Jump to content

Locked RP Event - Vasar.

Guest Vuk

Recommended Posts

Formular:

Ime i Prezime: Jimmy West.
Slika Stats-a: OVDE
Naziv RP Event-a: Vasar.
Ucesnici: Neodredjeno , pozvani su svi gradjani , kao i okolni ljudi , dakle otvoreno je za sve tipove posetilaca.
Datum odrzavanja Event-a: 25. oktobar.
Mesto odrzavanja Event-a: Los Santos , tacnija lokacija OVDE
Objasnjenje: 

Informacije oko odrzavanja :

Dakle , 25. oktobra , kao sto je vec i spomenuto ce se odrzati Vasar u Los Santosu sa pocetkom u 18:00. Na vasar su pozvani svi gradjani istoimenog mesta , kao i okolni ljudi , dakle otvoreno je za sve.

Informacije oko samog vasara :

Na vasaru planiramo da odradimo dakle neku vrstu rasprodaje , tacnije kupo-prodaje , samim tim zelimo i da se dokazemo kakva smo mi zajednica. Ocekujem vas u velikom broju , tezge ce poceti sa postavljanjem u 17:00 , tako da , oni koji zele da prodaju , tacnije da iznesu neke svoje stvari na ovu atrakciju , trebali bi da se okupe na zadatoj lokaciji oko 16:45 , kako bi poceli sa postavljanjem tezgi i pripremanjem samog vasara. Vasar ce trajati do kasno u noc , ali naravno , nije obavezno ostati do kraja. Svaki od ucesnika , tacnije prodavaca , bi trebao da me kontaktira preko mobilnog broja telefona , koji glasi : 606-023. Na vasaru je dozvoljeno prodavati gotovo sve vrste proizvoda , medjutim , ovoga puta bih zeleo da se atrakcija odrzi bez prodaje erotskih proizvoda , kao i istoimenog sadrzaja. Takodje , zeleo bih da jos malo pojasnim nesto za one koji bi zeleli da vrse rasprodaju. Dakle , svako od vas ce imati svoju tezgu , tacnije svoje mesto za prodaju , a kako biste isto rezervisali u sto kracem vremenskom roku , mozete se prijaviti vec sada. Za vise informacija , mozete me kontaktirati putem mobilnog telefona , a ako imate nesto detaljnjije da me pitate , mozemo se dogovoriti kako bi se nasli na nekoj odredjenoj lokaciji. Isto tako , ako je ikako moguce , zamolio bih Direktore drzavnih organa (( @Angel^ , @Kiki. , @Damir_Besirovic. , @Tvrtko_Rimac , @Milos_Mijajlovic )) da , ako je ikako moguce , organizuju odredjene jedinice koje bi mogle da prisustvuju vasaru kao obezbedjenje , jer verujem da ce biti incidenata. Takodje , jos cu razmisliti o nekom dogovoru sa Direktorima Novinarske redakcije (( @Xeon , @Rikic )) , kako bismo mogli da prosirimo ovaj dogadjaj i na sire prostore. To bi bilo to ukratko , zeleo bih da vas jos jednom pozovem , i ocekujem vas u sto vecem broju ! Za vise informacija , znate gde sam dostupan.
Slike pozvanih ucesnika IC Putem : OVDE

OOC : 

Dakle , 25.10 u 18h ce se odrzati ovaj Event , naravno pod dozvolom RPE tima. Ako bi mogli lideri drzavnih organizacija kao i Xeon i Rikic da pristustvuju i da napravimo sto jaci RP od ovoga , bilo bi zaista odlicno.. Takodje , igraci , tacnije obicni i i VIPovi takodje treba da dodju , oni su da kazemo najznacajniji faktor svega ovoga , ako bi mogli da dodjete u sto vecem broju , bilo bi super. Znaci IC cemo odraditi prijavu , tako sto cete me kontaktirati i dalje cemo sa registracijom i svime , u svakom slucaju videcete , editovacu topic ako shvatim da sam nesto zaboravio da kazem , pozdrav !

Potrudicu se da dodjem sa svojom ekipom Kingsmenima (( @Dragan_Vuletic@Amer_Dizdaric@Fishy@Mirzachhhh. )) i da pruzimo maksimalan RP na ovom eventu, naravno pre svega ovaj vasar ce biti izreklamiran u nedeljnom izdanju nasih novina.

6 minutes ago, Marko_Corleone said:

Potrudicu se da dodjem sa svojom ekipom Kingsmenima (( @Dragan_Vuletic@Amer_Dizdaric@Fishy@Mirzachhhh. )) i da pruzimo maksimalan RP na ovom eventu, naravno pre svega ovaj vasar ce biti izreklamiran u nedeljnom izdanju nasih novina.

Auuu , evo zasto sam znao da cu nesto da zaboravim.. Tebe i Kingsmene sam zaboravio da spomenem , au.. Izvini e stvarno , bilo bi fino , hvala na ovome , videcemo ! :)

Just now, Pierce said:

@Vuk A zasto bi tu RPao to kada ima vec u samoj skripti igrice mapa luna parka kod Santa Maria Beach?

Video sam , ima onaj most , ako na to mislis.. Ali nekako mi je da se vasar odigrava pored vode malo ono.. A i sto se tice toga , mislim da ce biti vise DMera i NonRPera na tim plazama i tako tuda , a ovde mozda manje.

Just now, Vuk said:

Video sam , ima onaj most , ako na to mislis.. Ali nekako mi je da se vasar odigrava pored vode malo ono.. A i sto se tice toga , mislim da ce biti vise DMera i NonRPera na tim plazama i tako tuda , a ovde mozda manje.

Kako hoces, mada to je najprometniji deo grada plus sto ima mape koje neverovatno stvaraju lag.

2 hours ago, Vuk said:

Auuu , evo zasto sam znao da cu nesto da zaboravim.. Tebe i Kingsmene sam zaboravio da spomenem , au.. Izvini e stvarno , bilo bi fino , hvala na ovome , videcemo ! :)

Dolazim sa svojima iz LSN-a i sa ovim konjem Srletom iz Kingsmena xD

2 hours ago, Marko_Corleone said:

Dolazim..

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...