Jump to content

Locked 7 Godina SkillArene zajednice!

Recommended Posts

• Делије Север
  • Srecan Rodjendan i cestitke celom SA Staff Teamu i sve najlbolje.

SA ONE LOVE :D

Najveca steta sto ce jednog dana SAMP propasti,ali tu nastupa naravno MTA,nema stajanja,idemo dalje jos jace!

-Uskoro ce 8 godina zajednice,zivot brzi od svetlosti,lol

- rep sto nisam spomenut u topicu @Deity + blok na fb :D

Sto se tice servera,ne bih da ponavljam svake godine isto.Uvijek smo tu jedni za druge i na serveru i u rl.Hvala svima na prelijepom druzenju da nastavimo ovako jos dugo vremena :)

Da cujem koja je najbolja zajednica na BALKANU ?

Mislim sta reci, samo jedno veliko veliko HVALA !!!

Da nije bilo @Deity ne bi bila ni velika Skill Arena (ovo ime ne treba da se zaboravi), hvala za sve sate provedeno na sampu/forumu za druzenje koje se ne zaboravlja, pocinjem da citam ovaj tekst i poceo sam da se jezim ali bukvalno, kad mi prodje sve kroz glavu, evo jos malo pa sam na zajednici 4 godine. I naravno ne nameravam nikad da odem, najvise ce mi biti krivo ako se "nekada" ova zajednica ugasi, jer prijatelje koje sam ovde stekao su bolji nego ove koje poznajem u realnosti, i to mi je zelja da neke i upoznam u buducnosti a pogotovo seljaka zvanog Deity.

Srecan rodjendan pa da ga slavimo jos najmanje 10 godina :) Aj ziveli

• Zanemari druge, misli o sebi.
  • Hepi tepi tu ju! SA VAN LAV!❤

A ovo sto si rekao za forum da ce a6 preko komande moci resit zahteve e to ce da kida sine

SA ONE LOVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE...

EEEEE :D 

Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...