Jump to content

Locked Mount Chiliad Cross [Enduro] Races

Recommended Posts

Ime i Prezime organizatora: Dejan_Cukarski
Slika statsa:  https://imgur.com/a/idDRZ

Ucesnici (Mozete ih tagovati kako bi mogli da se izjasne da li ce da ucestvuju):
@Kiki. @Angel^ @Damir_Besirovic. @Came @Milos_Mijajlovic @Zdravko_Koleginic   Vi cete mi biti potrebni da odrzavate red/mir a takodje cete mi biti potrebni da postavljate prepreke u zavisnosti od stazama. Bio bi vrlo zahvalan ukoliko dodjete.
@Rikic @Xeon Vi ste mi potrebni da vodite vesti o svemu ovome sto ce se desavati.
 @Nenad Danger @Vojislav_Zivanovic @Misic @Spencer @Nikola_Francuski @Cobe_Ron @Maxi_Sa @Profi_Zivanovic @Darko_Zivanovic   Naravno i vi ste mi vodje veoma potrebni.
@Pepi_Stojanovic Ti sa tvojim clanova ce da mi budes potreban , posto postoji mogucnost pri ovakve trke da se motor zapali od prepopterenosti pa vi da gasite , a i u slucaja pozara od prisutnih.
@Lakoni
 Pozivam takodje svakog  pojedinca koji je zeljan Rp-a , takodje i sve RP organizacije.
Takodje pozivam administraciju da spremi svake nepozeljne situacije.

Datum i vreme odrzavanja eventa: 15.10.2017 18:30h
Mesto odrzavanja eventa: Mount Chiliad

Objasnjene/Desavanje:

Mount Chiliad Cross [Enduro] Races

Mount Chillad Cross [Enduro] Races je nastan na koji ce se odvijati trka iskljucivo sa motora mark Sanchez , na planini u San Fierro Mount Chiliad.
Nastan ce se odrzati na 15.10.2017 sa pocetak u  18:30h .

Na ovaj nastanc ce se odvijati trke sa sancheziam po 3 pateke.

Na prvu trku  Easy mode  , tacnije od podnozja planine , pa sve do vrha mogu da ucestvuju maksimum 20 spremnih trkaca .
Pobednik je onaj koji prvi stigne do cilj.
Video od put od prve staze : 

https://www.youtube.com/watch?v=yxwXtLZVbyI

Na drugu trku  Medium mode , mogucnost na ucestvo ce imaju maksimum 15 spremnih trkaca , iskusnih sa voznja po uskih pateka.
Pobednik je onaj koji prvi stigne do cilj.
Video od druge staze: 

https://www.youtube.com/watch?v=OeP4spyRTNk

Na trecu trku Hard Mode , mogucnost za ucestvo ce da imaju samo najiskusnijih trkaca koji poseduju Full Enduro opermu , posto je samo to ekstremna pateka koja mogu proci samo profesionalci koji imaju dosta iskustva sa motorima. Pravo na ucestvo imaju samo 7 ucesnika.
Pre pocetka nastana , kako bi se osigurali da je prijavljeni ucesnik profesionalac morace da izvede par vestina ( voznja na jedno trkalo , voznja sa ispravljenim stavov , pri kocenja dizanje motora samo na prednje trkalo )  pred publiku kako bi dokazao da je spreman za tu trku .
Pobednik je onaj koji ce da izvozi tu pateku za najbrze vrijeme.
Video od trece staze :

https://www.youtube.com/watch?v=3ODeW0rySlk
((Na ovu trku svaki igrac ce biti posebno snimljen ,te tek onda ce da bude po snimci odluceno ko je bio prvi/drugi/treci))

(( Za ovo cemo otvoriti  konkursi na forumu za koji cete moci da se prijavljujete za da ucestvujete )) 

• Nismo bastovani samo ljubitelji cveca
  • @Dejan_Cukarski ukoliko dobijem lidera vatrogasaca sutra posto je Mire rekao da ce biti tu sutra ceo dan. Ocekuj vatrogasce zasigurno!

Edited by Bogdan_Savic
  • Nismo bastovani samo ljubitelji cveca
  • Dolazimo da obezbedimo desavanje ako dodje do incidenata. Kako god vatrogasci moraju prisustvovati tom desavanju!

Postavljeni su plakate svugdje po gradu , u svim setovima  tako da sada nije vam izgovor da niste saznali ic putem .
    Izgled plakate:

6PE8C62.png
    U6x0OaC.png

Nekoliko mesta gdje su postavljeni:
     mzrMVMv.png

Osigurana je pateka po koja ce biti trka sa ogradom na opasnijih delova , takodje renovirana staza za Hard Ednuro trku.
    H9HlOBY.png

• Svi smo mi rođeni ludi neki čak i ostanu takvi.
  • Ime i Prezime:Eldar Alic
    Da li posedujete dozvolu za motor[Da/Ne]:DA
    Da li posedujete motor sa kojim bi mogli da ucestvujete?[Da/Ne]:DA
    Da li posedujete svu opremu potrebnu za voznja po Enduro stazi? [Da/Ne]:DA
    Na kojoj trci zelite da ucestvujete [Easy/Medium/Hard] (Mozete na sve , a mozete i samo na jednu ili dve): SVE
    Da li ste svijesni za rizik koji donosi ta trka , ukoliko nemate dovoljno iskustva , narocito Hard Enduro trka ?[Da/Ne]:DA
    Da li prihvatate rizik od svake posledice dok je trka u toku?[Da/Ne]:DA

3 hours ago, Eldar_Alic said:

Ime i Prezime:Eldar Alic
    Da li posedujete dozvolu za motor[Da/Ne]:DA
    Da li posedujete motor sa kojim bi mogli da ucestvujete?[Da/Ne]:DA
    Da li posedujete svu opremu potrebnu za voznja po Enduro stazi? [Da/Ne]:DA
    Na kojoj trci zelite da ucestvujete [Easy/Medium/Hard] (Mozete na sve , a mozete i samo na jednu ili dve): SVE
    Da li ste svijesni za rizik koji donosi ta trka , ukoliko nemate dovoljno iskustva , narocito Hard Enduro trka ?[Da/Ne]:DA
    Da li prihvatate rizik od svake posledice dok je trka u toku?[Da/Ne]:DA

Ne ovdje , 

Ovdje...

Event odrzan... Nije proslo ja kako sam zamislio al nije bilo ni lose.. Zahvaljujem svim ucesnicima.. Da napomenem , od RP org tu su bili samo pojedini clanovi GSF-a  lideri i clanovi LSPD i FBI . Ostale RP organizacije niko... Ipak nije proslo lose iako nisu dosli niko od Ballas , BDT , Vagos ,  VLA i ostale da ne nabrajam... 

@Jao_Ming Lock.

Edited by Dejan_Cukarski
    Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...