Jump to content

Locked [RP EVENT] Italiano nagrada [ODRZANO]

Recommended Posts

Ime i Prezime organizatora:Dosmagoj Pojer a.k.a Fabio

Slika statsa:

Ucesnici (Mozete ih tagovati kako bi mogli da se izjasne da li ce da ucestvuju):Stefan Sukurica,Jevta Scarface,Almedin,Pierce,i svi koji hoce da piristvuju...

@Scarface,

@Jevta.

@Ivan_Zoricic

Datum i vreme odrzavanja eventa:29.7.2017 20H

Mesto odrzavanja eventa:Disco club,adresa 461...

Objasnjene/Desavanje:Ovako povodm novog vlasnika firme The Vinci family,organiziraju nagradnu igru..Nagradna igra ce se odrzati u Fabijevom discu,posto sto je on jos od prje bio bogatas,a samo sto je kupio firmu The Vinci family se jos vise obogatio,kako bi se dobila ngradna igra potrebno je potrositi 10$ u disco,nakon kupljenog pica,konobar ce vam zapisati broj na karticu koji ste vi rekli,vase ime i prezime te ce to staviti u kutiju...Na kraju veceri izvlacit ce se 3 nagrade...

1.Nagrada:500,000$

2.nagrada:200:000$

3.nagrada:100.000$

Edited by Jao_Ming

Ja nazalost nemogu prisustvovati @Gazic ce umjesto mene doci i sa njim, i cjela migrantska kuca Black Dragon.

@Jevta.novinari bi prenosili preko vjesti da se odrzava nagradna igra,vas cu sve po IC platiti kako bi vi to napravili,ubiti vi bi to poslikali i stavili kao na neki portali li slicno

• Кој ме натера да играм ово....
  • Ako dozvoljavas doci ce i Rusi!

@Daka_Milosavljevic,nemoj da mi isparis negde tad.(ne odgovaraj ovde,vec me pmaj)

Po RPu nije da vesti izbacuju tako nešto i još da se prenosi. U redu za nekog poznatog u gradu, ali još jedna u nizu kupovina tuđeg poseda... Ništa novo, dajte malo više mašte. Nemojte se ponavljati. 

Pa ne to zvat cu vas ja IC putem sve i to sve cemo fino iz Devlopat,nego kazem ti naprimjer posaljete novinara 2-3 oni to slikaju,znas kako ono portali stavlaju nocni zivot e to sam msilio :D 

Guest Jizzy_Vasquez

@Ivan_Zoricic obavijestio IC putem Veronu, i Gijana. @Jevta. bit' ce, i imam zamisao za vas kako bi vi to prenosili. Nikakva stvar sa novinarima, ako budes hteo to da radis zato sto imas komandu direktnog upucivanja citavom serveru preko chata. Lijepo sam zamislio, i napravit' cemo topic, to jest ja cu ga napraviit kako pozivam svakog 'MafiaBoss'-a, i 'GangVodje', lijepo ja to imam sve pripremljeno. @Ever^ po tebe cu ja takodje doci, gledamo se sutra oko 16:00. ;) @Daka_Milosavljevic brat si moj, i po tebe ce neko doci, ako ne ja, Dosmagoj/Nesko/Adox ce doci. 

GL svima, da nam je Bog u pomoci, da se ovo odrzi kako treba. :)

• "Life is simple. You make choices and you don't look back."
  • 1 hour ago, Jizzy_Vasquez said:

@Scarface @Gazic citav dan nije bio tu, tako da nista od vas, ja vam se izvinjavam, al' ja sam vec uradio topic, nisam imao vremena. 

Nisam mogao,nemam vremena ovih dana,tako da ne znam ocu li moci prisustvovati RP eventu,ali vjerovatno cu da posaljem nekog od r5ica da vodi i ostale clanove,da ne bude da smo izradili. @Goran_Miric @Adex @Wiz Khalifa @Ce$ar ....

8 minutes ago, Jizzy_Vasquez said:

Event odrzan. Donekle je bio dobar. Al' sam saznao dvije stvari, da GSF nije banda, vec mafija, i da su moji clanovi apsolutni retardi. Hvala svima koji su dosli, pogotovo @Darko_Zivanovic i @Ivan_Zoricic, Stefan izjebao, Ever izjebao, fala vam. Pozdrav.

Kako je GSF mafija?Nismo ništa uradili? xD

Guest Jizzy_Vasquez

Prakticno, trebali ste da radite, posto mafije obicno sjede u tajnosti, posalju nekog mladjeg clana da im on narucuje, ubija i tako.. Vi ste to uradili, al' ja vas postujem jer ste r5ice u GSFu, i iskreno poznajete RP prejako. Nisam hteo da komentarisem, hvala vam braco moja, vidimo se, veliki respect za to sto ste mi dosli, i ispostovali me.  ;) 

• Кој ме натера да играм ово....
  • 4 hours ago, Jizzy_Vasquez said:

Event odrzan. Donekle je bio dobar. Al' sam saznao dvije stvari, da GSF nije banda, vec mafija, i da su moji clanovi apsolutni retardi. Hvala svima koji su dosli, pogotovo @Darko_Zivanovic i @Ivan_Zoricic, Stefan izjebao, Ever izjebao, fala vam. Pozdrav.

Drago mi je da je dobro proslo,a krivo mi je sto nisam mogao da budem duze,jer sam morao ici.

Gl dalje,i samo jako!

Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...