Jump to content

Locked [RP Event]Pljacka LS banke

Guest Vuk_Zivkovic

Recommended Posts

Guest Vuk_Zivkovic

Formular:

Ime i Prezime:Vuk_Zivkoic,Darko_Zivanovic,Lazar_Rancic
Slika Stats-a:https://imgur.com/a/OhmVk
Naziv RP Event-a:Pljacka LS banke
Ucesnici:Ceo VvZ,ceo GSF( @Ivan_Zoricic) PD organizacije ( @Angel.@Bugzi_Ferguson@Damir_Besirovic.@Tvrtko_Rimac)
Datum odrzavanja Event-a:14.1.2018
Mesto odrzavanja Event-a:LS banka
Objasnjenje:Zbog velike potrosnje novca na novu 'sigurnu kucu',glave mafije Vory v Zakone odlucuju da krenu u pohod na banku,pozivaju i svoje saveznike,GSF.

• It's sad when people you know, become people you knew.
  • 32 minutes ago, Tvrtko_Rimac said:

@Alexandro_Savke @Marko_Kukson @Bozo_Knezeviic @Johny_Skumby @Anel_Dubicanac @Bojanovic @Alexandar. Mozd sam nekog zaboravio.

Obavjesteni ste :)

Nisam tu, clanovi znaju zasto.

Hvala na obaveštenju. Dovodim ih naravno zajedno sa ostalim r5-icama i ostatkom clanova. 

Banka će biti sprečena ISKLJUČIVO na RP način, bude li bilo kako drugačije, ja sam kriv kao i Božo za ekscese naših članova. 

Ovi moji će doci,barem ja tako mislim...

Ako lideri ne budu u mogućnosti da vode ovu akciju,ova akcija će biti vodjena od strane R5...

@Vuk_Todorowski @Angel. @Bugzi_Fergusondoci će oni...

2 hours ago, Tvrtko_Rimac said:

@Alexandro_Savke @Marko_Kukson @Bozo_Knezeviic @Johny_Skumby @Anel_Dubicanac @Bojanovic @Alexandar. Mozd sam nekog zaboravio.

Obavjesteni ste :)

Nisam tu, clanovi znaju zasto.

Doci cemo. Nazalos znamo zasto nisi tu. 😢

• Кој ме натера да играм ово....
  • Ne dolazim jbg.

I koj k tagujes pd sad ce smisljaju plan da nas dmaju znas ti njih :D 

• Život je igra,ja prekuc'o level.
  • 1 hour ago, Darko_Zivanovic said:

Ne dolazim jbg.

I koj k tagujes pd sad ce smisljaju plan da nas dmaju znas ti njih :D 

Ko je rekao da smisljamo planove da vas DMamo?? FBI kao jedna od "najjacih" drzavnih RP organizacija ce doci,i sigurno cemo doci da vas SKamo DMamo i slicno,ko je spomeno RP to je glupost..Ti sto imas utiske za neke druge organizacije i lidere,nisu svi isti..FBI ce doci i vodicemo racuna o RP (govorim za sebe i clanove..) ako neko bude mozda DMao ili slicno,suspend..Promjeni misljenje.

BTW,dolazimo mi.

• Кој ме натера да играм ово....
  • 3 minutes ago, Knele! said:

Ko je rekao da smisljamo planove da vas DMamo?? FBI kao jedna od "najjacih" drzavnih RP organizacija ce doci,i sigurno cemo doci da vas SKamo DMamo i slicno,ko je spomeno RP to je glupost..Ti sto imas utiske za neke druge organizacije i lidere,nisu svi isti..FBI ce doci i vodicemo racuna o RP (govorim za sebe i clanove..) ako neko bude mozda DMao ili slicno,suspend..Promjeni misljenje.

BTW,dolazimo mi.

Brate sarkazam.

Ja tako sa liderima PD/FBI/SAM se salim,razumu oni to.

Razumem sto ti ne mozes razumeti sto sam napisao da ce doci da dmaju,jer ne znas proslost tih lidera,a ni moju sa njima :D 

• 3 weeks later...
    Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...