Jump to content

Locked [RP EVENT] STOP RASIZMU /RIOT TUCA/

Recommended Posts

• Don't cry beacuse it's over, smile beacuse it happened
  • I'll be there.

Ps ako Arandjel u subotu ne bi mogao da vodi PD dovescemo @Bugzi_Ferguson i ja

Neću biti u mogućnosti da dođem sutra na event jer nisam tu.

Šteta što neću biti tu kao član LSPD-a da rešavam proteste na moj način :D

Ali lepa zamisao sve u svemu, nadam se da će ispasti brutalno, srećno.

• It's sad when people you know, become people you knew.
  • On 11/8/2017 at 3:08 PM, Tvrtko_Rimac said:

Nisam tu 11. da vodim Marshale :(  @Zdravko_Koleginic @Milos_Mijajlovic @Johny Jackson @Alexandro_Savke

Tu smo Alexandro i ja ne brini... ;)

On 11/8/2017 at 3:24 PM, Milos_Mijajlovic said:

Ja sam uvek za neki rp event.

Bicu tu 

Sutra u 18:30 okupljanje svih Marshalla u HQ i AR Oprema i gazimo. Marshall NACIJA :D

9 hours ago, Nikola_Francuski said:

Prisutan na savkom rp evetnu ocekuj me.
    Mozda cemo kasniti posto je sutra sastanak u 19:20

aj ga malo odlozi leba ti francuski nek ti bude u 7 a pola sata odrzi pa dodji pa cete ponovo nastaviti sastanak za tih pola sata kazi im najvaznije sta treba i to je

56 minutes ago, Bugzi_Ferguson said:

Da na pomenem,PD zna da se ovo sprema zbog plakata koji ste lepili i koji sam video,mislim,mi ne ocekujemo tucu nego pregovore,ali ce mo biti u full opremi.

15 hours ago, Zdravko_Koleginic said:

Djecu cemo im napravit.

Onu vasu opremu sa stitovi.a sto ima kod marsgala

• Hannibal ante portas
  • Meni se ovaj event iskreno nije svidio, puno DMa,NonRpa, RK-a, RPS. Ballasi su dosli i cim smo vidjeli ono sve dole vratili smo se. Nista protiv organizatora, ne znam ga iskreno, ali mislim da ovo ne moze da se odrzi na SA, jer kao sto si i sam vidio DMeri su iskoristili da budze skill, a RPE timu je jako tesko da to sve isprate.

Sve org dosel i ballas i gsf i vla sve ispali ljudi retko ko dma sem ovi sto tek rpaju pa nemaju ni FS ni nista.
    Al SAM odma na pocetku je krenuo da dma,i PD posle radi RK i puca.Zato nikad vise necu da organziujem RP EVENT u sukobu jer svi mrze ocigledno da gube u RPu.
    RP event je bio odlican sve do zadnjeg momenta gde je PD radio RK,i kada je to proslo jedino sto mi se posle RKa svidelo jeste sto su rpali vatrogasci da lece..
    evo slike kako je prosao
    https://imgur.com/a/Ze44u

1 minute ago, Zdravko_Koleginic said:

Moji nisu dmali,ukoliko jesi daj sliku

Bojanovic izgleda da nije shvatio on je na pocetku krenuo samo on,a ostali nisu,al za PD znam da jesu.

Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...