Jump to content

Recommended Posts

Učesnici: (Vaše ime, ili ukoliko je CK napravljen u društvu, imena svih počinioca) : Rey(Richard_Corleone - Ja) Chico (Danilo_Bojetic)

Meta: (Ime karaktera igrača kojeg ste ubili) : Fiki_Don (Nicola_Mahrez)

Objašnjenje: (Objasnite jasno i precizno; šta, kako i zbog čega) Eh ovako... Mi Vagosi smo imali non-stop velike okršaje sa Aztecasima. Zauzeli smo cak i njihovu Sevillu par puta te je nakon nekoliko vratili. Svaki dan se rade drive by na Aztecase od strane nas te na nas od strane Aztecasa. Cak smo dosta njhovih iz familije ubili i pred njima, kidnapovali, spalili i slicno. Eh sad, ovaj Fiki(Nicola) je odjednom dosao u nas set, gdje blejimo i '' odjednom '' rekao zelim preci kod vas. Bez ikakvog objasnjenja ili slicno. Logicno odma cemo pomisliti da je spijun kojeg su poslali kako bi im prenosio sta mi planiramo i slicno. Naravno ja to nisam htio dopustiti jer bi dosta nastetilo meni a i familiji ( Vagosima). Mi smo tu poludjeli i prvo smo ga poceli tuci kako ne bi mogao nista uraditi, te ga nakon toga vodimo na mracno mjesto gdje ubijamo sve koje nam zasmetaju ili slicno i tu ga izranjavamo te ubijamo. Sam @Fiki_Don je rekao da okacim zahtjev za CK te da ce ga tek tad prihvatiti pa evo.

Dokazi: (Ukoliko su vam dokazi slike, poželjno je da date kraći opis pored slika kako se mi koji čitamo ne bi pogubili)

s2QUjqW.png

dqpuipN.png

Ako mislite da sam ja ovo pisao evo dokaza da sam uzimao iz logova, provjerite sa strane zaokruzeno : 

4BuhXU8.png

Edited by Richard_Corleone
Zaboravio jednu sliku staviti.
https://www.sarp.gg/forum/topic/222904-zahtjev-za-ck-prihva%C4%87eno/

Just now, Fiki_Don said:

Sve u svemu lep RP lijepo odradeno,prihvatam CK i ovde za 100% potvrdenje.

Hvala tebi.
@Jao_Ming

https://www.sarp.gg/forum/topic/222904-zahtjev-za-ck-prihva%C4%87eno/#findComment-1076992

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...