Jump to content

Locked Masovni RolePlay battle.

Recommended Posts

Ime i Prezime: Jevta.
Slika Stats-a: Zakljucan server, postavicu cim bude dostupno.
Naziv RP Event-a: Masovni RolePlay battle.
Ucesnici: Svi zainteresovani.
Datum odrzavanja Event-a: 27.4.2018. [21:00]
Mesto odrzavanja Event-a: Sastajemo se u Las Venturas centru. U blizini se odrzava sam event.
Objasnjenje: Event koji se razlikuje od drugih iz razloga sto nema ICly pozivnica niti icega sto je IC. Jedina stvar koja ce biti IC na eventu je RP. Uglavnom, to je jedan RolePlay battle event s' tim sto se ne igra 1v1, vec 3v3. Ja, kao osnivac ovog' eventa, zadajem teme igracima koji dodju na ovaj event i tu temu RPaju 3v3. Pozeljno je i mislim da ce se lideri RP organizacija [ @Ivan_Zoricic, @Dwayne_Wright, @Sasha^, @Pancho_Hernandez, @Lulac_Palilulac, @Vukasin Aleksic, @Semir Corleone, @Patrik, @Andrej_Misanovic, @Sherm, @Dixon, @Profi_Zivanovic, @Don_Kresic, @Rille _ Kada, @Aleksandar_Edwards, @Makaweli_Tannenbaum, @Piske, @Laki_Gloza ] zajedno sa svojim clanovima odazvati i doci kako bi popunili mesta za grupe. Takodje, i igraci koji nisu u organizacijama mogu da ucestvuju. Naravno, vi sami birate dva clana sa kojima hocete da budete u timu i time vas je trojica. Ukoliko ste zainteresovani za ovakav vid eventa, odgovorite u reply kako bih napravio spisak, grupe i celokupno takmicenje na vreme i time olaksao igru, a zabavio igrace koji su voljni da se oprobaju u ovome. Verujem da vecina vas nikada nije igrala borbe u RPu tako da ce vas ovo zabaviti, a da ne pricam o tome kako mozete preko ovog' eventa usavrsiti vase RP znanje time sto bi pratili druge RPere i od njih "krali" stilove.
Dakle, ukoliko zelite da se oprobate u ovom' eventu, skupite jos dva igraca s' kojima zelite biti u timu i postavite reply sa tagovanim ljudima koji su u Vasem timu.

Update: Radi velikog' interesovanja, napravljen je jos jedan RolePlay event ove vrste, a sve to u cilju druzenja i sirenja RPa na serveru.
Novosti: Ovoga puta ce biti nekih izmena, a to je da necu ja biti jedini sudija, vec ce pored mene biti jos neki ljudi za koje smatram da su dovoljno kompetentni da odrade posao.

NAPOMENA: TAGOVANI SU IGRACI KOJI SU LIDERI, RADI LAKSEG' OBAVESTENjA I KAKO BI SVI VIDELI O CEMU SE RADI. NARAVNO DA SVI MOZETE UCESTVOVATI, BEZ OBZIRA KOJA STE POZICIJA NA SERVERU.

Srecno svima. Nadajmo se lepom druzenju.

Edited by Jevta
  • 2 months later...
  • Don't cry beacuse it's over, smile beacuse it happened
  • Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...