Jump to content

Locked [RP Event]Box turnir

Recommended Posts

Formular:

Ime i Prezime:Martin_White
Slika Stats-a:https://imgur.com/Ntj4Gl9,https://imgur.com/Z687KAp,https://imgur.com/4zzGNO6,https://imgur.com/2WHeq5a,https://imgur.com/G4nigUQ,https://imgur.com/2DeMliF
Naziv RP Event-a:Box turnir

Slike pozvanih ucesnika IC Putem:https://imgur.com/TV74wdv
 Ucesnici:Svi koje pozovem iskljucivo JA IC putem(postavicu slike)ako slucajno nekoga ne nadjem IC moze ovde da pronadje IC formular za ovaj event
Datum odrzavanja Event-a: 13.1.2018 | 17:00 |
Mesto odrzavanja Event-a:Ganton:Teretana ErNa,adresa:65

Objasnjenje:Ovako,ovo je moj prvi RP event(ako DM-am ne znaci da ne volim da RP-am)nagrada ce biti rasporedjena po mestima(ja dajem novac pobedniku)IC:1 mesto 2000$(200k),2 mesto 1500$(150k)3 mesto 1000$(100k)OOC:Nagrade nisu male,te mislim da bi IC pomogle razvoju nekih mafija i bandi koje bi ucestvovale,formular za prijavu za event je sledeci(oni koje nisam IC nasao):

Ime i Prezime:

Datum rodjenja i mesto rodjenja:

Godine:

Pol:

Broj telefona(radi kontaktiranja u slucaju da se predomislite ili slicno):

PS:Kada dodjete u teretanu zaduzicu nekoga da vam po RP-u daje formulare za ispunjavanje kako bi ucestvovali,ovo je formular:

Ime i Prezime:

Datum rodjenja i mesto rodjenja:

Godine:

Pol:

Edited by Martin_White

@Angel.taguj ostale,da znaju jer nisam htio sad da sve tagujem ne bi onda mogao ostale

@Mihajlo_Denic.to sto sam rekao i angelu,nisam vas stigo IC

@Ivan_ZoricicKo sto rekoh Mihajlu

@Milan_Pesut.Posto smo Mirsad i ja to IC odradili bilo bi lepo da i ti dodjes

@Majk_JohnDruze mozes i ti sa kinezima

Stavicu jos replayova jer ne moze sve tagove stat sto ocu tagovat

Edited by Martin_White

@KecMoze li da se odrzi?

Ovim putem pozivam cjeli server da nam se pridruzi i da RP-amo

@Darko_ZivanovicAko bi doveo VvZ na event,mnogo bi mi znacilo brate<3

@Daka_MilosavljevicNeka i VLA dodje,mozete se i svi raspitati za to pa sasznati IC od TVF posto jedini za sada znaju,a mozete se preko rm prijaviti

@Djukanovic_Luka

@Richard ZakheaewTebe pozivam posto si mi RP ucitelj da pogledas event ako bude sta od njega

Dakle da zavrsim,SVI ZNACI SVI su pozvani na event ali morate se prijaviti na forumu ovde

Takodje bih molio admine da ukoliko event bude odrzan specaju i jailaju svakoga ko bude krsio pravila,to je to.

• Кој ме натера да играм ово....
  • Just now, Martin_White said:

@KecMoze li da se odrzi?

Ovim putem pozivam cjeli server da nam se pridruzi i da RP-amo

@Darko_ZivanovicAko bi doveo VvZ na event,mnogo bi mi znacilo brate<3

@Daka_MilosavljevicNeka i VLA dodje,mozete se i svi raspitati za to pa sasznati IC od TVF posto jedini za sada znaju,a mozete se preko rm prijaviti

@Djukanovic_Luka

@Richard ZakheaewTebe pozivam posto si mi RP ucitelj da pogledas event ako bude sta od njega

Dakle da zavrsim,SVI ZNACI SVI su pozvani na event ali morate se prijaviti na forumu ovde

Takodje bih molio admine da ukoliko event bude odrzan specaju i jailaju svakoga ko bude krsio pravila,to je to.

VvZ ce docim,samo je pitanje da li cu ih dovesti ja ili @Vuk_Zivkovic

@Kalpa.

@Talicmozda nam zatreba medical odeljenje ili kako vec :D 

@Maxi_SaDodji sa novinarima da izvestavas o turniru

@Matija_SavoviccTakodje kao i Maxi...

@JakovljevicPozvan su,na tebi je da li ces doci

Edited by Martin_White

@Mirsad_HebibovicTi i cijeli TVF ste pozvani IC putem,pa evo da te i ovde tagujem

@Patrik_BuzinecObavezno ,,consultante" da dodjes da se malo bijete a ja da jedem becku i pijem vino dok vas nadgledam hehe

@Vuk_ZivkovicAko mozes da budes IC sudija znas kako su sudije na WWE i tako,posto sam ja organizator pa je glupo da ja sudim,ja cu da primam opklade na tog i tog IC sve naravno,i znas kako to vec ide,sto se tice nagrada i formulara za ucesce sve ostaje isto,sa tim sto moram napomenuti da se formular popunjava tek kada se udje u teretanu i moraju popuniti svi koji ucestvuju,jos nesto:Lideri ili ti glave mafija,bandi itd.Oni ce sedeti samnom tj organizatorom i bice neka vrsta VIP,posle eventa bih voleo da vidimo nekoga od RPE da RP-a vozaca i da dovozi limuzine,ona trojica koja pobede pobedili su i to,a nas kao bogatase bossove i organizatore odvozite kao na sastanak te bi mogli da podelimo svu zaradu po pola i tako sklopimo neku vrstu deala,to je moja zamisao,ili jednostavno samo da budes sudija u ringu itd,dok bi ja IC sklapao neke ilegalne poslove sa ostalima.Ja sam za takvo odrzavanje eventa,takodje bi bilo dobro jer bi se IC mogle dogodit borbe izmedju bandi sto bi bilo odlicno za razvoj RP-a,ili jednostavno da se odrzi najobicnija varijanta box turnira,RP-aju se potezi i to,e sad sto se tice novinara..Oni bi trebali prenositi uzivo dogadjaj i sve borbe,i na kraju intervjuisati ucesnike,pa mene(mene odma na pocetku i na kraju zna se kako to ide)

Edited by Martin_White
    4 minutes ago, Martin_White said:

@Vuk_ZivkovicAko mozes da budes IC sudija znas kako su sudije na WWE i tako,posto sam ja organizator pa je glupo da ja sudim,ja cu da primam opklade na tog i tog IC sve naravno,i znas kako to vec ide,sto se tice nagrada i formulara za ucesce sve ostaje isto,sa tim sto moram napomenuti da se formular popunjava tek kada se udje u teretanu i moraju popuniti svi koji ucestvuju,jos nesto:Lideri ili ti glave mafija,bandi itd.Oni ce sedeti samnom tj organizatorom i bice neka vrsta VIP,posle eventa bih voleo da vidimo nekoga od RPE da RP-a vozaca i da dovozi limuzine,ona trojica koja pobede pobedili su i to,a nas kao bogatase bossove i organizatore odvozite kao na sastanak te bi mogli da podelimo svu zaradu po pola i tako sklopimo neku vrstu deala,to je moja zamisao,ili jednostavno samo da budes sudija u ringu itd,dok bi ja IC sklapao neke ilegalne poslove sa ostalima.Ja sam za takvo odrzavanje eventa,takodje bi bilo dobro jer bi se IC mogle dogodit borbe izmedju bandi sto bi bilo odlicno za razvoj RP-a,ili jednostavno da se odrzi najobicnija varijanta box turnira,RP-aju se potezi i to,e sad sto se tice novinara..Oni bi trebali prenositi uzivo dogadjaj i sve borbe,i na kraju intervjuisati ucesnike,pa mene(mene odma na pocetku i na kraju zna se kako to ide)

@Darko_Zivanovic

@Vuk_TodorowskiMogli bi na kraju tog nekog posle eventa deala(da se uracuna u event)da napravite neki upad na taj kao deal i bilo bi ekstra ako bi se sve RP-alo

@Kec

@Vuk_ZivkovicJel bi mogli ovako da odradimo?

Znaci ove likove sam tagovao eto onako,znaci da ne bude da sad samo njih ocu pitat za misljenje nego eto sad sam njih pa da ne spamujem vise

DODATNO:Ovo sve da odradimo IC voznju deal i to

@Drake.

@Ethan.

Zoricica sam tagovao pa da ne tagujem opet,bilo bi mi zadovoljstvo da prisustvujete mom prvom RP eventu

Edited by Martin_White

Uspesno odrzan event,i bolje nego sto je trebalo(jes da su novnari bili 5min i nije ih vise ni bilo)hvala @Darko_Zivanovic

@Vuk_Zivkovicsto su doveli VvZ i izdominirali,zadovoljan sam i ako nije bilo mnogo igraca,hvala svima na dolasku jos jednom

@Ethan.   @Ivan_Zoricic   @Drake. vasi clanovi su odlicno RP-ali na eventu,nickovi koje sam zapamtio su:Matke_Jankovic,Marko_Rasinac,ostale sam zaboravio ali ce vam ova dva lika reci koji su tacno clanovi u pitanju,jos jednom HVALA SVIMA NA PODRSCI <3 <3 <3

@Vuk_Zivkovic

@Kec

Stavljajte u zavrsene.

Edited by Martin_White
    Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...