Jump to content

Recommended Posts

Učesnici: (Vaše ime, ili ukoliko je CK napravljen u društvu, imena svih počinioca) : Pancho_Hernandez

Meta: (Ime karaktera igrača kojeg ste ubili) : Daka_Milosavljevic(Daniel), Bogdan_Miljkovic(Pablo)

Objašnjenje: (Objasnite jasno i precizno; šta, kako i zbog čega) : Po izlasku iz zatvora u San Francisko u Alkatrazu, u kojem je služio zatvorsku kaznu od 20 godina.. Za to vreme 'Cabese u faveli ''Varrio Los Aztecass'' su još uvek bile iste tačnije : Djukanovic_Luka(Cesar) sa kojim je Pancho_Hernandez u odličnim odnosima inače ''IC''otac Daniela(Daka) Po izlasku iz zatvora stupa u kontakt sa Cesarom gde se nalaze i Cesar mu se žali kako sin rodjeni hoće da ga ubije... Pancho_Hernandez prihvata poziv na pomoć Cesaru i odlazi da sredi situaciju u faveli u miru! Ubrzo nakon toga Daniel sa klincima pokušava da ubije Pancha te Pancho biva ranjen i spašen od zelenih prijatelja. East(Marko_Rasinac) sa ekipom dolazi i spašava istog... Vode Pancho-a u bivši set ''GSF''-a gde ga stacioniraju u stan jednog crnca(Mupi_Sa) koji je otišao na odsluženje zatvorske kazne.. East(Marko_Rasinac) i par klinaca obezbedjuju ranjenog Pancho-a dok mu rane ne zacele... Pancho nekon ozdravljenja odlazi van granice Los Santos-a nadomak granici Las Venturas-a gde i ostaje mesec dana... Nakon 37.dana Pancho dobija poziv prijatelja iz zatvora tadašnjeg Top-O.G-a Blayze-a te istog trenutka pali auto i pod maramom tajno se vraca na sastanak sa Blayze-om.

Nalaze se u Pig Penu te mu se Pancho poveri o problemu(izdaji) koji ima sa familijom ... Blayze(Blayze_Dviar) bez razmišljanja okuplja ljude te polazi sa Panchom u ''Sevillu'' ne nalaze Daniel-a te se vracaju u kraj... Pancho(Pancho_Hernandez) se nakon toga definitivno vraća u Los Santos gde ostaje u tadašnjem setu ''GSF''-a gde osnuje sam biznis sa kokainom... Usput smišlja plan o ubistvu Daniela i spreman je na to da svakog ubije ko mu stane na put... Nalazi se sa dugogodišnjim prijateljem iz familije ''Grow Street Familly'' Tray,(Elmedin_Uchiha) te i sa njim polazi do Seville u nadi da nadje Daniel-a i ubije ga... Opet ništa! Vraćaju se u Idelwood gde se i primiravaju... Nakon nekog vremena po povratku iz kluba ''Pig Pen'' u tadašnjem stanu u ''Idelwood''-u Pancho po ulasku u stan na stolu ugleda kovertu sa ključevima i adresom na ključevima... Pancho ne otvara kovertu videvši da je papir u pitanju te baca pogled na adresu na ključevima ... Brzo pali auto i odlazi do adrese koja ga odvodi pravo do bivše Cesarove kuce(Djukanovic_Luka) te shvata da su to ključevi zapravo kuće bivšeg 'Cabese koji je otputovao u ''Mexico'' Pancho ostaje u kući razmišlja kako bi bilo da ne ubije Daniel-a i ostaje u Sevilli s namerom da sklopi primirije... Nakon susreta sa Daniel-om(Daka_Milosavljevic)Pancho za uzvrat daje 30kg. presovanog''Kolumbijskog-kokaina'' te u u zamenu za život daje svoj mobilni telefon Zee-u koji mu naredjuje to... Pancho ponizno ostaje bez telfona i koke ali o svemu tome ćuti ... Prolazi vreme sve ide u normali.. Ali Pancho(Pancho_Hernandez) duboko u sebi ne odustaje od ubistva te odlazi sa namerom da nabavi neko oruzije... Crnac iz familije''Ballas'' Jack(Jack_Davies) nudi Panchu robu poznavajuci da se on bavi ilegalnim stvarima te Pancho nabavlja napunjeni ''TEC''... Odlazi nazad do kuće gde čeka u miru i tišini... Nakon nekog vremena nailazi na Daniel-a koji e sa njegovim pomoćnikom Pablom(Bogdan_Miljkovic) ispred kuće držeći napunjeni''TEC'' u šaci d.ruke... Daniel(Daka) uperuje ''AK-47'' a Pablo(Bogdan) ''DesertEagle'' ... Uvidevši da je Panchu došao možda kraj Pancho Hernandez(Pancho_Hernandez) bez razmišljanja ispaljuje rafal iz već napunjenog ''TEC''-a u desnoj ruci te na 5m cilja u glavu ... 

Dokazi: (Ukoliko su vam dokazi slike, poželjno je da date kraći opis pored slika kako se mi koji čitamo ne bi pogubili) : https://imgur.com/a/CFGQH 

Momci nisu prihvatili CK! Recite mi da li je ovo malo dokaza za nečije ubistvo! Hvala unapred ;) 

https://www.sarp.gg/forum/topic/245272-zahtev-za-ck-daniel-prihva%C4%87eno/

Nismo prihvatili CK?Daka ti je rpao da ti je prislonio AK-47 na celo,ja sam te nisanio pistoljem,sta si ti uradio /me puca Bogdanu i Daki u glavu ,ti nebi trebao da se mrdnes a ne jos da pucas,a sa timz ti cim bi pomerio ruku dobio bi metak u glavu,posto Daka /ame prislanja cev na celo Pancha

/do mrtvi?  @Daka_Milosavljevic

Edited by Bogdan_Miljkovic

Znaci ako ja tebi drzim uperen kalas u celo i spreman da te ubijem a pored mene Bogdan koji takodje nisani u tebe,ti lagano rafal iz TEC-a nama u glavu,logicno na svaki tvoj pokret,pucamo...

https://imgur.com/a/JGoSR

Brži sam po RP-u bio, i izrešetani ste ,svakako''TEC'' je automatsko oružije! ;)

Mrtvi ste ... 5M+ rafal u glavu=Definitivna smrt pa i da ste trojica sine... ;)

Ti imas 2 oruzija uperena u sebe,jedno na celo prislonjeno,ti cim bi pomerio ruku iskusni Daniel i ja koji smo pobili  preko 200 ljudi bi odma opalili.Nema veze,neka odluce nadlezni.

Ali svakako niste, sve to stoji da ste nišanili u mene ali ne vidi se vaše rešetanje Pancho-a već na 5M razdaljine ''Pancho'' rešeta vas  ;)

Edited by Pancho_Hernandez
  • Hannibal ante portas
  • Bogdane daa te pitam  zasto kad si vec drzao pistolj na njemu nisi izrpao kako povlacis okidac i pucas u njeg neg si OOC. On je iskoristio tu priliku i ubio vas oboicu. Da si ti rpao da povlacis okidac mogao si ga ubiti sam ali nisi to je tvoj problem. Pancho je isao u slucaju da puca u jednog gubi zivot tj. Karaktera znaci isao je na svoju odgovornost. A u ovom slucaju nisi trebao OOC vec pucat. Tako da nema nikakvih krsenja pravila to sto ti nisi iskoristio sansu vec si OOC to je tvoja pogreska. Moje misljenje je da CK treba biti prihvacen i odradjeno je svebpo RPu ovaj CK se sprema ima vise od mesec ipo dana. 

On 2/18/2018 at 9:30 PM, Blayze_Dviar said:

Bogdane daa te pitam  zasto kad si vec drzao pistolj na njemu nisi izrpao kako povlacis okidac i pucas u njeg neg si OOC. On je iskoristio tu priliku i ubio vas oboicu. Da si ti rpao da povlacis okidac mogao si ga ubiti sam ali nisi to je tvoj problem. Pancho je isao u slucaju da puca u jednog gubi zivot tj. Karaktera znaci isao je na svoju odgovornost. A u ovom slucaju nisi trebao OOC vec pucat. Tako da nema nikakvih krsenja pravila to sto ti nisi iskoristio sansu vec si OOC to je tvoja pogreska. Moje misljenje je da CK treba biti prihvacen i odradjeno je svebpo RPu ovaj CK se sprema ima vise od mesec ipo dana. 

On je izrpao da puca mene i njega u glavu u jednom /me , a nisam ni zeleo da ga ckam,da mu unistim karakter,samo sam zeleo da odrpamo nesto,ali nema veze.Da sam hteo da ga ckam pucao bi odma.Cekamo da nadlezni odluce,necemo vise spamovati.

Naravno Bogdane slažem se sa tobom svakako da si hteo ali nisi i nisi ali ja vas jesam... ;)

Ne znam pancho stvarno.Danijel koji je iskusan znaci ti da si se fakticki mrdnuo malo on bi te puko.Drugo znaci ti kazes da si ih ubio,znaci oni ti nisu da li da se pomeris te ti rpas kako vadis ne mos ti za sekundu izvaditi pistolj iz panzalona i ubiti nekoga.Oni bi sigurno u rl videli to i izrasetali tebe.Sledece izvadio si tu pusku i kao si ih "ubio" a pritome nisi znao dal ti je to uopste puno mozda si imao jedan metak,a mozda i ni jedan.3 Ne znam sta je to bilo ali ako si imao pistolj,ne mos ubiti obadvojcu zaredom koliko sam ja upucen u sampu nema automatskih pistolja a svaki drugi se mora rpti da natezes znaci posle scakoga metka.Sada pre nekih 1h dolazimo ja i jos jedan lik iz vla do tebe i pitamo te ko je ti nam odbijes rp,ajo si ih ti kao vec ckao sto nis rekao da je Pancho.

NA NADLEZNIMA JE DA OVO ODLUCE USPUT IZVINJAVAM SE NA MJESANJU OVDE IZNEO SAM SAMO PAR CINJENICA PROTIV OVOG ZAHTEVA ZA CK. 

Sine ne lupetaj kad ne znaš... Već po izlasku sam imao u ruci''TEC'' ... SLABO

Pancho, uradio rps,ako bi se mrdnuo dobio bi metak

Bogdan iako nije lider, vodi ovo sa Dakom bolje od tebe

Usput, pozicija te promjenila i Bogdan je trebao uzeti lidera, a ne ti

Edited by Atilla

Nije RP-an pucanj tako da nije RP-ano ni da li su im napunjene puške .... I nije RPS jer sam na 5 M pucao rafalom na njih i išao na sve ili ništa.... I imam izRP-ano gore na slici u/me komandi da ih rešetam dok oni imaju samo da nišane bez pucanja... ;)

Pancho uradio si veliki RPS ti se ponasas kao da si bog u slikama.

Kao da ti ubijes sve a kad oni te nisane obojca.

U RL ti bi se popiskio tako nesto da ti se desi ne bi sigurno to uradio ljepo je reko Atilla ti si se promenio od kad si dobio poziciju lidera.

Mnogo si se promenio i nas r2 zoves Kidare mene i Veljka.

Odbijas rp kad hocemo da rpamo sa tobom,nek odlucu nadlezni.

Po meni ne bi trebalo da bude ovo prihvaceno.

Hard RPS.Iz RPano sve u jednom /me,nije mi samo jasno kako si u /me izresetao obojicu?Jos u tvojem /me pise "RESETA" sto znaci da radnja traje,a ja koliko znam /me komanda oznacava zavrsenu radnju?Atilla je fino rekao pozicija te je mnogo promenila.Izvinjavam se u mesanju.. 

Logika batice,mrdnes se,pucam.

Bas sam to poceo da pisem u /do "Daniel bi bio spreman da puca u Pancha na svaki njegov pokret",ali cim sam video tvoje /me odmah sam sve obrisao i napisao sta sam napisao..

Nema brate,pogresio si i sam to znas,ako ovaj CK bude prihvacen..

Ne nisam pogrešio a to što je u jednom /me normalna je stvar jer je ''TEC'' automatsko naoružanje ali ja to vama klincima nikada neću moći da objasnim zato što vi bolje znate od mene koji ste utoke i naoružanje videli samo na SAMP-u 

Edited by Pancho_Hernandez
    Guest Mahrez12345

Dzaba se ovde svadjate,koliko sam ja razumeo sav ovaj RP Pacnho je koliko vidim znao da mu je tu mozda bio "kraj" te je isao na ono ''dva zivota za jedan" ,ujedno Pancho je iskoristio priliku vaseg OOC-anja i ispalio rafal.Vi(Daka i Bogdan) ste trebali vec kad ste krenuli da ga drzite na nisanu i da opalitr u njega,ali niste.On je to iskoristio i pao je CK obadvojice.

P.S Nije moje da se mesam,ali iznosim svoje misljenje.

Edited by Mahrez12345

Dako brate vidi se da si kid!Ja brate imam 16 godina i znam ponasanje a Pancho ima 25 godina moze otac da ti bude pa sa ti vide...Skroz je ovo nbt,ali samo kazem.

Ovo ako nije CK ubite se...

Pancho samo guraj brate nemoj da slusam malu decu :) @Pancho_Hernandez

11 minutes ago, Matke_jankovic said:

Evo jos malo dokaza o tome. Pancho i Kelvin i ja smo sklopili dogovor da mi ubijem  Daniela(Daka_Milosavljevic). Kelvin je ICly poznavao Daniela(Daku), pa je istog pozvao. Ja sam ga tu zamajavao, Rasinac je otisao po kalas, izresetao je istog, on je mrtav, odbio CK.

https://imgur.com/a/HZT8i

Dokazi o tome?

malopre me zvao rasinac,i tu ste odradili taj rp i kaze ovo je za pancha? ja nista nisam uradio vama tako da nemate razloga valjda?

Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...