Jump to content

Locked Zahtev za CK-C.R.A.S.H - [PRIHVAĆENO]

Recommended Posts

Učesnici: (Vaše ime, ili ukoliko je CK napravljen u društvu, imena svih počinioca) @Richard Zakheaew-Fabrizzo @Laki Gloza-Carlos @Jovke6- ------------- dosta je bilo clanovi TVFA I Vagosa' 

Meta: (Ime karaktera igrača kojeg ste ubili) Pavle_Vukicevic-Frenk Tempeni Neco_Lazendica- Eddie Pulaski

Objašnjenje: (Objasnite jasno i precizno; šta, kako i zbog čega) Pre nekolko meseci Pablo I Carlos su se vozili u svom remigtonu oni bivaju zaustavljeni od strane policijaca te bivaju pretresani'Pablo se bunio na to te biva napadnut od strane dva policajca te Carlos izlazi i on zavrsava isto na podu.Pablo se dize te nekako kaci sakom momka u glavu te on pada a drugi policajac dolazi sa ledja I obara ga.Pablo I Carlos bivaju istuceni na ulici te ubaceni u vozilo zatim krecu velike pretnje'Policajci se predstavljaju ko su I sta su deo jedne C.R.A.S.H divije koja je korupirana I koja je sprema za sve kako bi zaradili novac i imali svoj interes Pablo I Carlos bivaju odvedeni van Los Santos u neku kucu na drevetu te tu bivaju muceni od strane dva policajca.Pablo I Carlos su vezani uz radioator dok su jako sutirani od strane policajaca.Policajaci dolaze te krecu da se predstavljaju momcima pod imenemo Frenk i Eddie te ti momci obecavaju Carlosu I Pablu da ce ostati zivi ako budu radili za njih sve sto treba Pablo obecava vernost momcima I Carlos takodje jer su teli samo zivi da izadju iz te kuce'Pablo I Carlos bivaju vraceni u Los Santos pretuceni te se povlace u kucu par dana zbog sramote.Posle par dana Pablu zvoni telefon te se cuje glas Franka koji mu govori da mora da nabavi drogu i brod inace ako ne nabavi doce po njih i vode ih u kucu da ih rese'Pablo brzo spusta slusalicu te ide da nadje Carlosa I dogovaraju da farma sa drogom opet pocne da radi kako bi oduzili sebi taj dug zatim Pablo stupa u vezu sa Italijanskim Bossem' podzemlja te dogovaraju sta ce ubuduce Vagos da radi za njih Fabrizzo dolazi Pablu I pita ga dal ima problema Pablo na to odgavara da I ispricava mu celu situacju oko C.R.A.S.H a te on odlucuje kao znak poverenja prema Vagosima I znak saveza da resi tu stvar i da sa svojim ljudima ubije te momke'Prosle je par dana od tog dogovara te Pablu zvoni telefon i Fabrizzo dogovora sastanak u jednom parkingu koji ce iskoristi da ubiju tu dvojicu policajca Pablo biva srecan te okuplja svoje momke iz ulice I naurozava ih I sakriva ih po ulici I sakriva 3 quada sa dva momka koja ce uleteti gore I napravit barijeru kako nebi mogli nigde pobeci.Pablo I Fabizzov plan uspeva C.R.A.S.H upada u zamku te bivaju ubijeni od strane Pabla I ostalih momka Vincie Cartela'

Dokazi: (Ukoliko su vam dokazi slike, poželjno je da date kraći opis pored slika kako se mi koji čitamo ne bi pogubili)

ez1.png

ovo posle 2.png

ez2.png

ez3.png

ez4.png

ez5.png

Ovo polse 5.png

8.png.c1b063d31a17b3741f451498abab9cae.png

ez6.png

1.png.715dabbba784d05386b91c6246ae87fa.png

2.png.7698e9c4df124916f04dbd9a0a0c204b.png

3.png.21813d00035f6906d8a5d4e3dae755a6.png

4.png.6afaec0473df84dd70d635e06e8ac162.png

woZr1RK.png

zeMng4X.png

zSXa4ZT.png

https://www.sarp.gg/forum/topic/219874-zahtev-za-ck-crash-prihva%C4%87eno/

• [SA] Vodja Hansovaca
  • Posto sam ja jedan od kljucnih ucesnika odgovoricu:

Moj karaktera (italijanski mafijas) koristi Pablo-a kao mamac za Shuang-a (jedan od glava trijada) te ocekuje istog na krovu. U medjuvremenu policija (CRASH) dolazi gore i kompromituje ceo plan,da sto pre spreci bilo kakve komplikacije Fabrizzio naredjuje Vagosima da mu pokazu vernost tako sto ce pobit policajce (ujedno dokazuju da nisu pozvali policiju),Vagos momci ubijaju oba pripadnika CRASH-a sa vise hitaca u glavu (svakome). 

Posto sam ucesnik mogu reci u odbranu da je sve odradjeno FULL IC bez MGanja ili bilo kog drugog vida krsenja pravila,nije nam bio cilj da ih Ckamo u tom trenutku ali su nam kompromitovali akciju CK-a Profi-a lidera BDT-a pa smo ih se usput resili,sami su sebe uvalili u rizicnu situaciju. Ishod je sledeci: Pre svoje smrti Pavle Vukicevic poziva policiju koja dolazi gore ali svi pocinioci CK-a beze osim nekih par clanova Vagosa koju su poginuli ali to su nizi rankovi bili ne znam tacne nickove.

@Jao_Ming Ovo je veoma dugo trajalo i nije bilo krsenja pravila. Ti odluci,ja bi prihvatio ali necu eto posto sam ucesnik da ne bude posle EE RICHARD SEBI PRIHVATA.

Edited by Richard Zakheaew

Ja sam na garazu dosao jer sam imao dogovor sa jednim random likom,dosli smo gore i sasvim slucajno zatekli vas i vi ste zapoceli pucnjavu i ubili nas kao sto bi ubili svake druge policajce,ne sjecam se da me je neko namamio sve se odigralo slucajno?

@Richard Zakheaew @Kevin_Prescot 

• [SA] Vodja Hansovaca
  • Nije vas niko namamljivao. Kevin je bio mamac za Profi-a jer ga on trazi da ga ubije. Ti si se slucajno nasao i onda su mi Vagosi rekli da si Crash posle kad su se popeli,prvo smo vas samo ranili ali kad sam cuo da ste vi Crash onda smo odlucili da vas pobijemo da ubijemo 2 muve istim udarcem. 

• Today a reader, tomorrow a leader.
  • Odbijam svoj CK iz sledecih razloga : 

- Ne poznajes dovoljno moj IC karakter.

- Moj IC karakter nije nista stetno nacinio tebi In Game.

- Ne dovoljno dokaza da mene izCKas.

Ime mog karaktera : Ricardo Miguel Officer III.

• [SA] Vodja Hansovaca
  • 4 minutes ago, Jovke said:

Odbijam svoj CK iz sledecih razloga : 

- Ne poznajes dovoljno moj IC karakter.

- Moj IC karakter nije nista stetno nacinio tebi In Game.

- Ne dovoljno dokaza da mene izCKas.

Ime mog karaktera : Ricardo Miguel Officer III.

Doveo si svoj karakter u bespotreban rizik. Svakako u redu,sto se tebe tice ajde,nit znamo ko si nit ista ionako si se kolko se secam teleportovao do njih ali nema veze,slucajno si se zadesio tu ali za ostale smo imali dosta jake razloge da ih isCKamo.

• Today a reader, tomorrow a leader.
  • 1 minute ago, Richard Zakheaew said:

Doveo si svoj karakter u bespotreban rizik. Svakako u redu,sto se tebe tice ajde,nit znamo ko si nit ista ionako si se kolko se secam teleportovao do njih ali nema veze,slucajno si se zadesio tu ali za ostale smo imali dosta jake razloge da ih isCKamo.

Hvala na razumevanju, i da, teleportovao sam se zato sto mi je crashovalo.

3 minutes ago, Richard Zakheaew said:

Nije vas niko namamljivao. Kevin je bio mamac za Profi-a jer ga on trazi da ga ubije. Ti si se slucajno nasao i onda su mi Vagosi rekli da si Crash posle kad su se popeli,prvo smo vas samo ranili ali kad sam cuo da ste vi Crash onda smo odlucili da vas pobijemo da ubijemo 2 muve istim udarcem. 

Mi smo došli slucajno,jer smo na garazi već imali dogovoreno,upucani smo na iz M4vorki bukvalno na samrti,i ti kazes pobij ih ili cu ja tebe,u tom trenutku niko nije spomenuo CRASH niti je bilo nekog veceg plana za tu akciju.

Prema nekom mom misljenu,nesto nalik DROPu bi bilo korektno,jer pod broj jedan nije mnogo isplaniran CK i razradjen,pod broj dva imam napravljenu diviziju,tek je unapredjujem kako bih pokazao clanovima PDa taj novi vid unikatnog RPa,kojeg u PD nije bilo,imam dosta otvorenih RPova i svima je zanimljivo,treba tek da se prosirimo.Neki drop,da ispadne kao da se nikad nismo ni upoznali,niti sreli niti bilo sta slično.Svako nastavi samo bez ikakve saradnje i poznavanja sa nama,mislim da bi tako najbolje bilo,pa ako se kad sretnemo slucajno mozda bude RP al kao da nije bilo RPa tog niti bilo ko da je znao za to.Klasičan drop ili PK šta već.

Ali napominjem,da se necu ljutiti niti bilo sta slicno,smatram da je korektnije ovo sto sam gore predlozio,al i ako bude CK uredu je,ja se ne vezem emotivno za taj karakter tako da.. :D

• [SA] Vodja Hansovaca
  • U redu. Ali svakako to je po meni dovoljan razlog za CK. I samo zelim da demantujem,rekao si da nije bilo ni reci o Crash-u. Ja sam OOCly znao da ste vi Crash ali IC nisam i nisam hteo da izMGam zato sam rekao: "STA JE OVO PABLO,TI TO MENI ZASEDU PRAVIS" i oni su ispamali "NEE" "TO JE CRASH" gde sam ja odgovorio "UBIJTE VI NJIH ILI CU JA VAS" da bi se ICly uverio da vas oni nisu pozvali i da ne saradjuju sa vama. Sto se te divizije tice,mozes ti odpocet novi karakter i radit diviziju nije to problem,svakako nek odluci Kec kako on misli tako nek bude.

Guest Laki_Gloza

Posto sam i ja ucesnik, ali se ne zelim bas mnogo mesati.Nasli ste se tu slucajno.Richard je pozvao mene, a ja ostale momke koji su bili na quadovima i rekao da ulecemo i da je dosla policija (sve ic).Kada smo stigli napao nas je da smo mu pravili zasedu.Mi smo rekli da to nije istina i da ste Vi C.R.A.S.H.Naredio nam je da vas pobijemo na sta smo mi rado pristali jer smo bili vasi "robovi" pre ovoga i radili za vas bukvalno i bili smo u jako teskoj situaciji.Trazili ste djavola ulaskom u garazu i eto... Kec ce resiti.Poy ;)

Ako bude prihvacen CK, ali vidim da nasi rp nickovi to nisu kao sto je u topicu, svi iz Vagosa ce biti CKani.. Izgleda da ste svoje karaktere uvalili u "govna". Mozda se sjecate sta smo rpali kad smo vas dvojicu uhvatili (Kevin i Laki). Prihvatili ste da ako nas izdate i to se procuje, ubice koje su sa nama u saradnji ce vas poklati i zapaliti cijeli kraj..

Edited by Neco_Lazenda

Da, da dodam samo. Kako vidim CKali ste nekog "mog" karaktera Edi, sto znaci da karakter "Neco Pushkin" nije CKan..

• [SA] Vodja Hansovaca
  • 5 minutes ago, Neco_Lazenda said:

Da, da dodam samo. Kako vidim CKali ste nekog "mog" karaktera Edi, sto znaci da karakter "Neco Pushkin" nije CKan..

Da,medjutim ti ne mozes paralelno RPati 2 karaktera koja su kao isti,sta sad ovaj drugi kao sve zna?

13 minutes ago, Neco_Lazenda said:

Ako bude prihvacen CK, ali vidim da nasi rp nickovi to nisu kao sto je u topicu, svi iz Vagosa ce biti CKani.. Izgleda da ste svoje karaktere uvalili u "govna". Mozda se sjecate sta smo rpali kad smo vas dvojicu uhvatili (Kevin i Laki). Prihvatili ste da ako nas izdate i to se procuje, ubice koje su sa nama u saradnji ce vas poklati i zapaliti cijeli kraj..

Np,oni su sad u superiornoj poziciji,ako te ubice dodju imaju svoje saradnike da ih brane (mene).

1 minute ago, Richard Zakheaew said:

Da,medjutim ti ne mozes paralelno RPati 2 karaktera koja su kao isti,sta sad ovaj drugi kao sve zna?

Np,oni su sad u superiornoj poziciji,ako te ubice dodju imaju svoje saradnike da ih brane (mene).

Drugi se onda slucajno nasao sa njima..? Pavletov rp nick takodje nije tako..

Slobodno ih brani brt, samo bez MGa

4 minutes ago, Richard Zakheaew said:

Važno je napomenuti da svaki policijski kruzer ima kamere na prednjoj strani,bar ovamo po Americi i slično.Mogao vas je usnumiti kad ste stajali a mi tek dolazili gore u garazu.Okej je sve,vidjećemo dalje kako i šta će se dešavati :D

• [SA] Vodja Hansovaca
  • Neco,vecu glupost i gluplji izgovor cuo nisam od kad igram na SA.

Pavle,moze to,ali istragu o vasim karakterima moraju da vode drugi ljudi koji nisu imali dodire sa Ckom i vi ne smete biti ukljuceni u to,ne mozete RPati karaktere koji sad znaju sve sta se desilo ili ste neki rod tipa tvoj brat koji je lider LSPD-a,itd.

Pa ako ste vec htjeli da nas CKate upisite bar prava RP imena. Dalje cemo vidjeti kako cemo

Guest Laki_Gloza

Druze.Tu ste se vi zeznuli.Preko Google-a je rpao da ulazi na Dark Web, sto je u RL nemoguce, vec mora preko posebnih pretrazivaca, kao sto je "Tor" i slicni, ili u krajnjem slucaju preko uTorrenta.To je PG sto je on uradio, tako da je to nevalidno i ne vazi.Takodje RP-ao je da mi to sve pokazuje.Preko fona sam pa ne mogu slike da postavim, ali kad dodjem cu postaviti.Kevin je verovatno pogresio vasa imena, to resite sa njim, ali u ovom slucaju imena nam nisu ni potrebna.Svi ste vi pod jednim imenom (C.R.A.S.H.) i svi ste ubjeni u isto vreme (sva trojica).

Edited by Laki_Gloza

Zahtev za CK prihvacen.

Nema veze na koji nacin ste se vi nasli na tom mestu. Cinjenica je da ste bili tamo, a da su vas od ranije ljudi koji su bili tu poznavali. To je dovoljno da vas ubiju.

Sto se ishoda tice, ubijena su dva policajca, koliko vidim veliki rankovi. Policija je odmah obavestena o tome.

@Angel. @Damir_Besirovic.

Edited by Jao_Ming
    Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...