Jump to content

Locked [RP Event] Bike Freestyle Turnir

Recommended Posts

Ime i Prezime organizatora: Kakashi Sa ( Will Anderson ) , Nikola Radovic ( Jack Anderson ) @Nikola Trifkovic SA

Slika statsa: https://imgur.com/a/YHktZ

Ucesnici (Mozete ih tagovati kako bi mogli da se izjasne da li ce da ucestvuju): organizatori smo ja i radovic ali mi trebaju jos 3 ucesnika tacnije takmicara tako da mozete mi se javiti. (( TS ili PM na Forumu ))

Datum i vreme odrzavanja eventa: 5.10.2017. - 18h

Mesto odrzavanja eventa:Skate Park

Objasnjene/Desavanje: E ovako ovo je Freestyle sa bajkovima, najvise BMX i sa tima radite najbolje trikove i naravno sada najbitnije je da se vozi po onim kao ako tako mozemo reci drvenim strukturama, te se skace i ziri odlucuje ko je bio najbolji. nesto vise dole

Clanovi zirija:

Kakashi Sa

Slobodno mesto, pisite u komentare ako neko ima vremena.

Nikola Radovic

NAPOMENA!!!! : DOZVOLJEN JE SAMO BMX A NE MOUNTAIN BIKE I ONAJ DRUGI.

Dakle da pojasnim malo jos !

Svaki od 3 takmicara po ic ima svog clana zirija, dakle npr. neka bude Ime_Prezime Clan zirija: Kakashi_Sa ( napisacu u com kad nadjem takmicare)

Drugo svaki takmicar ce dobiti neku nagradu a to se deli po mestima 1. mesto po ic dobija 200$ 2. 150$ 3. 100$ to je cak malo i previse ali ajde.

Veoma je bitno da se sve odvija po RPu dakle DMeri ce biti strogo sankcionisani od strane Staffa.

Posmatraci ce moci gledati naravno, a to je vecina sa ulaza na Skate Park, naravno bice na onoj gore travi koja ima(IG).

Takmicari ce doci 5 min ranije cisto da se sve spremi, a vi mozete doci i kasnije.

Organizatori eventa su po IC Bossovi bande Blue Dragons ali to se ne zna, jel po ICu ziri su ljudi u odelima i to, znate vec.

KAKO POSTATI TAKMICAR? 

Takmicar mozete postati sto napisete u komentar da imate slobodnih 10 minuta cisto da se sve lepo odrzi i da to lici na nesto.

Ocekujemo vas u sto vecem broju i hvala svima koji ce doprinjeti prosirenju RPa na serveru Skill Arena.

Pozdrav, vidimo se!

12 hours ago, Dusan Markovicc said:

U jebote gde u 18h  hahaha.

Ne al ozbiljno aj pomeri u 20h

Bice nas dosta na srv tad,ja sam poslepodnevna...

Ako pomeris,vidimo se!

Pomereno je, sada je 20h iz razloga sto Trifkovic i jos neki nisu mogli u 18h. 

Just now, Nenad Danger said:

@Kakashi_Sa Svidja mi se ovo, samo po meni je 3 takmicara malo, po meni bi trebalo da ih bude bar 5. Kako god, ako skupim vremena doci cu. :D 

Hvala, mislim da nece biti cak ni 3 jel ljudi ne zele, nemaju "vremena" :D al dobro, to nije moja stvar.

Vidimo se! 

• Groove's life, we're family
  • Vidite:Ko oce na ovaj RP event moze se javiti meni ili Kakashiju na frm sto jeste preko PM-a.Takodje ako nas vidite IG.Pa cemo se sve dog.

okacicu ja hvala @nikola_greison @Zeron_Cumpeto (nece tag) @Dusan Markoviccc takodje nece i bilo ih je jos ali nece tag pa zato kao sto su Mladen_Brkic Miki_Jokic i jos dosta njih al nznm im frm imena i nece tag +sa-mp-428.thumb.png.60fe580c0d8db9c89889cef51cf08906.pngsa-mp-429.thumb.png.5e108bfe09025f3621d5f31d372f1828.pngsa-mp-431.thumb.png.fa4b731a99b5dd5ee38b985a574e908a.png

evo slike sada :D sa-mp-422.thumb.png.e127bb8226889cf195f19396ab5a0f10.png

sa-mp-416.png

@Came_Bend @Fegeline @Dzonka Prihvaceno/Odbijeno ? izvinite na spamu ali u proslom replyu mi nesto nije htio tag

Just now, Kakashi_Sa said:

@Came_Bend @Fegeline @Dzonka Prihvaceno/Odbijeno ? izvinite na spamu ali u proslom replyu mi nesto nije htio tag

Prihvatite ih likovi se stvarno trude za 1 nedelju 100 developa event je bio odlican samo je malo ljudi videlo i malo doslo

• @Came_Bend @Fegeline @Dzonka Izvinite na tagu.Ali moro sam.Sve je bilo full,ali posle nas je malo PD zezno.Ali nmvz.Nije bilo dosta ljudi ali nas je bilo uglavnom dovoljno.Jesmo li prihvaceni ili odbijeni?

9 minutes ago, Marko_Djukic said:

Ne mora da znaci ako ima puno developa da treba da bude prihvaceno....moze to biti i spam...

Slazem se sve zavisi od naseg rpa truda i odluke tagovanih.

• Da,to jeste ali smo ja i Kakashi bas uradili 100 dvlp za kratko vreme.Nemoj te mislit da je ovo hvaljenje samo kazem da moze to i svako ne samo ja i Kakashi!

Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...