Jump to content

Locked [RP Event] Borbe pasa

Recommended Posts

Ime i Prezime organizatora: Ante_Kolobaric(Kane "Bulldog" Castello) i Frane_Miletic(Rick Johnson)

Slika statsa: 

Ucesnici (Mozete ih tagovati kako bi mogli da se izjasne da li ce da ucestvuju): @Spencer @Lyan_Matthew @Bogdan_Savic @Mupi @Profi_Zivanovic @Darko_Zivanovic @Doughboy @Michael Kane i svi ostali RP-eri naravno probacu sve pozvati ICly, ako uspijem.Nadam se da ce vas doci u sto vecem broju.

Datum i vreme odrzavanja eventa: Danas, 16.9.2017, u 20:00.

Mesto odrzavanja eventa: Garaza, Jefferson, Los Santos.

Objasnjene/Desavanje: Ilegalne borbe pasa, znaci ulaz je 100$ (100$ icly), 1vs1 pas vlasnici pustaju pse kad sudac kaze(JA) svi ostali se skupe u krug, a psi i vlasnici su u sredini.Vlasnik psa pobjednika dobija: 500$

Napomena: Mozete i vi rpati psa da bi bilo vise RP, ali na vama je odluka.

• Кој ме натера да играм ово....
  • Poslacu neke moje da izvide situaciju na eventu,i da razgledaju malo sta radite.

Ja licno necu biti tu jer nisam tu od nekih 18h pa do 00-1

33 minutes ago, Uros_Zlicic said:

Pustis buste svoje hahahaha

Nekako je mesto cudno u garazi u kojoj ipak ljudi parkiraju kola i vidjaju se tamo nzm, al srecno dobra ideja.

Tamo sam ja vidio rp event brawl i ima na yt a i da nas murija ne navata :)

@Fegeline @Came_Bend @Dzonka Odrzano ekstra, samo sto je Ballas DM-o pa je pola otislo, ali nmvz policija dosla vamo tamo sve ekstra :D

eqTFNdG.png

17 minutes ago, Stefan_Mahoney said:

GL

Nisam mogao doci jer mi kompjuter bio u kvaru sve do veceras, ali mogu misliti sprdnje te kad RPas "Kolje psa pod vrat i cupa mu drob"

Hahahhahahaa

Haha sve u svemu bilo je jako zabavno.

1 hour ago, Paulo Wilson .... said:

Bili smo tamo stvarno extra RP,samo da smanje malo oocanje cast izuzetcima.

OOC je bio zbog ballasa to se zahvali njima jel smo rekli da ne dmaju, ali moraju oni.

Hvala svima na podrsci sve je dobro odradjeno jos PD na kraju pa su se svi razbjezali! :DNa tebi je odluka @Fegeline

Edited by Ante_Kolobaric
    8 minutes ago, Dusan Markovicc said:

Bio sam tamo,lepo odradjeno,nazalost sam izgubio,ali jebiga haha...

Svaka cast GL Ante!

Hvala, hvala <3 :D

Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...