Jump to content

Locked [RP Event]Kosarkaski Turnir.

Guest

Recommended Posts

6 minutes ago, nikola_greison said:

Ako je veceras ja cu verovatno doci ako je za vikend ja nemogu svakako srecno na eventu

Znam brate hvala !

Upravo iz tog razloga pomeram,zato sto za vikend imaju svi nekakve obaveze,danas je petak,pritom sam zakazao u 20:30 kad su svi kuci i sedaju na komp,jer malo njih uzme knjigu u petak :D

@Roman_Pierce @Zivkovic^ @Ante_Kolobaric @Xeon @Aleksandar_Edwards @Amer_Dizdaric @Mupi @Jizzy_Vasquez @Kevin_Prescot

Tag zbog premestanja eventa,kako bi lakse videli posto ste vi pisali u ovom topicu...

Sta mislite o premestanju event-a 29.9.2017. - Veceras - 20:30...

D li vam odgovara ili da ga odrzim u nedelju ?

Guest Jizzy_Vasquez
Just now, Dusan Markovicc said:

@Roman_Pierce @Zivkovic^ @Ante_Kolobaric @Xeon @Aleksandar_Edwards @Amer_Dizdaric @Mupi @Jizzy_Vasquez @Kevin_Prescot

Tag zbog premestanja eventa,kako bi lakse videli posto ste vi pisali u ovom topicu...

Odustao sam od organizacije; mogu doci kao Lagunas.

1 hour ago, Dusan Markovicc said:

ako mogu pojaviću se s onima koji budu tada online 

21 minutes ago, Dusan Markovicc said:

Pa sad ne znam kako kome,uglavnom bice ih dosta u 20:30 ako ne budes mogao uredu je :D

Hvala ti jos jednom!

Ako budes mogao doci vidimo se!

Potrudicu se da dodjem

Da pojasnim "DM".Vidi se na slici da smo tu u kolima,rpamo,planiramo osvetu Groove-u zbog napada na @JerremyEdwards koji je @Nikola_Jokanovic video.Ugledamo crnce i TV tu,upadamo sa maramama,ubijemo vecinu vas osim novinara i pred kamerama reprezentujemo svoj kvart. @Rikic i @Xeon znaju o cemu se radi. @Doughboy,Nikola i ja palimo odatle i to je to.Nije bilo DM-a niti MG-a.Msm jedino je Jay MGao koji nije sa nama i to.

Lepo odradjen event,bio sam u pocetku.

2 minutes ago, Majkl:) said:

Da pojasnim "DM".Vidi se na slici da smo tu u kolima,rpamo,planiramo osvetu Groove-u zbog napada na @JerremyEdwards koji je @Nikola_Jokanovic video.Ugledamo crnce i TV tu,upadamo sa maramama,ubijemo vecinu vas osim novinara i pred kamerama reprezentujemo svoj kvart. @Rikic i @Xeon znaju o cemu se radi. @Doughboy,Nikola i ja palimo odatle i to je to.Nije bilo DM-a niti MG-a.Msm jedino je Jay MGao koji nije sa nama i to.

Ul1CwnY.jpg

dropali smo GSF dok su drzali intervju ovi novinari,to se moze shvatiti kao request za beef izmedju banda.I pretnja onlne

2 minutes ago, Majkl:) said:

Hvala brate,nisam ni mislio na vas DM ni na MG,mislio sam na tog Jay-a koji je pola nas DM-ao,uglavnom hvala sto ste bili,lepo je bilo,malo sutirali i to hehehh :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...