Jump to content

Locked Skill Arena SAMP Svetski Rank 1 na gametracker.rs

Recommended Posts

• What good will it be for someone to gain the whole world, yet forfeit their soul? Or what can anyone give in exchange for their soul?
  • Velika mi je cast da objavim vest o nasem novom rekordu. Skill Arena SAMP server je zvanicno svetski rank 1 na platformi "GameTracker.rs", i time nas svrstava u top server listi na vec pomenutoj platformi. Ne mogu da verujem koliko smo se poboljsali, uredili i sredili zajednicu, gde nasa dela pokazuju ko smo i sta smo. "Balkanski rank: 1 Svetski rank: 1", i ovim delom  moj end game u sampu je zavrsen. Uspeo sam ono sto sam ciljao za ovu zajednicu, mi vec 2.5+ godine imamo najveci broj igraca na balkanu kao i hejtera(na aparatima), i to mi je bio cilj uglavnom moje uloge u SAMP sceni. 

Veliko Vam hvala, svim igracima, gamemasterima adminima i svima koji podrzavaju ovu zajednicu,koji igraju na njoj jer bez vas mi ovo ne bi smo mogli. Bez tolike podrske igraca, i poverenja ne bi sigurno u top serverima vec duzi vremenski period.
    Mnogo puta smo pokazali ko smo i sta smo, toliko smo dobri da ne mogu da nas ignorisu.Da kazem da je moj cilj ovde zavrsen, i da sledece sto ciljam je naravno MTA od 4096/4096, krajem 2017 ili sredinom 2018 ako sve bude islo po planu. 

Uspeli smo! Cestitke svima, i posle ovog dostignuca nece mi biti zao i da zajednica propadne, jer toliko poverenje igraca i postovanje nije lako izgubiti. a veoma je bilo tesko zaraditi. Naravno, ima ovih pajsercica koji nas pljuju i prozivaju, ali to samo i mogu jel te ; ) 

I'm proud of you all! Vidimo se na serveru! 1000/1000 i dan danas, sad smo na ~960 ali uvece lagano full, uskoro live radio za proslavu!

Hvala Vam na svemu, i do daljnjeg!

Like-Share-Comment ^___^

Screenshot_1.png

https://www.sarp.gg/forum/topic/179864-skill-arena-samp-svetski-rank-1-na-gametrackerrs/

• 2 weeks later...
    Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...