Jump to content

Locked Los Santos Hospital - Dobrovoljno davanje krvi

Recommended Posts

6 hours ago, Bugzi_Ferguson said:

Ocemu pricas ti,naravno da PD dolazi,Kiki i Angel su to rekli,kao i svi clanovi,to sto ti nisi RP-ao u PD xD 

dadadada ja nisam rpao u PD,ti nisi bio ni pola kolko sam ja bio u PD vec si se prebacio i tobio neki veci rank..
Ja sam do R3 previse uporan,posle preso na LSRP i to je...

22 minutes ago, Nikola_Jokanovic said:

dadadada ja nisam rpao u PD,ti nisi bio ni pola kolko sam ja bio u PD vec si se prebacio i tobio neki veci rank..
Ja sam do R3 previse uporan,posle preso na LSRP i to je...

Buraz,necu ovde da se svadjam,ja sam poceo od Officer I a bio sam R5 u SAM i Dzonka me nista nije privilegovao zbog toga...........

5 minutes ago, Bugzi_Ferguson said:

Buraz,necu ovde da se svadjam,ja sam poceo od Officer I a bio sam R5 u SAM i Dzonka me nista nije privilegovao zbog toga...........

ja nisam bez rpa doso do R4

Ne mogu da verujem sta se danas desilo. Ovako dobra i istrajna ekipa na RP eventu koji je bio tezak za odrzavanje... ZNACI MOMCI HVALA VAM, HVALA SVIMA! ULEPSALI STE MI OVAJ DAN STO SE TICE RP EVENTA.

Na samom pocetku event je izgledao veoma ruzno, bilo je dosta nonRP-era, DM-era i ostalih koji su unistavali event. Onda sam morao da prozivam da ulaze u ordinaciju kako bi davali krv. Tada je krenuo zesci RP i zavrsen je onako kako treba!

Zahvalnice:

@Pavle_Vukicevic @Jizzy @Nikola_Jokanovic likovi koji su se pored svih okolnosti javili da RP-aju doktore, da pokazu sta znaci pravi RP doktora, znaci svaka cast, volim vas <3

@Angel^ @Damir_Besirovic @Djukanovic_Luka likovi koji su predvodili drzavne organizacije, koji su drzali red i mir na eventu, trudili se, vrsili pripreme sa mnom 2 sata pre pocetka eventa (to se najvise odnosi na Angela)... Vi ste kraljine <33

@Mumi^. jedini lik koji je RP-ao da mu se slosilo, na razne nacine se trzao, padao u nesvest, igrao se svojom slabom tackom. Svaka cast lepi, sve pohvale!

@Xeon i cela novinarska redakcija koja je prisustvovala eventu, znaci svaka vam cast. Cekamo clanak o RP eventu da vidimo kako cete to odraditi, iskidali ste <333333

Hvala i staff timu koji je kontrolisao event, a posebno @Jeca^ koja je do kraja ostala da nas podrzi, znaci svaka ti cast koleginice, najjaca si <333

Verujem da je bilo dobro, zao mi je i jako mi je krivo sto nisam mogao doci zbog privatnih obaveza koje sam morao da obavim u bas to vreme odrzavanje eventa inace bih i ja dosao zajedno sa Arandjelom da predvodim drzavne organizacije i sam znas.

Svaka cast, samo jako. :D 

U svako doba burazeru.Sjecam se 2016. koliko si mi izasao u susret i kakvu smo ekipu od Ballasa napravili,za RP sam uvijek prvi i bilo koji event da se trazi tu sam.Ideja i zamisao je bila perfektna,veoma profesionalno i bez greske.

• Кој ме натера да играм ово....
  • Extra je bilo,bio sam tamo!

Krivo mi je sto mi nisu dali da ja vadim krv,kad bi vam ja vadio krv,vama bi odmah bila potrebna bogrebna oprema.

Takodje me cudi da Damir( @Damir_Besirovic. ) nije poceo da vadi bubrezi svima i da se pridruzi meni u vadjenju krvi i organa!

Lakoni brate,pravi jos ovakvih eventa,a i ja imam neke u planu.

• 2 weeks later...
    Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...