Jump to content

Locked DEBATA SAMP VERZIJE - IGRACI BIRAJU!

Recommended Posts

• What good will it be for someone to gain the whole world, yet forfeit their soul? Or what can anyone give in exchange for their soul?
  • Postovanje, vec dugo se pravi debata oko toga da li TREBA biti samp 0.3.8 verzije, i nakon tolikog hypea i svega, 0.3.8 je OTKAZAN.

Ali evo, vec danas je izbacen SAMP 0.3-DL, kao posebna grana verzije sampa koja nam donosi MALI deo onoga sto je trebalo 0.3.8 da ima, i bice dodate jos stvari u buducnosti. SOURS: http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=648633

UPDATE AKO SE ODLUCI BICE RADJEN KAD BUDE KRAJNJA VERZIJA 0.3-DL, DAKLE FINALNA,NECEMO EKSPERIMENTALNU UBACIVATI NISMO LUDI..

UKRATKO GLAVNE POZITIVNE STRANE NOVE VERZIJE 0.3-DL--

- Imamo mogucnost SERVER side skinova, dakle skinovi custom objekata, koji svi vide.Tipa supermen u organizaciji xD
    - Imamo mogucnost CUSTOM kuca, objekata, SERVERSIDE kuce radjene u blenderu/3dmax mogu biti ubacene
    - Kuce/bazeni mogu imati sada CUSTOM vodu, pravu kao iz okeana xD(mora objekat)
    - Povecan broj createobject slotova kao i remove, dakle attachmenti ce manje bagovati.
    - Sredjeno propadanje vozila za neke custom objekte(U buducnosti)
    - Mogucnost dodavanja nekih specijalnih mapa za RP svrhe.
    - Specijalni skinovi(mozda i vozila uskoro) za org i igrace, kao i custom za donatore.
    - Imacemo Vice City/Liberty City gradove.
    - Imacemo specijalne textdrawowe, animirane.

UKRATKO NEGATIVNE STRANE NOVE VERZIJE 0.3-DL--

- Morate skidati poseban SAMP client, instalirati i dodati SA opet u favorite.
    - Ako imate 0.3-DL, NE MOZETE IGRATI NA OSTALIM 0.3.7 SERVERIMA!!! DAKLE AKO IMATE 0.3-DL I igrate na SA, da bi IGRALI na nekom drugom serveru morate opet VRATITI stari samp client.
    - Igraci sa veoma losim kompom(2000-2003 godiste kompovi)(iako mislim da nemamo takve), imace MALO problema sa fps-om/drop.
    - Warden anticheat se odlaze onda za mart ako se ubaci nova verzija zbog prilagodjavanja nove samp verzije.
    - Mogucnost crasha ili warninga jer je ovo jos uvek u fazi razvitka, i kad se pusti FINALNA verzija jako sam skeptican za ovo.
    - Morate SKIDATI sve modele/objekte koje mi ubacimo(,ex oko 50-60 megabajta, dakle ako imate internet od 10 mbps MINIMALAN internet, skidate oko 30-40 sekundi sve modele).

- Kad budemo dodavali nove skinove/modele/specijalne objekte, moracete ih opet skidati(SAMO TE NOVE, STARE NE MORATE SVAKI PUT SKIDATI). Jednom skinete, i to je to, imate ih.
    - Jos uvek razmisljam o DNS kako cu povezati, jer mi imamo vise IP adresa, a skinovi se skidaju sa IP adresama, dakle bice gadno.

YOU DECIDE!

https://www.sarp.gg/forum/topic/234668-debata-samp-verzije-igraci-biraju/

Da def!

Eto jedini manji problem jeste ovo za ostale servere,sto se ne moze igrati. 

Edited by Wizz_Walker
  • What good will it be for someone to gain the whole world, yet forfeit their soul? Or what can anyone give in exchange for their soul?
  • Just now, savacava1 said:

DAAAA!

Sta daa, valjda treba da odaberes i das misljenje zasto bi i sta izabrao.. Jel vi citate sta ja pisem uopste?

Lepo lepo ...Svaka cast Nenade ako ubacis ovo posto ce biti 100000puta bolje

Edited by Deki Doktoree

Pa Nenade odlicni su ti planovi,svaka ti cast za to.Ali ja mislim da je 0.3-DL nekako komplikovana za neke,Lepa ideja sve to stoji.Ja sam za DA ali i za NE jer nekako opet moramo da skidamo client pa ono,nekako bacanje vremena :):D

Iskreno ne, zato sto ko zna kakve ce skinove igraci hteti, Liberty City i ostalo nam ne treba ionako nema igraca ni u SF a ni u LV.

• Just now, Tarik_Kikanovic. said:

Ono jest da bi bilo bolje ali ako pola igraca ima slab racunar i ne moze igrati normalno radi fpsa il necega onda nije dobro i ne bi se trebalo radit to

Ako vec dajes takav odgovor, ne razumem ko ima kompjuter iz 2000' godine? Mislim mozda ima 2 igraca, max. SVAKO danas ima barem 1 gb ram i 1 cpu od 3.6 ghz i radice im ok..

Just now, Laki_Scalleta said:

Kako mislis to?

Pise da oni koji imaju slabije kompove nece moci igrati tocnije moce ali sa dropovima i lagovima ... i nece imat zelju za igru na to mislim.

• Just now, Lukas Jovanovic said:

Ne ima da krešuje,čekaj da se odradi do kraja. 0.3.7. neka ostane.

Pa valjda citas sta pisem ,kad IZADJE krajnja tad se odlucuje.

Ovo treba da se uvede malo da se osvjezi igru :D

Edited by Rullof

Nezz,imam osjecaj da ce da mi laga jer neam sad bas neki napucan komp,ali moze proci

Edited by Amel_Beast
    Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...