Jump to content

Locked Los Santos Street Freestyle

Guest Zivotic

Recommended Posts

Guest Zivotic

Ovaj RP event mozda nije orginalna RP ideja ali do sada nisam video nikog da je ovo uradio.Pojenta u svemu ovome je da je ovo Frestyle takmicanje,takmicanje u kojem ce se boriti u repu.Kao sto samo ime kaze "Street Freestyle" znaci da ce se odrzavati na ulici.

Na ovaj event ce biti pozvani:

@Nikola_Francuski

@Misic

@Vojislav_Zivanovic

@Nenad Danger

@Spencer

@Akisha

@Dejan_Cukarski

@Fegeline 

Takodje i svi ostali koji ce na event doci povodom RPanja !!!

Event ce se odrzati u 20:30h u nedelju. 

ORGANIZATOR:Sweet_Zivotic

Slike mesta odrzavanja eventa:sa-mp-144.png.64e4db9a8ef922965d4f490e6503ccf6.pngsa-mp-145.png.2cb62cd49baed9eb8c4a7ccce63c15c4.pngsa-mp-146.png.c275b6415afdc78b7fbcf91e47d828cb.png

sa-mp-147.png.832524aa902b58f9dd8f942789d29fbc.png

sa-mp-146.png

Edited by Zivotic
Guest Matthew
24 minutes ago, Uros_Zlicic said:

Ako dolazis kao menadzer zar ne bi trebao da ulovis najboljeg freestylera i da mu offerujes ponudu za posao tacnije da sklopite ugovor i da mozda postanete ''famous''.

Nije lose, dobar event.

Nisi me razumeo. Nisam ja neki mendazer za repere, vec menadzer hotela Condor ((r5 condor)). Ali prvo moj karakter mora da sazna ic da se dogadja ta bitka u repovanju da ne bi bio forum mg. IC bih trebao doci da reklamiram hotel ali i da slusam. Zato lupite neki develop reklamiranja bitke kao sto je rekao Lakoni :D

• [SA]Condor Boss |РЕВОЛУЦИОНАР|
  • 7 hours ago, Matthew. said:

Dolazim u karakteru menadzera logicno da slusam, a i da se i reklamira hotel malo :D.

Et ga ali imamo mi keca u rukavu!

• It's sad when people you know, become people you knew.
  • Tuj sam za saradnju kontakt broj/ ne znam sad jbg.

Salim se, dolazim.

Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...