Jump to content

Locked Zahtev za CK - Diego Mendez. [ODBIJENO]

Recommended Posts

• per aspera ad astra
  • 2 minutes ago, Pancho_Hernandez said:

Postavi jasne slike toga i naravno , to je moja dužnost... Ali slike  ne smeju da budu starije od 3 dana... ;)

Slike brate moj stare 2 sata :) 

• per aspera ad astra
  • 2 minutes ago, Mirzah_Salvatore said:

@Floyd Lawton ne vrijedi ti to

Znamo kakav je to sistem.

Ma znam.Cekamo sada policajca da se javi pa da ga Quote sa tim slikama gde njegov jedan clan radi RPS/PG :D 

Naravno da vredi pošalji sliku postavi žalbu jasnog ''DM''-a i biće kažnjen svako ko krši pravilo ''Role Play''-a!

Just now, Dusan_Erdeljan said:

lmao, ti si previše da ne kažem šta lik.. može se pritom proveriti bilo šta izvinuo sam ti se za MG nemoj mi tu sada glumeti mudo.

Nema izvinjenja za ''MG'' sada si kažnjen opomenom pred ''KICK''!

• per aspera ad astra
  • 4 minutes ago, Pancho_Hernandez said:

Naravno da vredi pošalji sliku postavi žalbu jasnog ''DM''-a i biće kažnjen svako ko krši pravilo ''Role Play''-a!

Izvolite gospodine policajče.Ovde se jasno vidi kako smo mi krenuli u akciju.Dolazimo,zapocnemo pucnjavu na jednog,skinuli smo mu CEO HEALTH,lik nastavlja da se roka sa nama i na kraju nas sve izDma sa M4. Rank3 je ili Rank4 i koristi M4.Verujem da nema ni develop za to.
    RPS je prekrsio zato sto nije ni na trenutak pomislio da bezi jer bi svako normalan u RLu pobegao cim bi video da ga neko presrece kolima i motorom.
    PG je prekrsio jer je nastavio da nas roka,a izresetali smo ga i spustili mu HP i pancir takodje.
    https://imgur.com/a/NB7wo  

P.S Ovo na slici su moji clanovi sem Nemanje i Sugara.Sugar je kod @Mirzah_Salvatore ,a Nemanja je Condor posto mi sklapamo neki IC savez sa njima.
    Ostali su moji.

25 minutes ago, Floyd Lawton said:

Izvolite gospodine policajče.Ovde se jasno vidi kako smo mi krenuli u akciju.Dolazimo,zapocnemo pucnjavu na jednog,skinuli smo mu CEO HEALTH,lik nastavlja da se roka sa nama i na kraju nas sve izDma sa M4. Rank3 je ili Rank4 i koristi M4.Verujem da nema ni develop za to.
    RPS je prekrsio zato sto nije ni na trenutak pomislio da bezi jer bi svako normalan u RLu pobegao cim bi video da ga neko presrece kolima i motorom.
    PG je prekrsio jer je nastavio da nas roka,a izresetali smo ga i spustili mu HP i pancir takodje.
    https://imgur.com/a/NB7wo  

P.S Ovo na slici su moji clanovi sem Nemanje i Sugara.Sugar je kod @Mirzah_Salvatore ,a Nemanja je Condor posto mi sklapamo neki IC savez sa njima.
    Ostali su moji.

Postavi žalbu slobodno za ovo i rešiće se ...

A to sa kim sklapate ''IC'' savez  i šta radite to mene ne zanima! 

Postoji ''DVLP'' gde mogu videti to ali takodje ne i koristiti kao znanost u ''IC''!

Edited by Pancho_Hernandez
    Guest Salvatore_Sa
    8 minutes ago, Pancho_Hernandez said:

Postavi žalbu slobodno za ovo i rešiće se ...

A to sa kim sklapate ''IC'' savez  i šta radite to mene ne zanima! 

Postoji ''DVLP'' gde mogu videti to ali takodje ne i koristiti kao znanost u ''IC''!

Pogledaj malo pa ces vidjeti

1 minute ago, Mirzah_Salvatore said:

Pogledaj malo pa ces vidjeti

Ako me zanima pogledaću svakako ne treba mi tvoje odobrenje mali! ;)

• per aspera ad astra
  • 1 hour ago, Mirzah_Salvatore said:

Cekaj nemoj sad tu meni nesto pricati mali!

Nemoj da ga Quete-as.Nama govori nesto,hteo sam malo pre lepo da resim sa njime u PM ili sutra preko ts3 ovo sve,on nas spusta nesto kao,govori "mali".

Drugovi vi nemate pravo da se mesate obicna ste mala jadna bandica,CK je validan kao sto Pancho kaze.Neka odluce nadlezni,a CK razlog imamo i IC zato sto je mene Alesandro (Sugar_Galaxy) zajebao Icly..Tkd mozemo...

• per aspera ad astra
  • 4 hours ago, Stefi Zemunac said:

Drugovi vi nemate pravo da se mesate obicna ste mala jadna bandica,CK je validan kao sto Pancho kaze.Neka odluce nadlezni,a CK razlog imamo i IC zato sto je mene Alesandro (Sugar_Galaxy) zajebao Icly..Tkd mozemo...

CK nije validan jer nemaju desavanja od samog pocetka,odnosno slike RPa.
    Znam da nije validan jer sam i ja pre postavljao CK pa sam trebao da imam slike od samog pocetka kako je taj neko narucio ubistvo na Prescota,kako mi daje njegovu sliku itd itd (dok sam bio u Hitmene).
    Sacekaj nadlezne pa ces videti.

• [SA] Minecraft Admin | Vodja MC Moderatora
  • On 23.3.2018. at 7:16 PM, Mirzah_Salvatore said:

Cekaj nemoj sad tu meni nesto pricati mali!

Cekaj cekaj cekaj,lik je 2 puta stariji od tebe i kenjas ovde nesto?

Aj cuti!

• per aspera ad astra
  • 6 minutes ago, Zarkoni said:

Cekaj cekaj cekaj,lik je 2 puta stariji od tebe i kenjas ovde nesto?

Aj cuti!

Ko je tebe zvao uopste? Sta se mesas u topic? Ae molim te pali sa topica brate i idi Rpaj Brus Lia na serveru

• [SA] Minecraft Admin | Vodja MC Moderatora
  • Floyde,sam si dokazao da ne znas da gubis,i IMA DA SE MESAM U ONO STO SE MENE TICE,TI KLINCU OD 9 GODINA IMA DA CUTIS,JER TRAZIS LIDERA VLA,,A PRVO SI CELOJ ORG JEBO SVE ZIVO,PLJUVO LIDERA @Pancho_Hernandez ,A ZATIM VREDJAO CLANOVE JER NE ZNAS ICly da prihvatis PORAZ.I AKO OCES DA ME VREDJAS DODJI NA TS3 MUDONJO,A NE OVAKO PREKO PORUKA I FORUMA!

Bolje sam pogledao ovaj CK..

Ovo nema veze sa vezon @Dusan_Erdeljan postavi slike kao razlog zasto sam ga ja trebao Ckati, ne zelim da citam nista sto ti je on uradio samo daj slike sta ti je uradio kao validan dokaz za CK, uostalom ukoliko nemas slike CK se odbija 100% a RP se nastavlja samo sto ce Floyd RPati neku povredu kao pokusaj ubistva.

Naravno Bogdan i ja smo bili pametni pa smo RPali da imamo marame na glavi, ti Floyde slobodno rpaj neke povrede ili kako sam te pogodio ne znam u stomak jer bi bilo glupo vec sam napravio develop... Na vama je.

Dusane u buducnosti nemoj zahtev za CK ukoliko nemas slike kao razlog, jer samo ispisan tekst nije validan razlog.

@Floyd Lawton

@Bogdan_Miljkovic

• per aspera ad astra
  • 21 minutes ago, Paco_Hernandez said:

Bolje sam pogledao ovaj CK..

Ovo nema veze sa vezon @Dusan_Erdeljan postavi slike kao razlog zasto sam ga ja trebao Ckati, ne zelim da citam nista sto ti je on uradio samo daj slike sta ti je uradio kao validan dokaz za CK, uostalom ukoliko nemas slike CK se odbija 100% a RP se nastavlja samo sto ce Floyd RPati neku povredu kao pokusaj ubistva.

Naravno Bogdan i ja smo bili pametni pa smo RPali da imamo marame na glavi, ti Floyde slobodno rpaj neke povrede ili kako sam te pogodio ne znam u stomak jer bi bilo glupo vec sam napravio develop... Na vama je.

Dusane u buducnosti nemoj zahtev za CK ukoliko nemas slike kao razlog, jer samo ispisan tekst nije validan razlog.

@Floyd Lawton

@Bogdan_Miljkovic

Ma sada nije ni bitno da li ce da odbiju ili prihvate.Pravimo pauzu sa org na dva meseca tkd nije vazno,a i svakako vi ste RPali da me u glavu pucate.

2 minutes ago, Floyd Lawton said:

Ma sada nije ni bitno da li ce da odbiju ili prihvate.Pravimo pauzu sa org na dva meseca tkd nije vazno,a i svakako vi ste RPali da me u glavu pucate.

Ma koliko ti mislio da je nemoguce, smrt pucanjem u glavu moze da se izbegne.

Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...