What good will it be for someone to gain the whole world, yet forfeit their soul? Or what can anyone give in exchange for their soul? Deity Posted August 27, 2017 Share Posted August 27, 2017 Velika mi je cast da objavim vest o nasem novom rekordu. Skill Arena SAMP server je zvanicno svetski rank 1 na platformi "GameTracker.rs", i time nas svrstava u top server listi na vec pomenutoj platformi. Ne mogu da verujem koliko smo se poboljsali, uredili i sredili zajednicu, gde nasa dela pokazuju ko smo i sta smo. "Balkanski rank: 1 Svetski rank: 1", i ovim delom moj end game u sampu je zavrsen. Uspeo sam ono sto sam ciljao za ovu zajednicu, mi vec 2.5+ godine imamo najveci broj igraca na balkanu kao i hejtera(na aparatima), i to mi je bio cilj uglavnom moje uloge u SAMP sceni. Veliko Vam hvala, svim igracima, gamemasterima adminima i svima koji podrzavaju ovu zajednicu,koji igraju na njoj jer bez vas mi ovo ne bi smo mogli. Bez tolike podrske igraca, i poverenja ne bi sigurno u top serverima vec duzi vremenski period. Mnogo puta smo pokazali ko smo i sta smo, toliko smo dobri da ne mogu da nas ignorisu.Da kazem da je moj cilj ovde zavrsen, i da sledece sto ciljam je naravno MTA od 4096/4096, krajem 2017 ili sredinom 2018 ako sve bude islo po planu. Uspeli smo! Cestitke svima, i posle ovog dostignuca nece mi biti zao i da zajednica propadne, jer toliko poverenje igraca i postovanje nije lako izgubiti. a veoma je bilo tesko zaraditi. Naravno, ima ovih pajsercica koji nas pljuju i prozivaju, ali to samo i mogu jel te ; ) I'm proud of you all! Vidimo se na serveru! 1000/1000 i dan danas, sad smo na ~960 ali uvece lagano full, uskoro live radio za proslavu! Hvala Vam na svemu, i do daljnjeg! Like-Share-Comment ^___^ Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/179864-skill-arena-samp-svetski-rank-1-na-gametrackerrs/ Share on other sites More sharing options...
Enrico Castello Posted September 4, 2017 Share Posted September 4, 2017 Hejteri na aparatima! Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/179864-skill-arena-samp-svetski-rank-1-na-gametrackerrs/#findComment-868840 Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts