Jump to content

Locked Zalba na fakciju - Cartel Jalisco Nueva Generacion

cuh

Recommended Posts

• Vaše Ime i Prezime: Jacody Warrick
  • Naziv fakcije na koju se žalite: Cartel Jalisco Nueva Generacion
  • Da li se žalite na fakciju kao celinu, lidera, ili člana fakcije?: Cartel Jalisco Nueva Generacion
  • Ime i prezime člana fakcije ili lidera fakcije na kojeg se žalite: Cela fakcija
  • Razlog žalbe: Ocigledno DM fakcija, imaju 3 zalbe od kojih je dve odbio lider iste te fakcije na koju se ljudi zale? Nase licne interakcije sa njima:

31/05/2026. - Dolaze u set, prete policiji, nama, prvi put nas vide u zivotu i govore nam da moramo da radimo za njih.. Nakon sto smo to odbili Zacarias_Yapes govori u IC chatu ''Jebene pedercine.'' ''Majku im mrtvu karam.'' 

gfdwy1R.jpeg

Interaction Log od clana nase fakcije: 

REGULAR CONFLICT
Date/Time: 1/JUN/2026 19:22
Attacking Faction: Cartel Jalisco Nueva Generacion
Attackers Downed: /
Defending Faction Members: Kiante Mcbride
Defending Faction Members Downed: /
Defense Outcome: L 
Screenshots/Video

7bFRJd8.png

KLIKNI ZA JOS SLIKA : Dolaze u set i hvataju dete od 14 godina samog na ulici (Karakter nije clan seta) i nasilnicki ga prebijaju jer.. ?? 

Mo46GY3.pngGhzgZmc.pngEXf36TJ.pngGc5QWy0.pngtCzfcOY.png

Stvarno jezive stvari u chatu

Voleo bi i ovo da se pogleda

Edited by cuh
  • Like 2
  • Upvote 1

nije moje da se mjesam ali sam clan RPE tima, ovo je 10ta zalba i nonstop abjuzanje supply fakcije.... nadam se da ce konacno uroditi plodom jer remete roleplay citavog servera samim tim sto nema rpa izmedju sebe vec konstatno vise po tudjim ic setovima kako bi dmali i slicno... 

• Like 1
  • Thanks 3
  • Upvote 1

@Jose_Reyes ovo možeš smatrati kao reviziju žalbe od Zamar Westbrooka. Pošto je već toliko žalbi i nesuglasica voleo bi da ovu žalbu reši RPE vođa i donese konačnu odluku.

Ovo ne samo da nije korektno IC, nego i OOC. Redovno vijaju ljude po serveru i ubijaju ih sa minimalno roleplaya, bez straha i razmišljanja.

Korišćenje izgovora poput "moj karakter je bio pod dejstvom kokaina" je ravno tome da ja roleplayam svog karaktera kao serijskog ubicu. 

• Like 1
1 hour ago, cuh said:

dve odbio lider iste

radjena je revizija koja je odbijena takodje

53 minutes ago, Neof said:

nije moje da se mjesam ali sam clan RPE tima

onda se nemoj mesati iako si clan RPE tima

1 hour ago, cuh said:

Nakon sto smo to odbili Zacarias_Yapes govori u IC chatu ''Jebene pedercine.'' ''Majku im mrtvu karam.'' 

Zacarias Yepes je dobio mute od strane admina Vardya za to njegovo ponasanje sinoc i mute mu jos uvek stoji.

34 minutes ago, cuh said:

Redovno vijaju ljude po serveru i ubijaju ih sa minimalno roleplaya, bez straha i razmišljanja.

34 minutes ago, cuh said:

Korišćenje izgovora poput "moj karakter je bio pod dejstvom kokaina" je ravno tome da ja roleplayam svog karaktera kao serijskog ubicu. 

1 hour ago, cuh said:

prvi put nas vide u zivotu i govore nam da moramo da radimo za njih

Sada cu da resim ovu situaciju kako bi resavali dalje nesporazume

Na drugoj slici kada smo vas pobili to je bilo iz razloga sto je vas clan prvi zapucao, nazalost nemam sliku ali ta cinjenica svakako sad nije vazna jer se ceo server okomio oko jedne fakcije

LSPD je poceo prvi, prvi se zalio, doduse iz opravdanih razloga jer su padali svaki dan i nikako da dobiju priliku da nas pohapse, to je vise ragebait ljutnja nego neka realnije

Zatim GSF koji je iz nekog razloga izgubio dva lidera a treci je tesko ranjen (za ovo ne znam IC pozadinu niti sam bio tu)

Ballasi su u nedelju na eventu pravili haos, zato su danas dropani

Za cripse ne znam pricu

Posto je ocigledno nas problem to sto su nasi clanovi umislili boga jer su ubaceni u fakciju sa ovakvom odgovornoscu od danas pravimo reorganizaciju fakcije, @Buba.i ja smo vec nakon druge zalbe videli da nesto nije okej, sada ste to svi potvrdili jer se ocigledno vise ni ne postuje pravilo o tome da se niko ne mesa u zalbe osim lidera

Izvinjavam se u ime clanova fakcije svima koji su u nekom kontekstu osakaceni ili slicno, oni cija se imena konstantno spominju ce biti izbaceni

Naravno ovo ne znaci da cemo prestati da vam se mesamo u politiku vasih fakcija ako to utice na nas supply ostalih

@Jose_Reyes slobodno prihvati ovu zalbu i daj fakciji minus ili sta vec, sramota bi bila da se i ova odbije

1 hour ago, cuh said:

Voleo bi i ovo da se pogleda

RP se desava u jeffersonu sto je gang teritorija, mogu ti nacine desetine clanaka o tome kako je ukradena policijska oprema... Takodje godinama unazad dok sam i ja sam bio clan PDa su pojedine fakcije RPale kako uriniraju na kruzere koji ostanu nakon sto clanovi odu off, takodje u sred bela dana. 

31 minutes ago, cuh said:

moj karakter je bio pod dejstvom kokaina"

za ovaj argument se slazem sobzirom na to da ROE jasno kaze da je zabranjeno RPati neke mentalne bolesti kako bi opravdali svog karaktera za ubistvo u sta bi ubrojao i konzumiranje narkotika.

Tvoj karakter, Kiante, je vidjen juce u toku dana sa pripadnicima cripsa. Takodje policija nije napadnuta od strane nas ni u jednom momentu. Medjutim mozemo uzeti u obzir da u "hood" dolazi 1 officer sam. Nisam toliko upoznat u gang kulturu cripsa ali nisam siguran koliko bi se taj officer lepo proveo sam u takvom mestu pogotovo nakon sto napusti svoj kruzer i krece da maltretira verbalno pripadnike tog seta. 

• Confused 1
37 minutes ago, cuh said:

@Jose_Reyes ovo možeš smatrati kao reviziju žalbe od Zamar Westbrooka. Pošto je već toliko žalbi i nesuglasica voleo bi da ovu žalbu reši RPE vođa i donese konačnu odluku.

Ovo ne samo da nije korektno IC, nego i OOC. Redovno vijaju ljude po serveru i ubijaju ih sa minimalno roleplaya, bez straha i razmišljanja.

Odgovorice neko drugi na ovu zalbu  jer pojedinci misle da ja stajem na stranu kartela sto nije istina, svaki moj odgovor je objektivan ali ne zelim vise da napdate mene zbog gluposti 

Žalba Prihvaćena kao sto je Riki naveo gore sve tako ce i biti - Fakcija kaznjena sa MINUSOM. 

@Jose_Reyes Lock.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...