Jump to content

Locked RP Event - Sudjenje Luki Kovačeviću.

Guest Laki_Gloza

Recommended Posts

Guest Laki_Gloza

Ime i Prezime:Laki_Gloza
Slika Stats-a:https://imgur.com/a/7pTaD
Naziv RP Event-a:Sudjenje Luki Kovačeviću.
Ucesnici: @Richard_Zakheaew (sudija), @Laki Gloza (FBI Advokat),  @Maki. (tužilac), @Kevin_Prescot (optuženi), @Danijel_Suarez (advokat optuženog). IC imena: Richard Zakheaew, Robert Hobs, Oggy Smith, Luka Kovačević, Danijel Maksimović
Datum odrzavanja Event-a:3.3.2018. u 14:00h.
Mesto odrzavanja Event-a:Kuća na poligonu sa enterijerom stare SAM stanice u kojoj je sudnica. https://imgur.com/a/38p9I (Nema bolje za sudnicu)...
Objasnjenje:Zbog klevete i govora kako FBI i ostale državne službe ne poštuju zakon i kako je u njihovom radu velika rupa i zbog ostalih nedozvoljenih govora Luki Kovačeviću je na adresu stigla plava koverta sa pismom u kom je pozvan na sud. Dotični je prihvatio sudjenje, a sudija će biti Richard Zakheaew.
Slike pozvanih ucesnika IC Putem:JEzLvbC.png

9l9ogvn.png

Da li je dozvoljeno učestvovati u eventu kao gledaoc, znači samo sednem iza i gledam, pošto i ovako u rl ima prisutnih takvih osoba

Svidja mi se ideja voleo bih da prisustvujem

1 hour ago, Richard_Zakheaew said:

@Goldfinger ako hoces da odradis sa nama ovaj event da budes sudija. Ako neces ja cu nikakav problem.

Probacu da dodjem ali budi u pripravnosti, ne obecavam nista.

odbacuje se 

dismiss

Edited by Nikola_Jokanovic
Guest Laki_Gloza
2 hours ago, Espada said:

Da li je dozvoljeno učestvovati u eventu kao gledaoc, znači samo sednem iza i gledam, pošto i ovako u rl ima prisutnih takvih osoba

Svidja mi se ideja voleo bih da prisustvujem

da, bice getovani ljudi koji zele da gledaju, ali ne smete ometati pisanjem ili koriscenjem bilo kog od chatova.

• U kamenu nista ljudsko, u ljudima sve kameno.
  • Jako dobar event je bio, pokusacemo da odrzavamo ovako bar 2-3 puta u sedmici da se odrade, da se razbije monotonija :D 

Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...