Jump to content

Locked Žalba na fakciju - Kelly Park Ballas [ODBIJENO]

Recommended Posts

• Vaše Ime i Prezime: Ash_Rande
  • Naziv fakcije na koju se žalite: Kelly Park Ballas
  • Da li se žalite na fakciju kao celinu, lidera, ili člana fakcije?: bukvalno sve troje
  • Ime i prezime člana fakcije ili lidera fakcije na kojeg se žalite: Kenny, Dragutin_Caponjak, Aleksa_Josipovic
  • Razlog žalbe: Sve je počelo od toga kada smo došli po Dragutina jer je imao WL, naglasio sam ostatku ekipe da je rper i da ga ne hapsimo ali on nas je krenuo pucati i tu smo ga uhapsili, čim je cuffan odma je počeo sa vrijeđanjem majke, kao i što je prosipao sitne uvrede, imao je drogu u inventoryu i to sam mu oduzeo, i zbog toga je poslije vrijeđao. Poslije tog hapšenja Aleksa Josipovic, Dragutin i Kenny u ekipi sa još par dmera dolaze ispred FBI HQ kako bi nas DMali, šta RPeri kao i vođa njihove rade ispred FBI HQa dmajuci se sa nama umjesto da su u setu gdje im je i mjesto? Poslije toga Alli i ja smo otišli iz zajebancije u njihov set, ušli u liquor store, kenny nam govori da smo debili i da je icly liquor polupan, i psuje nam Boga, nakon toga nas pocinju i DMati. Nenormalno ponašanje lidera fakcije, kao i njegovih članova...
  • Dokazi: https://imgur.com/a/lZD6JKP
Edited by Martin_White

Lepo boga mi, a kad si ti bio lider nisi kao spominjo boga to ga se ne secas isto si trolovao kao i ja tako da, isto kad ste dosli u lokal sta je vec bilo Alli nije rpao da vadi gan izvadio je sotku prvo pa je izvadio deagle...

Just now, Dragutin_Caponjak said:

Lepo boga mi, a kad si ti bio lider nisi kao spominjo boga to ga se ne secas isto si trolovao kao i ja tako da, isto kad ste dosli u lokal sta je vec bilo Alli nije rpao da vadi gan izvadio je sotku prvo pa je izvadio deagle...

ja sam trolovao, otisao na t2 dmao se s narodom i zbog tog mi je skinut lider xaxaaxxaxaxa ali to nije tema ove žalbe kako ja znam, tema si ti, opravdaj se da ne smaramo martina džaba

14 minutes ago, Tyrell_Brown said:

ja sam trolovao, otisao na t2 dmao se s narodom i zbog tog mi je skinut lider xaxaaxxaxaxa ali to nije tema ove žalbe kako ja znam, tema si ti, opravdaj se da ne smaramo martina džaba

Ne smarate sve dok imate argumente.

15 minutes ago, Dragutin_Caponjak said:

To što neko krši, ili je kršio pravila ne opravdava tebe da činiš isto. E sad, ja ovde konkretno nigde ne vidim DM koji je Tyrell spominjao, na slikama se vidi da je FBI napao članove Dragutinove fakcije nakon čega su zapucali - mogli su da odreaguju bolje i više u skladu sa RP situacijom, to ne može da se porekne ali svakako nije DM. U ostalom Tyrell je ranije u tekst napisao kako je trollovao i da je zbog toga dobio skidanje lidera, verujem da je i ovde to bio slučaj jer je FBI poznat po tome.

Što se tiče vređanja koje si pretrpeo slobodno okači posebnu žalbu da se svi koji su te vređali adekvatno kazne.

@Dragutin_Caponjak pripazi na svoje ponašanje i na ponašanje članova, imate dobru fakciju i bila bi prava šteta da vam ovakvi izlivi besa pokvare sve.

@Tyrell_Brown kao FBI svakako trebate da izbegavate kontakt sa RPerima što vam je i više puta rečeno. Nije zabranjeno da RPate, ali kada dolazite da provocirate i da hapsite tu već prelazite crvenu liniju koja vam je kao organizaciji postavljena.

@Vardy vidi šta ćeš sa njima pošto se na slikama očigledno vidi da su tek tako upali u turf RP fakcije da bi izazivali, znajući da imaju komande preko kojih mogu da cuffaju jailaju.

Žalba odbijena.

Edited by Martin_White
  • Martin_White changed the title to Žalba na fakciju - Kelly Park Ballas [ODBIJENO]
  • Martin_White locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...