Jump to content

Locked 7 Godina SkillArene zajednice!

Recommended Posts

• What good will it be for someone to gain the whole world, yet forfeit their soul? Or what can anyone give in exchange for their soul?
  • Velika mi je cast i sa ponosom otvaram ovu temu, jer na danasnji dan je bio pocetak necega cega smo svi bili, i bicemo deo jos dugo godina! [SA] i dan danas pise svoju istoriju na SAMP sceni, i pisace dok god budimo se trudili i borili da odrzimo ovaj lanac prijateljstva i sloge. Kako vreme leti, vec 7 godina je proslo otkako sam otvorio ovu zajednicu, a kao da je juce bilo ; )

I sami znate da je ova zajednica na tronu i dalje vec dugi niz godina, da drzimo najveci broj igraca na balkanu, kako na serveru tako i na forumu/teamspeaku.Sa jedne strane, bilo bi mi zao da propadne ovakav trud za koji smo se svi borili, za sve sate igre provedene na serveru,forumu,tsu..A sa druge strane, kad pogledate sta smo ostvarili za ovo kratko vreme na  samp sceni, to mozda niko nece u sledecih 9-10 ; ) Sustina je da i ako se Skill Arena ikad ugasi, svi cete pamtiti ovu zajednicu kao "drugu" familiju, mesto gde ste uvek dolazili da pricate, uzivate, igrate i zezate sa svojim drugarima, iako se neki posle pokazu da nisu drugari, ipak su bili. Svi cete znati sta je bila skillarena, za 10-20 pa i 30 godina, jer jednostavno ne mozete zaboraviti sva secanja i dogadjaje koje ste imali na zajednici, neki cak i vise od secanja. Ne mogu reci da sam sve osobe koje sam upoznao u RL sa zajednice bile "dobre", jer bas i nisu, ali na ovoj zajednici sam upoznao dosta dobrih osoba  iako sam bio prodan i izneveren pa cak i od nekih bliskih osoba, ipak nisam odustao od pravljenja odlicne ekipe. Elem, da ne pametujem vise, da malo popricamo o zajednici ; )

Pre svega zeleo bih da se zahvalim svim igracima Skill Arene koji igraju na serveru, jer provode enormne sate kako bi pokazali  i pruzili podrsku zajednici, pocev od reklamiranja, pruzanja pomoci novim igracima pa  i doniranjem, sve do same igre na serveru , jer da vas nema ocigledno SA ne bi bila ono sto je danas. Sama vasa podrska, i prisustvo u zajednici dokazuje da mi radimo dobar posao, i da se trudimo kako bi svi uzivali na serveru gde je i poenta da se zezamo, druzimo i igramo, a ne vredjamo prozivamo i psujemo.  Znam da ima dosta tenzije, svadja, napetosti na zajednici, jer jednostavno nije moguce svima ugoditi, ali zamolio bih vas ako vec ne mozete da resite neki sukob da mozda probate sa "izvini",a ne sa prozivanjem. Neki put treba biti covek i oprostiti nekome na gresci, jer ne znas sta je ta osoba imala ili kakve probleme u RL ima, pa iskaljuje bes na igracima gde nazalost njegovi postupci dovode do zabrane igre na zajednici.Ja bih rado voleo da svi igraci ostanu na zajednici jos dugo, da se druzimo igramo i zezamo, i nadam se da kad procitate ovo da cete barem malo pokusati sa lepim recima, koliko toliko.U znak zahvalnosti, sutra negde preko dana bice odradjen global UNWARN, dakle svim igracima SA bice stavljena kolicina warna na 0.

Nema sta da se kaze za staff, da ne rade odlican posao ne bi bili gde smo sad. Posebno AL 5 i Al6, koji su probrani od strane najboljih admina na SA i naravno njihov rad i trud na zajednici je i te kako cenjen, i to su ljudi koji su tu 24/7, ekipa koja je stalno u toku i koja ce biti tu dok god bude to trebalo, jer sam rastanak ovakvog dobrog staffa bi bio vec jedan korak dole.Ta sloga i ozbiljnost kao i rad su samo jedan od dokaza za brojku od 1000.Mi smo vec dugo u ovoj prici, dakle poceli smo od CS-a, bili smo najbolji, i onda smo jednostavno izgubili volju jer CS nije mogao da pruzi ono sto je recimo SAMP mogao. Zato sto mi i ugasili CS zajednicu, i otvorili SAMP server.  A sad kad pogledate, nama je i 1000 igraca malo, pa zato i planiramo novi projekat tj MTA(Gde naravno ocekujem 4096/4096 ^__^).

Elem da se vratimo na temu, i da vam objasnim neke od buducih projekata koje vas cekaju, i koje ce opravdati vasu podrsku koju pruzate nama vec dugi niz godina.Da se razumemo, zajednica sve vise jaca i raste, i radimo konstantno na unapredjenju kako bi dokazali da smo uvek bili i ostali number one!

~Uskoro Skill Arena ESL organizacija, nas team u CS:GO igra ligu 15. avgusta, bice live stream, pa cak i na televiziji. Imace novi domen, pa cemo pored CS:GO team imati i za druge igre teamovi koji ce se takmiciti na turnirima koje mi cemo stalno pratiti i podrzavati.

~Krajem godine MTA server, sve skripte i stvari sa SA ce biti odradjene, mnogo bolje, optimizovane bez laga, bez cheatera sto ste uvek i trazili, i puna podrska MySQL kao i LUA programskog jezika.Za one koje se pitaju sta ce biti sa sampom, logicno je da ostaje naravno i bice stalno pun, jer MTA nece izaci iz alfe/bete dug vremenski period. Ali naravno, sve sto imate na SAMPU ce najverovatnije biti prebaceno na MTA ili mozda 50%. Otom potom, bitno je samo da znate da se radi. 

~Majice Skill Arene su uskoro spremne za slanje i bice izlistane slike, cena, i dostava. Uskoro Live SS, nazalost nemam vise informacija jer jos uvek smo u pregovorima sa kompanijama.

~Wikipedia, sve objasnjeno o serveru, za pocetak i igru kao i nove stvarii koje se dodaju. Bukvalno tutorial i manual za nove igrace pa i stare ; ) Takodje, pored wikipedia bice i BUGtracker, dakle taj projekat sam vec zavrsio ali nije jos pusten u live. Dakle prijava bugova, vrsta, koji projekat je u pitanju gde naravno developeri dobijaju mail i bug se otklanja u najkracem periodu. O tome vise kad se otvori!

~Kao i sto sami znate i cekate, 4.2 update se sprema polako za server, ja sad prvenstveno radim na optimizaciji jer jos uvek smisljamo novi sistem tune car i vozila streama kako bi igraci bili slobodni sto se tice SAMP limita.Takodje posto ima dosta nesuglasica za TD-ove(Textdrawove), bice ubacena opcija da ako se nekome ne svidjaju novi td-ovi mocice stare da koristi, pa tako resavam i problem nesuglasice oko novih TD-ova(Inace stari td-ovi su vec 2 godine i mene su iskreno smorili). Takodje, Forum softver IPBoard uskoro izbacuje takodje verziju 4.2(koja slucajnost), gde donosi brojne stvari, klubove, nove reputacije/reakcije, auth uredjaje, 2step i galerija, kao i jos mnogo toga. 

~Takodje po prvi put u istoriji SAMPA mi cemo napraviti sistem da izbegnemo limit SAMP vozila, a takodje sada radim i na IRC serveru, dakle mocicete da se dopisujete sa igracima in game preko mobilnog/web broswera, takodje i setovanje svega mocice komandom sa irc servera, kao i A6 sto ce moci da resava zahteve i unbanove preko komande. Za one  koji nisu culi za IRC, sigurno nisu bili na krstarici :D 

Kao sto i sami vidite, sprema se haos koji cemo napraviti po balkanu, i nadam se da smo opravdali vase poverenje i podrsku kao zajednica.Mi smo tu, jaci nego ikad i bicemo jos dugo. Hvala Vam na svemu sto ste ucinili na zajednici, i sto ste tu sa nama i dalje. Srecan rodjendan Skill Arena zajednici, i ona danas zvanicno traje vec 7 godina!  

Specijalnu zahvalnicu ima Goldfinger, za njegov veoma odlican rad na zajednici, i pravdu koju ispravlja tamo gde ja nazalost ne umem ili ne stizem, i dokazana pozicija koju zasluzuje. Tu je jos mnogo osoba koje zasluzuju posebnu pohvalu, mozda cak i najbolje osobe na SA, None,Jacky,Najt,Pavle,Awoken,Monchy,Acko,Tajfun,Nexus,Mire,Enrico, Dusan,Ahiil,Skazi,Extreme,Bogzi,Daco i mnogo jos A5-A6 da ne nabrajam sad, probrana ekipa koja je stablo zajednice i bez kojih svakako ne bi bilo ovde gde smo. Ne mozete dobiti bolje osobe i ekipu od ove koju ja imam na zajednici.

Sve najbolje i vidimo se danas za neke nagrade, kao i global unwarn!

'Owner, SA Staff.

https://www.sarp.gg/forum/topic/167963-7-godina-skillarene-zajednice/

Срећан ти рођендан Скил Арено,сва срећа у даљем раду,такође све похвале врховној команди и осталима,гамемастерима,спец тиму,админима и тс3 хелперима;):x

https://www.sarp.gg/forum/topic/167963-7-godina-skillarene-zajednice/#findComment-790583

Skill arena je jedini server na kojem igram i sa kojeg sam otisao i vratio se :D.

#SA_ONE_LOVE #<3 #<3

https://www.sarp.gg/forum/topic/167963-7-godina-skillarene-zajednice/#findComment-790593

O čemu da pričamo više? Čovek objasnio sve! Veliki Respect za sve igrače, staff i Deity-a!!

#SA_ONE_LOVE! 

https://www.sarp.gg/forum/topic/167963-7-godina-skillarene-zajednice/#findComment-790594

Mogu vam samo reći samo jedno: ' skill arena domejn ez'

Verujem u tebe @Deity@ČAČAK  da ćeš to srediti kako dolikuje , samo ti je greška što nisi administratora @Dejan-a madjara pomenuo, ipak je nacionalna manjina, treba ga se setiti, btw čuo sam da ima dobre komšinice pa smo mogli malo posetiti obližnje  selo kikindu 

--------------

Želim svima ugodnu igru na serveru, uživajteee

- Obucite se slojevito, Vinter iz kaming -

~ by: /s tata Snežniii

https://www.sarp.gg/forum/topic/167963-7-godina-skillarene-zajednice/#findComment-790606

Srecan rodjendan Skill Areno :D Da budete jos dugo godina 1000/1000 :D

Nemam sta reci server kida, samo ocekujemo MTA ;) 

https://www.sarp.gg/forum/topic/167963-7-godina-skillarene-zajednice/#findComment-790612

• just have a little faith
  • Ustajem,ulazim na forum i docekuje me ovo...

Hvala pre svega Deity koji nam je omogucio ovo druzenje tj.povezao je mnoga prijateljstva preko igrice...

Srecan rodjendan Skill Areno,da zivis duze nego moj stari komp

Igram na Skill Areni manje od godinu dana i postala je moja treca porodica (pored mame,tate,i rl),upoznao sam mnogo gotivne likove,bio u raznim organizacija,zblizio se sa raznim ljudima i sve to za cetiri meseca...

Naravno,pravio sam razne probleme (dm,pg,psovanje)ali sve je to prolazno i svi se opet lepo druzimo.

@Amardo Maxi @Aco_Gavrilovic @Daki Capone @Jovan_Pedic i jos mnogo njih sam upoznao na ovoj SAMP sceni,ali jednom zelim da vas upoznam u tom famoznom "STVARNOM ZIVOTU" iako je meni Skill Arena veoma stvaran zivot za mene

I naravno veliki pozdrav za @Mire kome preporucujem da nadje neku zgodnu sekretaricu :)

#SA ONE LOVE

#edit: NAPISAO BIH JOS MNOGO STO STA ALI RADILO SE SINOc KHM KHM

Edited by Stefke_Corleone
    https://www.sarp.gg/forum/topic/167963-7-godina-skillarene-zajednice/#findComment-790638

• Don't cry beacuse it's over, smile beacuse it happened
  • Zurili smo

Sada se ceka MTA.

Edited by Lulac_Palilulac
    https://www.sarp.gg/forum/topic/167963-7-godina-skillarene-zajednice/#findComment-790647

Pogodi me ovaj tekst gore,zamalo da zaplacem,hehe

SA VAN LOV FOR EVER!!! <3<3<3

sretan rodjendan SA  ^___^

https://www.sarp.gg/forum/topic/167963-7-godina-skillarene-zajednice/#findComment-790648

Sretan ti rođendan Skill Areno.Hvala ti Deity na svemu i mnogim drugima.:x

https://www.sarp.gg/forum/topic/167963-7-godina-skillarene-zajednice/#findComment-790651

Srecan rodjendan zajednici u celokupnom staff teamu. Sto se tice zajednice tacno pre 7 mozda ipak 6 godina mislim sa 11 sam igrao cs 1.6 bio sam klinja i low. Kada sam usao na vas server bilo je dosta pro likova koji su mi svojom igrom nabijali komplekse gde sam skinuo cit i pogodite sta? Bio sam banovan. Kasnije 2013 godine krajem 2013 tacnije na samp listi sam video server sa vljd rekordom 100 igraca(vrv je tako i ne secam se bas).Pre toga sam igrao samp j ali on i nije bio mnogo popularan u to vreme. Kada sam usao na server nisam smeo staviti svoje pravo ime vec sam stavio ime dzoni tebrex i tako je zapocela moja samp karijera ako se tako moze nazvati. Posle odredjenog vremena desila se svadja mene i nekog deteta iz staffa te sam izgubio acc. I posle par godina opet sam krenuo igrati damp i sada sam tu na skill areni i zelim reci da sam dugo ovde i da sam ponosan sto sam clan jedne ovakve zajednice.

SKILL ARENO SRECAN RODJENDAN DA TRAJES JOS 10 GODINA!!!

https://www.sarp.gg/forum/topic/167963-7-godina-skillarene-zajednice/#findComment-790655

• 𝐋𝐞𝐚𝐝𝐞𝐫𝐎𝐟𝐇𝐨𝐫𝐝𝐞
  • SRECAN RODJENDAN SKILL ARENO <33

SA_ONE_LOVE <3333

https://www.sarp.gg/forum/topic/167963-7-godina-skillarene-zajednice/#findComment-790657

Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...