Jump to content

KILO TRAY BALLAS

Recommended Posts

• Nisam bezao, ako mislite na to. Zurio sam!
  • Kilo Tray Ballas (KTB) predstavljaju jednu od poznatijih klika Ballas organizacije u Los Santosu. Kao deo šire Ballas mreže, Kilo Tray Ballas deluju uglavnom na teritorijama istočnog i centralnog Los Santosa, sa jakim prisustvom oko Glen Parka, Jeffersona i okolnih kvartova gde Ballas tradicionalno imaju uticaj. Njihova uloga u okviru organizacije vezuje se za čuvanje teritorije, širenje uticaja i održavanje pritiska na rivalske bande koje pokušavaju da preuzmu njihove ulice.

Prepoznatljivi su po ljubičastoj boji, koja predstavlja simbol Ballas identiteta i pripadnosti. Za razliku od Grove Street Families, koji se predstavljaju kao banda vezana za zajednicu i lojalnost kraju, Kilo Tray Ballas se više povezuju sa agresivnijim uličnim delovanjem, kontrolom kvartova i kriminalnim poslovima koji im donose moć i poštovanje unutar Ballas hijerarhije.

Njihovo delovanje najčešće uključuje zaštitu Ballas teritorije, sukobe sa protivničkim klikama i učestvovanje u borbi za prevlast nad ključnim delovima Los Santosa. Posebno neprijateljske odnose imaju sa Grove Street Families, koji su njihovi najveći rivali i glavna prepreka širenju Ballas uticaja. Sukobi između Kilo Tray Ballasa i Families često se vezuju za borbu oko granica teritorije, kontrolu ulica i dokazivanje dominacije u kraju.

Pored Grove Street Families, Kilo Tray Ballas dolaze u kontakt i sa drugim frakcijama koje deluju u Los Santosu, ali njihov glavni fokus ostaje očuvanje Ballas prisustva u kvartovima pod njihovom kontrolom. Iako nisu uvek najviše istaknuti u javnosti kao neke druge Ballas klike, Kilo Tray Ballas imaju značajnu ulogu u održavanju moći bande i predstavljaju jedan od stubova Ballas uticaja u istočnom delu grada.

Kilo Tray Ballas | The Godfather Video Game Wiki | Fandom

• Upvote 2
  • Nisam bezao, ako mislite na to. Zurio sam!
  • Fakcija je otvorenog tipa možete mi se javiti za ulazak u PM ovde na discordu ili nas naci IG u setu.