Jump to content

Locked Playa del Seville Beach Party

Recommended Posts

• per aspera ad astra
  • Ime i Prezime: Floyd_Lawton
    Slika Stats-a:https://imgur.com/a/XJqDy
    Naziv RP Event-a:Playa del Seville Beach Party
    Ucesnici:Svako je dobrodosao :D .
    Datum odrzavanja Event-a:18.3.2018.
    Mesto odrzavanja Event-a:Na plazi ispod kosarkaskog terena Aztecasa.
    Objasnjenje:Klasika.Lagana zurka.Piće,pesme,droga itd..ono,klasicna zurka. Svi su pozvani i voleo bih da dodjete u sto vecem broju,to jest da vas bude puno jer planiram da se event zavrsi na najbolji moguci nacin.Znaci necu da bude OOCanja itd.Samo RP bajo i vozi. Inace,ovo je prvi event koji organizujem za ovih mesec dana sto imam org.Znacilo bi mi da sve prodje kako treba i nadam se da cete doci.
    Event ce trajati onoliko koliko hocete.Znaci blejimo na plazi dok poslednji lik ne ode :D .
    Slike pozvanih ucesnika IC Putem:Postavljam kad ustanem,nadam se da nije problem :D Ipak ima jos 5 dana do eventa tkd ono :) 

@Dwayne_Wright  - Podrazumeva se da i Ivan dodje :D - GSF
    @Elmedin_Uchiha  - VLA 

@Stankovic. - Ballas - Podrazumeva se da i drugi lider dodje :) 
    @Therage66  - Ajde Rifo i ti da dodjes xD 
    @Mirzah_Salvatore - El Corono,dodji i ti :) 
    @NathanJohnson  - Caremoi ti da dodjes sa svojim schoolarsima :D 
    @Sherm  - Posto je Bogdan na odsustvu,nadam se da ces ti moci da dodjes :D 

Tagovao sam one koje zelim da pozovem IC putem sto cu uraditi popodne.
    Svako ko sazna da se odrzava zurka,moze slobodno doci. :) 

Ovo je onako klasicna geng zurka na plazi.
    Nadam se da cemo svi dobro da se slazemo kako i IC tako i OOC.
    Kao sto sam vec napisao,slike pozvanih igraca kacim kasnije.

• per aspera ad astra
  • https://imgur.com/a/uv3wr 
    Ja sam ovako rekao za tu zurku,pa sada od njih ocekujem da ce oni preneti to ostalima.
    Posle cu da okacim i kako pozivam Willowfield Rifu i Latinose ako ih nadjem IG,a ako ne...znam IC gde je kuca od Latinosa i kafic od Rife,tkd cu im ostaviti neku poruku na papiru ili tako nesto. :D 

• per aspera ad astra
  • Nedelja u 20:00 i event traje do 00:00.
    Skoro kao prava zurka u RL ali kada bi bilo kao prava,event bi poceo u 22:00,a zavrsio bi se oko 04:00
    xD
    Dodjite u 20:00 pa ko koliko ostane.

@Dwayne_Wright 
    @Ivan_Zoricic
    @Stankovic. 
    @Therage66
    @Schot_Thompson 
    @Elmedin_Uchiha
    @Pancho_Hernandez 

@Mirzah_Salvatore 
     @NathanJohnson
    @Patrik  

Nema potrebe dalje da tagujem.
    Ko hoce,moze slobodno da dodje.
    Cuje od nekog za zurku IC putem i eto :D 

Na našoj teritoriji ''IG'' je svako dobrodošao i za nove poslove a ostalo pod napunjenim ''TEC-9'' možemo se gledati i preko mušice takodje ''IG''i naravno ''IC'' vi birate...!

1 hour ago, Floyd Lawton said:

Nedelja u 20:00 i event traje do 00:00.
    Skoro kao prava zurka u RL ali kada bi bilo kao prava,event bi poceo u 22:00,a zavrsio bi se oko 04:00
    xD
    Dodjite u 20:00 pa ko koliko ostane.

@Dwayne_Wright 
    @Ivan_Zoricic
    @Stankovic. 
    @Therage66
    @Schot_Thompson 
    @Elmedin_Uchiha
    @Pancho_Hernandez 

@Mirzah_Salvatore 
     @NathanJohnson
    @Patrik  

Nema potrebe dalje da tagujem.
    Ko hoce,moze slobodno da dodje.
    Cuje od nekog za zurku IC putem i eto :D 

''Na našoj teritoriji ''IG'' je svako dobrodošao i za nove poslove a ostalo pod napunjenim ''TEC-9'' možemo se gledati i preko mušice takodje ''IG''i naravno ''IC'' vi birate...! ''

• per aspera ad astra
  • 50 minutes ago, Pancho_Hernandez said:

Na našoj teritoriji ''IG'' je svako dobrodošao i za nove poslove a ostalo pod napunjenim ''TEC-9'' možemo se gledati i preko mušice takodje ''IG''i naravno ''IC'' vi birate...!

Aa nisam te bas najbolje razumeo sta si hteo ovime da kazes ali obavezno dodjite :D 
    Inc znam da je vasa teritorija ali meni je IC drug tvoja rank cetvorka pa je rekao kao da nije problem tamo da bude zurka.
    Ako tebi smeta OOC,a i IC,pomericemo u nas set,nije problem :) 

U mojoj poruci se jasno vidi želja da tu bude ''IC'' žurka ali dobro stojim iza svoje poruke ... Ja ne znam šta sam ovde loše rekao.. Pročitaj lepo poruku i shvatićeš poentu!!!

• per aspera ad astra
  • 22 minutes ago, Pancho_Hernandez said:

U mojoj poruci se jasno vidi želja da tu bude ''IC'' žurka ali dobro stojim iza svoje poruke ... Ja ne znam šta sam ovde loše rekao.. Pročitaj lepo poruku i shvatićeš poentu!!!

Pa znam da nisi nista lose napisao ali nisam bas najbolje razumeo ovo  "a ostalo pod napunjenim Tec-9 mozemo se gledati preko musice,vi birate! " . :D 

8 minutes ago, Floyd Lawton said:

Pa znam da nisi nista lose napisao ali nisam bas najbolje razumeo ovo  "a ostalo pod napunjenim Tec-9 mozemo se gledati preko musice,vi birate! " . :D 

Shvati to kao informativno upozorenje... Sve će biti uredu dok neko prvi ne potegne oružje ''IG'' nema bahaćenja i sve okej ! APEL:''MONEY MAKEING'' ''RP''!

• per aspera ad astra
  • Aha,aha.Dobro onda :D Ma nece biti,opusteno.Mislim ne znam da li ce IG na prave sranja Ballasi i Grove xD 

• per aspera ad astra
  • Event zavrsen i prosao je PREDOBRO.Bilo nas je u pocetku malo,pa su posle dosli igraci.
    Eto,da se zahvalim svima koji su dosli.
    Skratio sam event jer su sve organizacije dosle koje sam pozvao onim GSFa,ne znam sto oni nisu.
    Sve je super bilo i evo link sa par slika sa eventa!
    Sto je najbolje,nije bilo ni jednog nonRPera/trollera itd.
    Hvala jos jednom.
    @Aca_Veselinovic 
    @Ivan_Zoricic
    @Dwayne_Wright
    Posto mi je Aca rekao da napravim event,eto ja sam tagovao sva tri clana zaduzena za org pa vi odgovorite u nasem topicu tamo u Toonerville Rifa 13 sta treba.

https://imgur.com/a/k8c2h 

Imam jos slika ali mislim da je dovoljno ovo. :) 

@Vuk_Zivkovic Zamolio bih te da lockujes topic :) 
    Nagrada ne treba.Bice nagrada kad pogledaju ova tri clana rpe tima ovo :D 

Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...