koja sam organizacija. 

Edited by Jurisic.
  • Upvote 1

Klik

Nisam te ni kaznio, trebas da budes srecan. 

Blejis pored 3 nepoznata crnaca, kazes da si federalac(za znakove necemo ni pricati, s obzirom da ih nisi RPo), sam si dosao, zbog burne situacije i bukvalno sam digo liku pistolj i odveo ga u tgb, ti si usao, ja koji mi je karakter u tom trenutku pod tenzijom, a ti posmatras, ja ti podignem pistolj i napomenem bukvalno 5 puta da izadjes, ti pored svega toga neces da izadjes iz lokala sto znaci da rpas kako ti se karakter ne plasi pistolja razumes, da ti neko irl izvadi trco bi ko petao na putu. - Pored svega toga mi smo imali RP situaciju gde sam ja izrpo da vadim pistolj na neke momke, jednog smo odveli u tgb i doticni je usao ja sam ga posmatrao i na kraju uperio pistolj u njega zbog unutar RP Scene napete situacije. Upozorio sam te kad sam rekao da izadjes, jer da sam te ispuco reko bih ti crack.

Da ne pominjem sto se Enrique nervira s tobom, Rpa kako te bije takodje da bi te izbacili ti odbijas RP i nastavljas da OOCas i pretis zalbom.

za RPS sam ti rekao jer RPas kao da ti nisam podigo pistolj na glavu i rekao da izadjes, ne zbog FBIa druze, ni jedna OOC informacije nije upotrebljena IC. - Tvoj karakter nije pokazao strah, nas je trojica, ti si sam, nisi RPao obelezje Federalca, niti sam ja OOC putem IC upotrebio da si ti federalac, ja ne znam ko si, nisi rpao Badge, Uniformu, nisi se legitimisao.

Ja sam Reagovao u skladu sa RP pravilima, ti si taj koji je ignorisao osnovni princip Realizma.

To je od mene.

Edited by Kostich
  • Like 2
  • Confused 1
7 minutes ago, Kostich said:

Klik

Nisam te ni kaznio, trebas da budes srecan. 

Ja se nisam ni zalio za kaznu nego zato sto si rpe a nemas pojima da rpas.

• Like 1
  • princip je uvek isti.
  • 21 hours ago, Kostich said:

za RPS sam ti rekao jer RPas kao da ti nisam podigo pistolj na glavu i rekao da izadjes, ne zbog FBIa druze

sam sebi jamu kopas. Kako ti mozes da podignes pistolj na nekog koga ne znas.

21 hours ago, Kostich said:

niti sam ja OOC putem IC upotrebio da si ti federalac

image.png.1395407ff8c379936a40c0992d702a86.png

image.png.c7787c4ff30a39770ef8f707b8068e9c.png - opet nagovestavam, kako mozes da znas koja sam org. Indirektno si mi rekao da nisam fbi(RP org) i nema sta da trazim tu, jer si video na mom statsu da sam BDT. Drugacije nisi mogao da znas koja sam org. tu si AA uradio.

nisi RPao obelezje Federalca,

nisi rpao Badge, Uniformu, nisi se legitimisao.

image.png.e5ba3538d2a2b22254a6fd46194df969.png

napomenem bukvalno 5 puta da izadjes, ti pored svega toga neces da izadjes iz lokala sto znaci da rpas kako ti se karakter ne plasi pistolja razumes

image.png.7ca6ab358f1f3ea6c303cf38f2a200bf.png

na prvu me teras, nisam stigao ni da zavrsim /me ti si mi vec digao pistolj na glavu neznajuci ko sam.

Edited by Jurisic.

Ja sam podizajuci pistolj na federalca samo rizikovao sudbinu/zivot svog karaktera i nista vise. - Napisao sam ti da nisi RP org i da ispostujes RP do kraja, sto znaci da nisam IC upotrebio nikakav MG, jer da jesam sigurno ne bih digo pistolj na clana federalca.

nemam sta da komentarisem vise @Rista

Edited by Kostich
    • Like 1
  • princip je uvek isti.
  • 37 minutes ago, Kostich said:

Ja sam podizajuci pistolj na federalca samo rizikovao sudbinu/zivot svog karaktera i nista vise. - Napisao sam ti da nisi RP org i da ispostujes RP do kraja, sto znaci da nisam IC upotrebio nikakav MG, jer da jesam sigurno ne bih digo pistolj na clana federalca.

nemam sta da komentarisem vise @Rista

Kako mozes kao RolePlay Ucitelj da rizikujes sudbinu i zivot svog karaktera na ovako banalnim stvarima. Blago slepima, sreca pa nisam u rp svetu. 

8 minutes ago, Jurisic. said:

Kako mozes kao RolePlay Ucitelj da rizikujes sudbinu i zivot svog karaktera na ovako banalnim stvarima.

IC situacija se odvijala tako da je doslo do toga da mora da se potegne, ti si banuo samo tako i nisi pokazao strah svog karaktera nakon uperenog pistolja, kao sto rekoh dok bi u rl piso u gace. Izneo si svoje dokaze, ja sam svoje, dosta spama.

• Like 1
    1 hour ago, Jurisic. said:
    22 hours ago, Kostich said:

nisi RPao obelezje Federalca,

22 hours ago, Kostich said:

nisi rpao Badge, Uniformu, nisi se legitimisao.

Takodje, uradio si RP2WIN sto si samim tim RPao Federalca. 

Da bi to radio treba ti dozvola LFMa ili da budes u nekoj Law ORG, niko ne moze da RPa nesto sto nije. 

• Like 1
  • princip je uvek isti.
  • Nema potrebe da se nadovezujemo u prazno, dokazi su gore. Time sto se pravdas dajes mi doznanja da si svestan da nisi u pravu i da si napravio gresku.

• Haha 1

@Kostich čim vidiš da neko rpa bilo koju vrstu značke, proveravaš organizaciju - ako RPa značku organizacije čije nije član, zatvaraš odmah za RP2WIN bez bilo kakvog razgovora i dizanja tenzije, pogotovo ako su u pitanju članovi DM organizacija.

Žalba odbijena.

@Peskir @Rey_William @Zion, igrač je rank 5 obavestite lidere organizacije i skrenite im pažnju da više ne ometaju roleplay kršenjem pravila u RP zonama.

• Like 2
    • Rista locked this topic
    Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...