Jump to content

Locked [RP-Event] Zabava u Pig Penu

Recommended Posts

• Hannibal ante portas
  • Ime i Prezime: Blayze_Dviar
    Slika Stats-a:
    https://imgur.com/a/hkdId
    Naziv RP Event-a:"Zabava u Pig Penu"
    Ucesnici: Svi koji zele da RPaju
    Datum odrzavanja Event-a: 28/10/2017. (20H)
    Mesto odrzavanja Event-a: Los Santos / Pig Pen
    Objasnjenje: Pozivam sve igrace koji su zainteresovani za ovaj Event da dodu u subotu u 20h, kako bi se zabavili, a pri tome i uzivali u RP-u. Zamolio bih da Eventu prisustvuju i Admini i RPE tim kako ne bi bilo problema sa krsenjem pravila, i ostalih stvari koje ne bi trebali biti.
    Slike pozvanih ucesnika IC Putem: U ovom developu ce biti slike vezane za RP Event (Kacenje postera, prodaja karata, itd. nesto je vec izdevelopano ostalo ce biti kroz koji dan)

@Nenad Danger, @Akisha, @Nikola_Francuski, @Misic, @Ivan_Zoricic (Pored ostalih igraca volio bih da vidim i vas i vase clanove)

@Laki Gloza Mislim da je ovo u redu ako nesto nije kako treba napomeni me.

Edited by Dviar~

Eh ovako moram pohvaliti u svoje ime i ime mojih clanova dosli smo na rp i iako smo vatrogasci mogli smo da se prikljucimo i rpamo ne bog zna sta ali smo ipak mogli sto znaci da je event vrh odradjen,samo je malo falilo jailova /rpe jailova ali dobro sve u svemu odlicna zamisao i event... @Dviar~ hvala ti sto si organizovao ovaj event lepo smo se proveli nas cetvorica!!!

• Hannibal ante portas
  • Just now, Nikola_Madzarevic said:

Eh ovako moram pohvaliti u svoje ime i ime mojih clanova dosli smo na rp i iako smo vatrogasci mogli smo da se prikljucimo i rpamo ne bog zna sta ali smo ipak mogli sto znaci da je event vrh odradjen,samo je malo falilo jailova /rpe jailova ali dobro sve u svemu odlicna zamisao i event... @Dviar~ hvala ti sto si organizovao ovaj event lepo smo se proveli nas cetvorica!!!

Drago mi je sto ste se lepo proveli bice u buducnosti jos ovakvih RP Evenata samo se nadam da ce neko od RPE tima prisustvovati radi dmera koji su na kraju sve upropastili.

• Hannibal ante portas
  • 1 minute ago, Nikola_Madzarevic said:

Jesu upropastili su ali se to i nije toliko primetilo zbog toga sto je EVENT na pocetku bio odlican...

Hvala jos jednom.

41 minutes ago, Nikola_Madzarevic said:

Nemoguce je bilo da ja sve vidim u tu guzvu... Kolko sam mogao potrudio sam se da reagujem , ali je bilo nemoguce sve te imbecile resiti...
    Inak event nije bio los , samo da je bilo manje od tih imbecila bilo bi mnogo bolje.. Inak kad sam tebe video u tu odecu na zabavu puko sam od smijeha -_-
    GJ dviar.

Edited by Dejan_Cukarski

Iz mog' ugla je veoma lose odradjeno. 

Pre svega, nista licno nemam protiv organizatora, cak ne znam ni ko je organizavao... U svakom slucaju, dosao sam jedno 40ak minuta pre kraja eventa i sve sto sam mogao da vidim je 85% nonRPa unutar Pig Pena i nekih jadnih 15ak% prosecnog RPa.

Samo jedan predlog od mene za sve vas. U buduce, kada budete pravili evente, potrudite se da sve izvrsavate na prostranstvu, a ne u enterijerima. Eventualno ako zelite u enterijerima, onda pozovite par organizacija, a ne i civile i organizacije za koje smatrate da su nonRP.

Ja sam se proveo lose, veoma lose, a za ostale ne znam.

Jos jednom, nikakav hejt ne bacam vec opisujem ono sto sam video.

I jos jedna stvar, nisam se nadao da ce lideri RP organizacije [necu ih ovde javno prozvati niti reci koje organicije] dovesti svoje clanove koji ne znaju da RPaju i praksom ih uciti, nad ostalim igracima, pravila i RP.. Negativno iznenadjen.

• Hannibal ante portas
  • 25 minutes ago, Jevta said:

Iz mog' ugla je veoma lose odradjeno. 

Pre svega, nista licno nemam protiv organizatora, cak ne znam ni ko je organizavao... U svakom slucaju, dosao sam jedno 40ak minuta pre kraja eventa i sve sto sam mogao da vidim je 85% nonRPa unutar Pig Pena i nekih jadnih 15ak% prosecnog RPa.

Samo jedan predlog od mene za sve vas. U buduce, kada budete pravili evente, potrudite se da sve izvrsavate na prostranstvu, a ne u enterijerima. Eventualno ako zelite u enterijerima, onda pozovite par organizacija, a ne i civile i organizacije za koje smatrate da su nonRP.

Ja sam se proveo lose, veoma lose, a za ostale ne znam.

Jos jednom, nikakav hejt ne bacam vec opisujem ono sto sam video.

I jos jedna stvar, nisam se nadao da ce lideri RP organizacije [necu ih ovde javno prozvati niti reci koje organicije] dovesti svoje clanove koji ne znaju da RPaju i praksom ih uciti, nad ostalim igracima, pravila i RP.. Negativno iznenadjen.

Slusaj druze u pocetku je event bio odlican nije bila tolika guzva ali nakon 20tak minuta, Event nije bio pod nadzorom RPE tima sto moze da potvrdi @Laki Gloza. Ja kao obican igrac nmg da Jailam DMere koji su ometali. Event je bio namenjen za sve igrace koji zele da RPaju a "DMercine" ovog servera ne bi bile dmercine ako ne bi upropastavale RP. Sto se tice Lidera organizacija l svi su bili pozvani ja ne znam razlog zbog cega nisu dosli. Sto se tice NonRpera ja nmg reci u onolikoj masi nekome da izadje i to sve upratiti, jer ja kada bi opomenuo tog igraca on bi izvadio Dgl i izDmo, a ja to ne bih mogao da sprecim jer nemam poziciju. Nista protiv tebe izneo si svoje misljenje, na greskama se uci, ovo je moj prvi RPevent sledeci ce biti dosta bolji i organizovaniji. 

• Hannibal ante portas
  • 1 hour ago, Dejan_Cukarski said:

Nemoguce je bilo da ja sve vidim u tu guzvu... Kolko sam mogao potrudio sam se da reagujem , ali je bilo nemoguce sve te imbecile resiti...
    Inak event nije bio los , samo da je bilo manje od tih imbecila bilo bi mnogo bolje.. Inak kad sam tebe video u tu odecu na zabavu puko sam od smijeha -_-
    GJ dviar.

Hvala druze. Ja sam uradio sto sam mogao. Sledeci ce biti nadam se bolji.

Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...