Jump to content

Locked [RP Event] Humanitarni Skup "Zivot je jedan".

Guest Mirzachhhh.

Recommended Posts

Guest Mirzachhhh.

Ime i Prezime: Mirza_Alihodzic
Slika Stats-a: STATS
Naziv RP Event-a: Humanitarni skup "Zivot je jedan".
Ucesnici: Svi ce biti pozvani IC putem posle odradjenog developa.
Datum odrzavanja Event-a: Petak, 3 Novembar, 21.00h
Mesto odrzavanja Event-a: 
Objasnjenje: Zgrada u blizini novinara
IC: Jeffrey Hawks, pripadnik Vatrogasne jedinice Los Santosa na svom poslu saznaje da je dosta ljudi/djece tesko stradalo u pozaru za cije je lecenje potrebno dosta novca. On iz humanog gesta odlucuje napraviti manju humanitarnu akciju za pomoc svim ljudima stradalim u pozaru. On nabavlja majice sa humanom porukom "Zivot je jedan" koje ce se prodavati na akciji, te ce se na taj nacin prikupljati novac. Svako ko zeli novac moze dati i da ne kupi majicu, vec da pomogne stradalima.
OOC: Na eventu se nece davati OOC novac, vise ce se bazirati na RP i slicno. 
Slike pozvanih ucesnika IC Putem: Prikazat ce se kroz develop.

• Кој ме натера да играм ово....
  • Nadam se da cu biti pozvan,jer dobro je poznato po Los Santosu,da sam ja veliki borac za zivote drugih ljudi,i borac za prava kod ljudi i dece.

Lepa ideja!

Guest Mirzachhhh.
    36 minutes ago, Darko_Zivanovic said:

Nadam se da cu biti pozvan,jer dobro je poznato po Los Santosu,da sam ja veliki borac za zivote drugih ljudi,i borac za prava kod ljudi i dece.

Lepa ideja!

Bit ce pozvani svi koji zele pomoci IC. Odredjenih nece biti posto ja kao vatrogasac niti znam mafije niti bande niti ista, prioritet bi bio da dodju PD Organizacije da podrze event zbog sigurnosti.

Guest Mirzachhhh.

Event ODRZAN!

Event odrzan bez ikakvih poteskoca, na pocetku eventa javio se jedan dmer koji nije nanio neku stetu, zatvoren je i sve reseno. 

Veliko hvala liderima koji su podrzali event poput @Cobe_Ron @Dejan_Cukarski @Nikola_Madzarevic ... [nece tagovi, ugl Bogdan_Savic, Marko_Corleone i pojedincima koji su dosli sa random karakterima.]
    Takodje hvala i adminima koji su podrzali, to jest Adminu Mladja_Stojanovic, jedini koji je izasao u susret za razliku od ostalih :) 
    Razocarao me je SAM, PD i FBI koji se nije pojavio niti 1% iako sam namjerno isao u stanicu da ih pozovem.
    Sve u svemu, ja sam zadovoljan.

Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...