Jump to content

Locked Karting trke [ Sreda 18:00H ]

Recommended Posts

Formular:

Ime i Prezime: Dejan_Cukarsi
Slika Stats-a: https://imgur.com/a/Qc4bm
Naziv RP Event-a: Karting trke.
Ucesnici: Sve igrace.
Datum odrzavanja Event-a: 15.11.2017 18:00H
Mesto odrzavanja Event-a: Karting staza.
Objasnjenje: Event ce se odrzati na karting stazu ig. ispod ce da ima i sliku. Trke ce se odrzati sve u zavisnosti od broj igraca koji ce doci na eventu.Bice odrpano leplenje plakate tako da svako ce moci icly da sazna za to.  Znaci ukoliko ima vise igraca na eventu onda ce se trke odvijati po grupe od po 4 ucesnika na trku. , a ukoliko dodju manje trkace se po 2. Svaki pobednik od svoje grupe prelazi na sledecu fazu trke , koji ce se trkati sa druge 2. I sve tako sve dok ne dodjemo do 3 koji ce se trkati u finalu .
Event je ce biti napravljen veoma jednostavno tako da ce svako moci da ucestvuje u njega.
Slike pozvanih ucesnika IC Putem: /
Tagovacu par lidera cisto da zanju da ce biti nesta: @Tvrtko_Rimac @Nikola_Madzarevic @Bogdan_Savic @Angel^ @Sekulic @Nikola_Francuski @Profi_Zivanovic @Mihajlo_Denic.  @Cobe_Ron 
Cisto sam vas obavestio da obavestite clanove posto slabo neko cita ovaj dio foruma.
Organizatori: Dejan_Cukarski i Nesko_Malone.((Rpacemo druge karaktere , ne one od TVF,  cisto da se zna )) 
Mesto odrzavanja:

D8qIijr.png
YlXca3p.png

Edited by Dejan_Cukarski
  • [SA]Condor Boss |РЕВОЛУЦИОНАР|
  • 43 minutes ago, Dejan_Cukarski said:

Formular:

Ime i Prezime: Dejan_Cukarsi
    Slika Stats-a: https://imgur.com/a/Qc4bm
    Naziv RP Event-a: Karting trke.
    Ucesnici: Sve igrace.
    Datum odrzavanja Event-a: 15.11.2017 18:00H
    Mesto odrzavanja Event-a: Karting staza.
    Objasnjenje: Event ce se odrzati na karting stazu ig. ispod ce da ima i sliku. Trke ce se odrzati sve u zavisnosti od broj igraca koji ce doci na eventu.Bice odrpano leplenje plakate tako da svako ce moci icly da sazna za to.  Znaci ukoliko ima vise igraca na eventu onda ce se trke odvijati po grupe od po 4 ucesnika na trku. , a ukoliko dodju manje trkace se po 2. Svaki pobednik od svoje grupe prelazi na sledecu fazu trke , koji ce se trkati sa druge 2. I sve tako sve dok ne dodjemo do 3 koji ce se trkati u finalu .
    Event je ce biti napravljen veoma jednostavno tako da ce svako moci da ucestvuje u njega.
    Slike pozvanih ucesnika IC Putem: /
    Tagovacu par lidera cisto da zanju da ce biti nesta: @Tvrtko_Rimac @Nikola_Madzarevic @Bogdan_Savic @Angel^ @Sekulic @Nikola_Francuski @Profi_Zivanovic @Mihajlo_Denic.  @Cobe_Ron 
    Cisto sam vas obavestio da obavestite clanove posto slabo neko cita ovaj dio foruma.
    Organizatori: Dejan_Cukarski i Nesko_Malone.((Rpacemo druge karaktere , ne one od TVF,  cisto da se zna )) 

Ah da je barem u 19h jbg bro imam 6 casova do 18:40h jbg ali nadam se da ce biti jos prilika ajde SRECNO DA PRODJE U NAJBOLJEM REDU
    @Matthew. @Milos_Lugonjic neka oni dodju umesto mene a reci cu ja vamo u Condoru pa i oni ali jbg kada imam 6 casova SRY
    GL!

Guest Matthew
    21 minutes ago, Cobe_Ron said:

Ah da je barem u 19h jbg bro imam 6 casova do 18:40h jbg ali nadam se da ce biti jos prilika ajde SRECNO DA PRODJE U NAJBOLJEM REDU
    @Matthew. @Milos_Lugonjic neka oni dodju umesto mene a reci cu ja vamo u Condoru pa i oni ali jbg kada imam 6 casova SRY
    GL!

Takodje 6 casova 2. smena jbg :/.... Srecno sa Eventom.

Dolazim.. Potrudit cu se da povedem sto veci broj clanovi iz Condora.. @Matthew.? Slazes se

Edited by Samir_Smajlovic
    17 hours ago, Tyga said:

Dolazim ako IC saznam i ako budem imao para da ucestvujem...

Odrpano je lepenje plakate po svaki dio grada.. Tako da svako moze icly da sazna.

• It's sad when people you know, become people you knew.
  • Ja sa @Zdravko_Koleginic i Marshallima dolazim 100%.

Zdravko,djecu cemo im ponovno napravit... :D

Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...