Jump to content

Locked Masovni RolePlay battle.

Recommended Posts

Prvo da se izvinim svima na neprofesionalizmu, ali morate da razumete da sam u obavezama i da sam danas potpuno zaboravio na event. Jos jednom, moja je greska sto nisam ovo pretpostavio i javio na vreme, ali sta da se radi.. Bice postavljen novi datum za odrzavanje ovog' eventa, a vama hvala na razumevanju. Bicete svi blagovremeno obavesteni i informisani u vidu tagova o tome kada ce se event odrzati i u tom obavestenju cete saznati ko je s' kim u grupi.

Pozdrav, hvala na razumevanju jos jednom.

@Semir Corleone, @Dixon, @Paunovic, @Don_Kresic, @NathanJohnson, @Ben_Simmons, @Vukasin Aleksic, @Patrik, @Petar_Maxim, @Ivan_Hrushev, @Rille _ Kada, @Nikola Radovic., @Laki_Gloza, @Muki_Milaimi,

Pozdrav, momci.

Ocekujem odgovor sto ranije da li imate ekipe i da li ste zainteresovani da ucestvujete u eventu. Javite sto pre, najbolje do veceras kako bih spojio grupe.
Inace, nekoliko ekipa je vec zauzelo pozicije, cekaju se jos samo vasi odgovori, pa da krenemo sa izvlacenjem timova.

Nadam se sto ranijem odgovoru.

Edit: Ekipe prijavljujete preko PMa na forumu.

Edited by Jevta
Guest Malone.
2 minutes ago, Jevta said:

@Semir Corleone, @Dixon, @Paunovic, @Don_Kresic, @NathanJohnson, @Ben_Simmons, @Vukasin Aleksic, @Patrik, @Petar_Maxim, @Ivan_Hrushev, @Rille _ Kada, @Nikola Radovic., @Laki_Gloza, @Muki_Milaimi,

Pozdrav, momci.

Ocekujem odgovor sto ranije da li imate ekipe i da li ste zainteresovani da ucestvujete u eventu. Javite sto pre, najbolje do veceras kako bih spojio grupe.
Inace, nekoliko ekipa je vec zauzelo pozicije, cekaju se jos samo vasi odgovori, pa da krenemo sa izvlacenjem timova.

nas nema?

@Vuk rekao si da si nas prijavio?

8 minutes ago, Jevta said:

Pozdrav, momci.

Necu ucestvovati, docicu s' nekom ekipicom da gledamo :) 

• Groove's life, we're family
  • 10 minutes ago, Jevta said:

Pozdrav, momci.

@Jevta Vrvt necu ucestvovat, zao mi je.

Docu samo da gledam...

Ako se predomislim javljam ti PM na FRM...

3 hours ago, Malone. said:

nas nema?

@Vuk rekao si da si nas prijavio?

Jesam,opusteno. :D

Pre nego sto Jevta izvuce parove,zeleo bih svima da pozelim srecu i nadam se da cemo prisustvovati jednom eventu koji ce vaziti za bolji od prethodnog,a ujedno i da cemo se lepo zabaviti. GL svima. :D Nema potrebe da mi odgovarate u topicu da ne pravimo spam,jednostavno sam zeleo da vam pozelim srecu. :D

6 hours ago, Jevta said:

Pozdrav, momci.

Ne verujem. Cepajte bez mene, nisam kući večeras.

12 minutes ago, Muki_Milaimi said:

Ne verujem. Cepajte bez mene, nisam kući večeras.

Nije veceras event, za par dana je.

17 hours ago, Jevta said:

Nije veceras event, za par dana je.

I tako i ovako ne mogu.

Moja ekipa je zauzeta cele nedelje, škola, ocene itd.

Možda dođem sam ali ne verujem.

@Jevta

Ekipe su izvucene, u nastavku se moze pogledati ko ce se sa kim sastati u prvom kolu. Takodje, u nastavku  slede i dodatna obavestenja u eventu.

Grupa A
    6. @Nikic_Sa/ @Nikola_Sladoje/ @Richard_Corleone

7. @Zivac_Zivanovic/ @Aco_Gavrilovic/ @Ivan_Zoricic

Grupa B
    1. @Profi_Zivanovic/ @Fox/ @Sasha^
    9. @Aleksandar_Edwards/ @Kemi/ @Rille _ Kada

Grupa C
    3. @Dwayne/ @Dima the Dreamer/ @Matke_jankovic
    8. @Petar_Maxim/ @Frosty_Shakur/ @Kekic

Grupa D
    4. @Lakoni/ @Burek./ @Tyga
    2. @Megatron/ @Stefke./ @@michaelkane

Povlascena ekipa je @Malone./ @Wizz_Walker/ @Vuk i oni ce preskociti prvi krug dok ce u drugom krugu biti ponovno izvlacenje ekipa koje prodju prvu rundu.

Prva sastajanja ce se odrzati 27.4.2018. godine u 21h. Mesto sastajanja je LV centar nakon cega cete biti preusmereni na tacnu lokaciju odrzavanja eventa, u blizini LV centra.

Pored mene, sudija na eventu ce biti i @Spencer. Od nas mozete ocekivati maksimalnu objektivnost.
    Zelim srecu svim ekipama, hvala na ucestvovanju u eventu.

Edited by Jevta
    Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...