Jump to content

Locked Zalba na Fakciju GSF - [ODBIJENO]

Recommended Posts

• 'RolePlay Father'
    • Vaše Ime i Prezime: Savagee
    • Naziv fakcije na koju se žalite:
    • Da li se žalite na fakciju kao celinu, lidera, ili člana fakcije?: Clana
    • Ime i prezime člana fakcije ili lidera fakcije na kojeg se žalite: @Ash_Rande Tyrell_Brown
    • Razlog žalbe:  ROE Tokom brawla zabranjeno je koristiti gun, ko bude koristio gun biće kažnjen za DM. (Nije ni /me ni /ame da vadi gun i zapocinje pucnjavu )
    • Dokazi:
    • image.png.a66dfc1177909b5f8bc69811f48ab512.png VIDEO a ni na njegovom karakteru nisam video DVLP za gun, moguce da sam promasio to
    Edited by cuh
    • Like 1
    • Upvote 1

Brawl? Gdje ti ovdje vidiš brawl? Tipičan upad u set brate moj, vi kada upadate kod nas u set vi također koristite oružje, zašto? Zato što je potpuno dozvoljeno koristiti oružje u toj situaciji.  Ja develop u characteru za pištolj nemam ali ga posjedujem IC jer mi je darius rekao da zbog izbacivanja Keywona iz organizacije se colt stavlja na mene, također ja na snimku ne vidim da si se ti okrenuo totalno ka meni da snimiš moju /ame komandu? Nisam znao da i to moram od sad slikati kada uradim... A što se tiče pištolja, ako na moju riječ ne vjeruješ, mogu ti potvrditi i Darius, a i cuh.. Bespotreban i glup način da pokušaš da smjestiš fakciji minus a i uz to još jedan dokaz o tvom koeficijentu inteligencije :) 

• Upvote 4

-Klasicno i nepotrebno smestanje minusa fakciji. Pre svega, sa razlogom postoji sekcija RolePlay Organizacije -> Grove Street Families -> Zalbe na clanove. Ovo je samo smestanje minusa sto ti nece znaciti nista, ali okej...

-Zalba nije postavljena kako treba, nisi popunio lepo formular vec si samo potrcao da sto pre sredis minus, sledeci put malo razmisli.

-Koriscenje guna nije dozvoljeno tokom brawla, ali ovo nije brawl jer se brawl dogovara, a Cripsi su vama samo dosli, stali na koji sekund i napali vas sto se ne racuna u brawl. Pre zalbe, istrazi malo sta znaci koji termin.

-I da jeste Brawl, Tyrell uopste nije ucestvovao vec stajao po strani, a mi smo u bliskim odnosima sa Cripsima i mozemo ih braniti ukoliko vidimo da su ugrozeni.

-Sve u svemu, lose smestanje sa slabim dokazima...

• Like 2
  • 'RolePlay Father'
  • 31 minutes ago, Dragutin_Caponjak said:

Da li si ti rpo da vadis gan na nas juce? sve u svemu gde ti vidis ovde brawl?

image.png.6f2d43f63052bcbb30fae0b3c3ffc961.pngimage.png.4e2fdfb2da374d2ddf6904f2963ac4da.png

image.png.8454b14990694f02c927bffde47ac1f5.png

Ne mora da se pise komanda ako se po skripti vidi da mi je Gun u rukama

kao na primeru kod Tyrella nije imao gun u rukama a i nije ni rpao komandu

19 minutes ago, Darius_Lawson said:

-Klasicno i nepotrebno smestanje minusa fakciji. Pre svega, sa razlogom postoji sekcija RolePlay Organizacije -> Grove Street Families -> Zalbe na clanove. Ovo je samo smestanje minusa sto ti nece znaciti nista, ali okej...

-Zalba nije postavljena kako treba, nisi popunio lepo formular vec si samo potrcao da sto pre sredis minus, sledeci put malo razmisli.

-Koriscenje guna nije dozvoljeno tokom brawla, ali ovo nije brawl jer se brawl dogovara, a Cripsi su vama samo dosli, stali na koji sekund i napali vas sto se ne racuna u brawl. Pre zalbe, istrazi malo sta znaci koji termin.

-I da jeste Brawl, Tyrell uopste nije ucestvovao vec stajao po strani, a mi smo u bliskim odnosima sa Cripsima i mozemo ih braniti ukoliko vidimo da su ugrozeni.

-Sve u svemu, lose smestanje sa slabim dokazima...

Svi doticni clanovi su imali marame i nije uopste imalo nacina da se skonta da su to Cripsi, jos smo pitali za Affilacije na /do i istovremeno ako prepoznajemo po glasu sto je Dragutin negativno odgovorio

i to je onda totalno uredu kad neko vidi da izbija tuca da pocinje da puca na random ljude

Pobogu savage kako planiras da imam gun u rukama ako sam izasao iz auta sa vozacevog mjesta? A ti inace hodas citavo vrijeme sa 2 colta u rukama pa ne moras koristiti komande, sve to dok pd konstantno prolazi kroz ulice, daj batali me te suplje molim te, do sad bi uhapsen bio... Samo se pomiri sa cinjenicom da ako je RP isao u nasu korist a ne u tvoju, da to nije razlog da kacis zalbu i da pokusavas da smjestis minus jer gubis u rpu.. opusti se i uzivaj dok rpa jos ima, i usput iscitaj koji tutorial o istom :D 

Edited by Ash_Rande
  • 'RolePlay Father'
  • 38 minutes ago, Ash_Rande said:

Pobogu savage kako planiras da imam gun u rukama ako sam izasao iz auta sa vozacevog mjesta? A ti inace hodas citavo vrijeme sa 2 colta u rukama pa ne moras koristiti komande, sve to dok pd konstantno prolazi kroz ulice, daj batali me te suplje molim te, do sad bi uhapsen bio... Samo se pomiri sa cinjenicom da ako je RP isao u nasu korist a ne u tvoju, da to nije razlog da kacis zalbu i da pokusavas da smjestis minus jer gubis u rpu.. opusti se i uzivaj dok rpa jos ima, i usput iscitaj koji tutorial o istom :D 

kraljino moja, ja sam odrpao na /ame pulls out 2x Colt-45 jer ih icly imam 2..... Onda su oni tu malo sjebali RPS jer su idalje napali, pritom ti si izasao iz kola zbog "PRITISKA GUME" a vidjeli smo da ste ti i Maka MGali jer ste nekim cudom obojca u 10sec poslali SMS nekome ali za to nemamo dokaz

ja samo kazem kako jeste iz moje perspektive, ti se nemas sta ICLY nesat kad vidis neke 2grupe NE AFFILIRANIH osoba sa MARAMAMA pa tebi rendom zapne.... sad bi ih mogao pospemati coltom

• Haha 1

Screenshot_41.png.02d37e79840a883889f4c2acf258a8d9.png

Zalba na fakciju je ODBIJENA

[OBRAZLOZENJE]

Nevalidan dokaz, bez datuma, screena i imena igraca koji je snimao ovo. Pravila same sekcije nalazu da se zalba na clana fakcije moze okaciti ukoliko ste pre toga clana prijavili leadershipu fakcije ali je reakcija iste izostala, sto takodje vidim da nije uradjeno. Klasican upad u sekciju gde je koriscenje gunova dozvoljeno, takodje na snimku se ne vidi da li je igrac pisao bilo kakvu /ame komandu za vadjenje/koriscenje Colta. Sa druge strane, nadam se da cete jednom poceti uvazavati pravilo da za posedovanje bilo kakvog oruzija morate imati validan dokaz u vidu developa ili slike gde vam je dato oruzije, bilo kakva potvrda da vam je neko dao oruzije ili slicno NIJE validan dokaz. Skrenite clanovima paznju na to.

• Like 1
    • cuh changed the title to Zalba na Fakciju GSF - [ODBIJENO]
    Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...