Jump to content

Locked [RP EVENT] Blue Gangster's Race! [ODRZANO]

Guest Zeron_Cumpeto

Recommended Posts

Guest Zeron_Cumpeto

Ime i Prezime organizatora: Zeron_Cumpeto [Ooc]    Jakie [IC]

Slika statsa: http://imgur.com/a/SRRTS

Ucesnici (Mozete ih tagovati kako bi mogli da se izjasne da li ce da ucestvuju): @Michael Kane Ic sam tebi rekao tocnije te pozvao       

@Mikovic  Ballas                                                                                                                                                                                                                                                                                    

@Vojislav_Zivanovic Ballas       ((Od ballasa sam javio jednoj r3  i rekao da vama prenese nisam siguran jeli to IC napravio ali ste obavesteni))

@Ivan_Zoricic        GSF ((Javio sam se Sharpie-u ja msm r2 da javi ovim vecim rankovima isto tako nisam siguran jel su to IC napravili ))

I svi ostali koji IC saznaju a zele se trkati!

Datum i vreme odrzavanja event: 12.8.2017 17:00

Mesto odrzavanja eventa: East Beach parking/Garaza na vrhu

Objasnjene/Desavanje: Ovako Jakie i njegova banda Blue Gangster's odlucuju da naprave trku sa autima.

Oni pozivaju druge bande, Jakie to najvise radi kako bi dobio novac i kako bi istrazio neke druge bande.

Trka ce zapoceti na vrhu East Beach Parkinga/Garaze , spustit ces se sve do izlaska iz garaze, nakon toga ce se napraviti krug oko te garaze cestom , i vratiti se nazad na garazu. Na garazi ce biti gledatelji koji ne sudjeluju, oni ce moci da vidi celu utrku jer ce biti visoko , tako da ce moci viditi auta koja se trkaju.

IC nagrada za prvo mjesto je: 300$

Za drugo i trece mjesto je : 50$ dolara .

((OOC: 1 mjesto:300k , 2 i 3 :50k ))

Slike :

Ovde bi trebali da idete :

Screenshot_22.jpg.df42ec502d8c7092e09fef270b6cb6d0.jpg Kada se spustite sa garaze raditi ce te ovaj krug i onda opet nazad u garazu, prolazi drugi ce clanovi bande blue Gangster's zablokirati autima tako da civili ili policija ne smeta dok se odrzava trka.

@John Cappone

@Tadija Davidovic!

Edited by Zeron_Cumpeto
  • Кој ме натера да играм ово....
  • Кој ме натера да играм ово....
  • kod mene je bilo nevreme pa nisam mogao doci,a i nisam bio otkrio ic putem.

Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...