Jump to content

Locked [RP EVENT] Prikupljanje novca za izbeglice iz Kine. 16.7 / 20"00h [ODRZANO]

Recommended Posts

Ime i Prezime organizatora: Dimitrije_Milenkovic

Slika statsa: https://imgur.com/a/QYHBg

Ucesnici (Mozete ih tagovati kako bi mogli da se izjasne da li ce da ucestvuju): Svi igraci servera. kao i :  @Fegeline @Laki_Pavlovic @Dare_Zdravkovic @Vuk_Apostolovski @Ghost^  @Nikolina_Ninaa@Damir_Besirovic   @Mirza Alihodzic @Goran_Miric  @Spencer @Scarface @Wiz Khalifa @Baltazar_Johnson 

Datum i vreme odrzavanja eventa:  16.7.2017 ( 20:00 )

Mesto odrzavanja eventa: Santa Maria Beach - tacnije ispred firme id: 521

pgh5okk.jpg

Objasnjene/Desavanje: Radi se o RP eventu koji organizuje RP organizacija "Chinese embassy in San Andreas" radi se o IC prikupljanju novca za izbeglice iz kine. Svi igraci su pozvani da dodju pogotovo oni koji RPaju "Kineze" (BDT) kao i drzavne organizacije. 

P.S Naravno nije obavezno stvarno davati novac, vec to uradite RPom.

Edited by Jao_Ming

Ne mozes organizovatu skup kod opstine, a onda ocekivati da dodju drzavne organizacije, njihovo pojavljivanje ce biti jedino da vas oteraju odatle. Promeni lokaciju samo, ostalo je kul.

• ex. Laki Pavlovic
  • Docicu zasto ne. Ugrabim slobodnog vremena

Edited by Laki_Pavlovic
    15 hours ago, Jao_Ming said:

Ne mozes organizovatu skup kod opstine, a onda ocekivati da dodju drzavne organizacije, njihovo pojavljivanje ce biti jedino da vas oteraju odatle. Promeni lokaciju samo, ostalo je kul.

A ako je Laki (Gradonacelnik) s njim jel smiju onda?

Bit cu tu ;) 

Edited by Ever^
    10 minutes ago, Ever^ said:

A ako je Laki (Gradonacelnik) s njim jel smiju onda?

Bit cu tu ;) 

I ja tako mislim.. ipak i ovo sto RPamo je "VLADA" tako da opstina je mesto na kojem bi bas i trebalo da se odrzi ovakav event. @Jao_Ming

Uredu je lokacija neka je ova nego zasto ne bi odobrio mozda gradonacalnik oce da bude u dobrim odnosima sa Kinom posto zeli da se pokaze pred Kineskim Ambasadorom. To je volja gradonacalnika.

Edited by Therage66

Pošto mi iz BDT-a RP-amo Kineze naravno da ćemo biti tu,samo što je mala kontradikcija to sto mi RP-amo da smo migrantska kuća koja ugostuje sve migrante iz Kine,tako da zauprave dio tih fondova po RP-u treba da ide i nama ili?

:D   

9 hours ago, Scarface said:

Pošto mi iz BDT-a RP-amo Kineze naravno da ćemo biti tu,samo što je mala kontradikcija to sto mi RP-amo da smo migrantska kuća koja ugostuje sve migrante iz Kine,tako da zauprave dio tih fondova po RP-u treba da ide i nama ili?

:D   

Upravo tako ja sam vas ceo dan juce trazio IG da to dogovorimo ali posto nisam uspeo lepo da ste sami skontali ocekujemo vas i dodjite malo ranije. :) 

Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...