Jump to content

Recommended Posts

48 minutes ago, Matke_jankovic said:

Evo jos malo dokaza o tome. Pancho i Kelvin i ja smo sklopili dogovor da mi ubijem  Daniela(Daka_Milosavljevic). Kelvin je ICly poznavao Daniela(Daku), pa je istog pozvao. Ja sam ga tu zamajavao, Rasinac je otisao po kalas, izresetao je istog, on je mrtav, odbio CK.

https://imgur.com/a/HZT8i

https://imgur.com/a/8nefn 

Ovde je sve !

Ne razmem te stvarno.Prvo si u zahtev napisao da si ga ubio,a sada dodajes bojis se da CK nece biti prihvacen?Rpas prvo kako si ga ubio,a zatim opet rpas kako placas ubice da ga ubiju.Decko ovo ti nije trebalo tek sada posle ovoga nece biti prihvacen....Bar ne bi trebalo.

4 minutes ago, Veljko_Bosanci said:

Ne razmem te stvarno.Prvo si u zahtev napisao da si ga ubio,a sada dodajes bojis se da CK nece biti prihvacen?Rpas prvo kako si ga ubio,a zatim opet rpas kako placas ubice da ga ubiju.Decko ovo ti nije trebalo tek sada posle ovoga nece biti prihvacen....Bar ne bi trebalo.

Druže ne dodajem samo pokazujem da mogu to uraditi kad i kako hoću... I mislim da Bosančiću nisi kompententan da spamaš stalno ovaj topic... ;)

Druze moj ja cu ovo govoriti jer se i mene tice.Ako si toliko odlucan da pokazes ti mesto jednoga puta ckas istofa 9 puta.Brate mislio sam sve najjbolje o tebi,i bili smo dobri dko nije dosao taj lider onda si mi jednostavo okrenuo ledja.Stvarno ovoaj ck ne valja. Nista rpas da ga pucas prvo i on umire.A i onda on ustaje iz mrtvih i dolazi u set i opet rpate kako ga ubijate Ovo nema veze sa vezom,a i savetujem ti da poradis malo na tom lideru jer ti vec - mogu namestiti ako ne i dva.Jeste da sam za tebe kid slazem se skor ali nisam toliki derp* da ti namestam minuse ili slicno.Cist mali savet

Dečko prihvatio sam vašu molbu tačnije molbu Bogdana_Miljkovića da RP-am kao da se ništa nije desilo dok ne pregledaju CK... Samim tim i nastavio IC story pre ubistva Daniela i opet ga ubio... Mali samo kopaš Daku bespotrebno... ;)

Brate znas kako nacicemo se na ts i prozobriti ko ljudi a ne da leftas za min ko svaki prosli put..To nisam znao.Vidim da se mesas vezano za ocly a ovo sto sam kazao sramota da odg sta?

Mislim da je stvarno dosta spama,to sto se delimo po stranama je skroz nebitno,strana ne treba biti,u jednoj smo organizaciji,svi smo zajedno,ako bas mora nesto da se raspravi,tu je uvek TS3,ovo je samo igrica,ne prelazimo granice.Nadlezni su tu da odluce,a ne mi,hvala vam na vasim misljenjima. :) 

Edited by Bogdan_Miljkovic
1 hour ago, Pancho_Hernandez said:

Dečko prihvatio sam vašu molbu tačnije molbu Bogdana_Miljkovića da RP-am kao da se ništa nije desilo dok ne pregledaju CK... Samim tim i nastavio IC story pre ubistva Daniela i opet ga ubio... Mali samo kopaš Daku bespotrebno... ;)

Bracan,ako si vec prihvatio tu molbu da RPamo kao da se nista nije desilo,zasto bi me onda ubio,odnosno zasto bi slao onog Rasinca i Matketa da me ubiju onda,kad smo mi bili dobri to momenta kad su mi rekli sta si sve radio,odnosno momenta kada se desilo ovo.Znaci sto kaze Veljko,zbog ovoga ti govoris njima da me ubiju,i cuo sam sta ste pricali na tsu hahaha e moj Panco..

I da necu vise spamati poz.

Rode moj imaš slike RP-a ja kažem RP-am da se nije desilo ubistvo ispred moje kuce ... To takodje ne znači da te necu ubiti .... Jer brate ja moram da zaboravim 3 meseca RP-a da bih tebi sve oprostio... Ne ide mi u prilog tebra moi ;)

1. https://imgur.com/a/dVtQE
Edited by Pancho_Hernandez

Pancho vidim upravo ste pricali na ts-u,aj odo i ja da zovem drugare pa da ih nagovaram da komentarisu.Smesno...

1 minute ago, Bogdan_Miljkovic said:

Pancho vidim upravo ste pricali na ts-u,aj odo i ja da zovem drugare pa da ih nagovaram da komentarisu.Smesno...

Neka članovi i igrači kažu da li sam rekao šta u vezi ovoga...

• [SA] Vodja Hansovaca
  • Prihvacen CK,ucesnicima i zrtvama objasnjeno zasto na TS-u.

Ishod: Zbog toga sto je ubistvo izvedeno na sred ulice Pancho bezi dok dva lesa ostaju na ulici,stanovnici koji zive u toj ulici pozivaju hitnu pomoc i policiju. Policija otvara slucaj u saradnji sa Federalnim Biro-om. @Angel. @Maki. zelim da odradite lepo istragu i ICly sve,s'obzirom da SAM ima vec par slucajeva necu ih ometati i nametati im ovaj.

Lock.

Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...