Jump to content

Locked Ceremonia de apertura "Mexico Restoraunte"

Recommended Posts

Ime i Prezime: Patrik
Slika Stats-a: https://imgur.com/a/N8OoC 
Naziv RP Event-a:  Ceremonia de apertura "Mexico Restoraunte"
Ucesnici: Svi su dobrodosli ! 
Datum odrzavanja Event-a: 1.4 , 20:00
Mesto odrzavanja Event-a: Id firme 115. centar LS-a.
Objasnjenje: Otvorenje restorana , standardica malo rp malo zaebancija , standardica.
Slike pozvanih ucesnika IC Putem: soon.

@Vasin @Zeljko_Drazic @Bogdan. @Medin Master @Pancho_Hernandez @Sasha^ @Vuk_Sucur @Richard_Corleone @Don.. @Vasilije @Aleksandar_Edwards @Rille _ Kada @Laki_Gloza @Piske @Profi_Zivanovic @Kuske @Ivan_Zoricic @Dwayne_Wright @Stankovic. @dzoni Ristic @Milos_Ikodinovic^^ @NathanJohnson @Djuka° @Elmedin_Uchiha

Sve koje sam tagovao bi volio da vidim na rp event, naravno lideri koje sam togovo nek povedu i svoje clanove  ako ne mozete da dodjete nmvz, ugl svi imate moj poziv da se malo zabavimo posto smo krenuli sa RP-om u dnbu i nadam se da ce sve uspjesno proc kako event pa tako i dalje org !

Takodje: @Cevu_Madox . @Alexandar_Capetron ,  vas bi volio da vidim kao neko obezbedneje da i vas malo ukljucimo u neki rp!

Edited by Patrik
1 hour ago, Patrik said:

@Zivac_Zivanovic I TI TAKODJER, ZABORAVIO SAM TE TAG, VIDI FALI MI NEKI RPE <3 

Vise neki nego RPE batice moj. 

Videcu da dodjem ako ne budem imao goste jer slavim.. Srecno. 

Momci nisam kod kuce, kod babe sam i ovdje se desava nesto veoma cudno sa netom, ne znam stvarno koji je vrag ali ja ne mogu lijepu uci na srv, ne mogu uopste da udjem od pinga i skripte i svega, trudim se vec 1-2h da udjem ali nista, event ce se odrzati uz vodenje mojih clanova koji ce nadam se dobro da urade svoj posao.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...