Jump to content

Locked RP Event - Vasar.

Guest Vuk

Recommended Posts

Formular:

Ime i Prezime: Jimmy West.
Slika Stats-a: OVDE
Naziv RP Event-a: Vasar.
Ucesnici: Neodredjeno , pozvani su svi gradjani , kao i okolni ljudi , dakle otvoreno je za sve tipove posetilaca.
Datum odrzavanja Event-a: 25. oktobar.
Mesto odrzavanja Event-a: Los Santos , tacnija lokacija OVDE
Objasnjenje: 

Informacije oko odrzavanja :

Dakle , 25. oktobra , kao sto je vec i spomenuto ce se odrzati Vasar u Los Santosu sa pocetkom u 18:00. Na vasar su pozvani svi gradjani istoimenog mesta , kao i okolni ljudi , dakle otvoreno je za sve.

Informacije oko samog vasara :

Na vasaru planiramo da odradimo dakle neku vrstu rasprodaje , tacnije kupo-prodaje , samim tim zelimo i da se dokazemo kakva smo mi zajednica. Ocekujem vas u velikom broju , tezge ce poceti sa postavljanjem u 17:00 , tako da , oni koji zele da prodaju , tacnije da iznesu neke svoje stvari na ovu atrakciju , trebali bi da se okupe na zadatoj lokaciji oko 16:45 , kako bi poceli sa postavljanjem tezgi i pripremanjem samog vasara. Vasar ce trajati do kasno u noc , ali naravno , nije obavezno ostati do kraja. Svaki od ucesnika , tacnije prodavaca , bi trebao da me kontaktira preko mobilnog broja telefona , koji glasi : 606-023. Na vasaru je dozvoljeno prodavati gotovo sve vrste proizvoda , medjutim , ovoga puta bih zeleo da se atrakcija odrzi bez prodaje erotskih proizvoda , kao i istoimenog sadrzaja. Takodje , zeleo bih da jos malo pojasnim nesto za one koji bi zeleli da vrse rasprodaju. Dakle , svako od vas ce imati svoju tezgu , tacnije svoje mesto za prodaju , a kako biste isto rezervisali u sto kracem vremenskom roku , mozete se prijaviti vec sada. Za vise informacija , mozete me kontaktirati putem mobilnog telefona , a ako imate nesto detaljnjije da me pitate , mozemo se dogovoriti kako bi se nasli na nekoj odredjenoj lokaciji. Isto tako , ako je ikako moguce , zamolio bih Direktore drzavnih organa (( @Angel^ , @Kiki. , @Damir_Besirovic. , @Tvrtko_Rimac , @Milos_Mijajlovic )) da , ako je ikako moguce , organizuju odredjene jedinice koje bi mogle da prisustvuju vasaru kao obezbedjenje , jer verujem da ce biti incidenata. Takodje , jos cu razmisliti o nekom dogovoru sa Direktorima Novinarske redakcije (( @Xeon , @Rikic )) , kako bismo mogli da prosirimo ovaj dogadjaj i na sire prostore. To bi bilo to ukratko , zeleo bih da vas jos jednom pozovem , i ocekujem vas u sto vecem broju ! Za vise informacija , znate gde sam dostupan.
Slike pozvanih ucesnika IC Putem : OVDE

OOC : 

Dakle , 25.10 u 18h ce se odrzati ovaj Event , naravno pod dozvolom RPE tima. Ako bi mogli lideri drzavnih organizacija kao i Xeon i Rikic da pristustvuju i da napravimo sto jaci RP od ovoga , bilo bi zaista odlicno.. Takodje , igraci , tacnije obicni i i VIPovi takodje treba da dodju , oni su da kazemo najznacajniji faktor svega ovoga , ako bi mogli da dodjete u sto vecem broju , bilo bi super. Znaci IC cemo odraditi prijavu , tako sto cete me kontaktirati i dalje cemo sa registracijom i svime , u svakom slucaju videcete , editovacu topic ako shvatim da sam nesto zaboravio da kazem , pozdrav !

Potrudicu se da dodjem sa svojom ekipom Kingsmenima (( @Dragan_Vuletic@Amer_Dizdaric@Fishy@Mirzachhhh. )) i da pruzimo maksimalan RP na ovom eventu, naravno pre svega ovaj vasar ce biti izreklamiran u nedeljnom izdanju nasih novina.

6 minutes ago, Marko_Corleone said:

Potrudicu se da dodjem sa svojom ekipom Kingsmenima (( @Dragan_Vuletic@Amer_Dizdaric@Fishy@Mirzachhhh. )) i da pruzimo maksimalan RP na ovom eventu, naravno pre svega ovaj vasar ce biti izreklamiran u nedeljnom izdanju nasih novina.

Auuu , evo zasto sam znao da cu nesto da zaboravim.. Tebe i Kingsmene sam zaboravio da spomenem , au.. Izvini e stvarno , bilo bi fino , hvala na ovome , videcemo ! :)

Just now, Pierce said:

@Vuk A zasto bi tu RPao to kada ima vec u samoj skripti igrice mapa luna parka kod Santa Maria Beach?

Video sam , ima onaj most , ako na to mislis.. Ali nekako mi je da se vasar odigrava pored vode malo ono.. A i sto se tice toga , mislim da ce biti vise DMera i NonRPera na tim plazama i tako tuda , a ovde mozda manje.

Just now, Vuk said:

Video sam , ima onaj most , ako na to mislis.. Ali nekako mi je da se vasar odigrava pored vode malo ono.. A i sto se tice toga , mislim da ce biti vise DMera i NonRPera na tim plazama i tako tuda , a ovde mozda manje.

Kako hoces, mada to je najprometniji deo grada plus sto ima mape koje neverovatno stvaraju lag.

Marshali ce bit tamo, ali vec sada mogu otprilike pretpostavit kako ce zavrsit ovaj event (kao i svi ostali).

Edited by Tvrtko_Rimac
2 hours ago, Vuk said:

Auuu , evo zasto sam znao da cu nesto da zaboravim.. Tebe i Kingsmene sam zaboravio da spomenem , au.. Izvini e stvarno , bilo bi fino , hvala na ovome , videcemo ! :)

Dolazim sa svojima iz LSN-a i sa ovim konjem Srletom iz Kingsmena xD

2 hours ago, Marko_Corleone said:

Dolazim..

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...