Jump to content

Locked 7 Godina SkillArene zajednice!

Recommended Posts

Srećan rodjendan SA zajednici i svim igračima i adminima,game,gamemasterima,pogotovo našem caru i osnivaču Deity-u,na danasnji dan pre 7godina pokrenula se imperija a pokrenuo ju je Deity,SA ONE LOVE <3

• just have a little faith
  • 1 minute ago, Nikola Hinic said:

Cek jel mora ja da sam na srw da bi dobio unwarn ili ne posto sam na putu trenutno!?

hahahhahah koji car,svi mi nesto cestitamo jedino on lik dodje i pita za unwar

Veliko HVALA Ownerima sto su nam pruzili sve ovo i sto veruju u nas,i igracima koji su tu sa nama uvek  ... Happy Brithday SkillArenooo xD SA ONE LOVE !!!!

Takodje,zelim da spustim kapu cijelom SA STAFF TEAMU.Rade svoj posao kako treba sto je rekao i Deity.

To sto je neko banovan/BLovan je s razlogom.Pozz jedva cekam da vidim sta ste spremili :D

Takodje HVALA SVIM OWNERIMA STO SU NAM OVO SVE PRUZILI,OVU ZABAVU.DA NIJE NJIH NEBI BILO OVAKVE ZABAVE.

Edited by Logan^

Srecan rodjendan Skill Areno, Izrzala si 7 godina :D Kao i SA:MP CS je jedan od najboljih mozda i najbolji knife server na Balkanu.. Oborili smo sve moguce rekorde 100+ je bilo 1000 igraca, nekad skripta zabola pa pisalo 1002 sto je dokaz da i sama igrica zeli da nas bude vise, nadam se da ce to biti moguce.. Hejteri nam nisu ni do koljena. Jedini smo na Ballkanu koji su imali 100 :D Najbolje igrace uglavnom imamo. 

SKILLL ARENO SREĆAN TI 7 ROĐENDAN, I JOS VISE GODINA POSTOJANJA.

Poklon:

#SA_ONE_LOVE

SREĆAN ROĐENDAN SKILL ARENO JOŠ 20 GODINA DA ŽIVIŠ JOŠ!

• When you ask who is Limp Bizkit
  • Srecan rodjendan zajednici!

Zaista sam ovde stekao sporednu porodicu koju cu zauvek pamtiti!

Najjaci smo, najjaci Staff imamo, najjaceg Vlasnika cika Deityja kojeg tesko ima svaki srw, najjacu skriptu na kojoj se radilo godinama i godinama, jednostavno smo najbolja i najjaca zajednica ikada !

#Sa_On_Love !

• lean lean wok,with the glock,in the block
  • Najjaci smo bre!! Srecan Rodjendan SA!

#SA_ONE_LOVE!

Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...