Jump to content

Locked RP Battle -[ZAVRŠENO]

Recommended Posts

• Ime i prezime organizatora: Domingo_Curbelo @Curcin @Patrick_Callahan
  • Učesnici (Poželjno je tagovati učesnike): @Tigar @Kenneth_Brooks @Neof @Watson @Dyonte_Watson
  • Naziv RP Eventa: RolePlay Battle
  • Datum i Vreme održavanja: Subota 06.06.2026 u 15h
  • Reklamni materijal (Posteri, Flajeri, Pozivnice, Develop, itd: /
  • Link zahteva za RP marker (nije obavezno ali je vrlo poželjno): /
  • Dodatne OOC Informacije: Sobzirom da vec godinama unazad ovako nesto nije organizovano odlucili smo probati ponovo. Takmicenje se odrzava u timovima 3v3, prijave traju do subote 06.06 do 12h. Sudije ovog eventa su i sami organizatori. Event se razlikuje od ostalih aktuelnih RP evenata iz razloga sto ovaj nema nikakvu IC pricu dakle dolazimo samo da se zabavimo i pokazemo svoje znanje. Prijave timova se vrse u replayu ovog topica. Lideri fakcija su tagovani tako da prenesite svojim clanovima ukoliko i oni zele da se takmice. Takodje kako bi se takmicili ne morate biti u organizaciji. SVAKI TROLL CE SE KAZNJAVATI STROGO!!!!
  • IC pozadina dogadjaja:
  • Like 3
  • Haha 1
  • Ko kaze da je zemlja okrugla
  • 14 minutes ago, Caitlyn_Watson said:

prijavite ekipe pobogu ne valjda ste tj

tu smo da nadgledamo nececmo sudjelovati, osim ako neko ne bude htio od mojih.

• Six Paths of Pain
  • Da podsetim sve lidere fakcija da idalje mozete da se prijavite, vidimo se sutra u 15h!!

@Neof @Kenneth_Brooks @Crazy_Demon @Alfredo_Navarro @Azrael. @Dyonte_Watson @Joseph_Romano kao i svi ostali RPeri da ne tagujem pojedinacno.

3 hours ago, Caitlyn_Watson said:

Da podsetim sve lidere fakcija da idalje mozete da se prijavite, vidimo se sutra u 15h!!

@Neof @Kenneth_Brooks @Crazy_Demon @Alfredo_Navarro @Azrael. @Dyonte_Watson @Joseph_Romano kao i svi ostali RPeri da ne tagujem pojedinacno.

Poslednja stvar na kojoj bi se pojavio je RP bitka 3 na 3 u 2026 godini. Mislim da stvarno nema smisla, nit ja imam volju neku da se nekom dokazujem tako sto cu spamovati /me /do na random roleplay teme ispred 12 osoba. 

Moji članovi slobodni neka idu ukoliko imaju volju da rade to od sebe. 

• Confused 1
    2 hours ago, Alfredo_Navarro said:

Poslednja stvar na kojoj bi se pojavio je RP bitka 3 na 3 u 2026 godini. Mislim da stvarno nema smisla, nit ja imam volju neku da se nekom dokazujem tako sto cu spamovati /me /do na random roleplay teme ispred 12 osoba. 

Moji članovi slobodni neka idu ukoliko imaju volju da rade to od sebe. 

bruh, necu ti dati feature ako ne dodjes

• Like 1
    Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...