Jump to content

Outlaw's House Party

Recommended Posts

• Ime i prezime organizatora: Marquise Tomphson
  • Učesnici (Poželjno je tagovati učesnike): @Wayne_Legacy @Tigar @Azrael. @Enrique_Navarro @Vajs @Knajs @Alfredo_Navarro @Watson @Crazy_Demon
  • Naziv RP Eventa: House Party
  • Datum i Vreme održavanja (DD-MM-YYYY)  19 06 2026  22:00 pm
  • Reklamni materijal (Posteri, Flajeri, Pozivnice, Develop) -  Razvoj svega mozete pratiti  klik
  • Link zahteva za RP marker (nije obavezno ali je vrlo poželjno): edit
  • Dodatne OOC Informacije:Znaci ovo ce biti house party, nece biti flajera itd vec cemo sa vama ic kontaktirati u narednim danima i  pozvati vas. Znam da se cudite tagovo sam Crazy-a ko to zove pandure na zurku crnja i hispanca? Pa niko, slobodno @Crazy_Demon rpaj dojavu i izvrsite raciju. Nadam se da ce se RPE i FM tim sloziti sa ovim. 
Edited by Marquise_Tomphson
  • Upvote 1
1 hour ago, Marquise_Tomphson said:
  • Ime i prezime organizatora: Marquise Tomphson
  • Učesnici (Poželjno je tagovati učesnike): @Wayne_Legacy @Tigar @Azrael. @Enrique_Navarro @Vajs @Knajs @Alfredo_Navarro @Watson @Crazy_Demon
  • Naziv RP Eventa: House Party
  • Datum i Vreme održavanja (DD-MM-YYYY)  19 06 2026  22:00 pm
  • Reklamni materijal (Posteri, Flajeri, Pozivnice, Develop) -  Razvoj svega mozete pratiti  klik
  • Link zahteva za RP marker (nije obavezno ali je vrlo poželjno): edit
  • Dodatne OOC Informacije:Znaci ovo ce biti house party, nece biti flajera itd vec cemo sa vama ic kontaktirati u narednim danima i  pozvati vas. Znam da se cudite tagovo sam Crazy-a ko to zove pandure na zurku crnja i hispanca? Pa niko, slobodno @Crazy_Demon rpaj dojavu i izvrsite raciju. Nadam se da ce se RPE i FM tim sloziti sa ovim. 

@Travis_Stewart  povedite ti  i riki ako ne budem tu 

• Nisam bezao, ako mislite na to. Zurio sam!
  • ako dolazi policija necu acab1312 salim se potrudicu se da sam tu

• Haha 1