Jump to content

Locked Egg Fast

Guest Zivotic

Recommended Posts

Guest Zivotic

Ime i Prezime:Sweet_Zivotic
Slika Stats-a:
Lv3qfd5.png
Naziv RP Event-a:Egg Fast
Ucesnici:Svi su dobrodosli
Datum odrzavanja Event-a:9.4.2018.
Mesto odrzavanja Event-a:Los Santos Farma
Objasnjenje:Egg Fast se uglavnom odrzava povodom Uskrsa.Na Egg Fastu mozete izabrati svoje jaje, ofarbati ga i nakon toga postoje 2 vrste takmicanja.

1) Lepo jaje:Lepo jaje je "kategorija" u kome morate ofarbati vase jaje, obojiti ga sto lepse mozete.Uglavnom radi se o lepoti jajetu.Sto vise sara i boja budete koristili vece su sanse za pobedu u ovoj kategoriji.

2) Borba jaja:Borba jaja je kategorija u kojoj vi birate vase jaje sa kojim ce te se tucati protiv drugih takmicara.Jaje mora imati debelu ljusku kako bi mogla izdrzati udarce.

Pobednik ovog festivala (u obe kategorije), dobice 50.000$.Ovu sumu novca ce pobedniku priruciti Santiago Mendez (OOC:Sweet_Zivotic), osnivac ovog festivala.

Prijavljivanje za festival:9.4.2018. -13H

Pocetak festivala:9.4.2018. -14H

Pravila:

1. Ne smete uzimati lazna jaja (drvena, metal u obliku jajeta).

2. Ne smete uzimati jaja koja su uzgajana vesstackim proizvodima i hemijama.

3. Jaja ne smeju biti ziva, samo kuvana.

4. Ukoliko budete dolazili da ucestvujete u kategorijama a niste prijavljeni bicete automatski izbaceni.

5. Sva jaja su dozvoljena.

5. Svaki vid uznemiravanja licnosti na festivalu ili pravljenje konflikata/incidenata podrazumeva automatsku disfalifikaciju i izbacivanje sa fetivala.
Slike pozvanih ucesnika IC Putem

Edit cu kad budem sve IC pozvao ili cu IC polepiti plakate

@Kec

• per aspera ad astra
  • Super je sve.Pisao si mi vec u OOC u vezi ovoga i odlicna je ideja.Msm da ovo niko pre nije pravio.
    Inace...mislim da se pise "Fest" :D  
    Ako @Sasha^ i @Vuk_Sucur ne mogu da povedu clanove,ja cu doci sa par njih koji budu IG :) 

@Sweet_Zivotic je'l ti shvataš da se u Americi ne slavi pravoslavni uskrs već većinom katolički? Pogotovo ti kao meksikanac da slaviš pravoslavni uskrs?

Kakve sve evente vi nećete smisliti, sačuvaj me Bože i sakloni...

• Captain John "Soap" MacTavish
  • Svaka cast odlican prijedlog za rp event.

Dajte mu RPE,sta cekate?

nemojte me ozbiljno shvatit.

Edited by Jax_Juan

Ovdje bi bilo toliko RP2WINa da je to nevjerojatno.

Jel unikatno? Da, ali je autisticno svejedno.

EDIT: zaboravih se osvrnuti na ovo da pobjednik dobije 50k hahahahaha, 50k za tucanje jajima, gg wp

Edited by Tvrtko_Rimac
    Guest Vuk_Zivkovic
    5 minutes ago, Laki_Gloza said:

???

Valjda je zabaranjena bio kakva vrsta pokazivanja vere?

8 minutes ago, Aca_Veselinovic said:

@Sweet_Zivotic je'l ti shvataš da se u Americi ne slavi pravoslavni uskrs već većinom katolički? Pogotovo ti kao meksikanac da slaviš pravoslavni uskrs?

Kakve sve evente vi nećete smisliti, sačuvaj me Bože i sakloni...

Upravu ste.

@Sweet_Zivotic,zao mi je,kada bacim bolji pogled na event,nece moci da se odrzi,ova dvojca su navela razloge,pogotovu Gloza.

Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...