Jump to content

Locked [TS3+Forum+Uvodjenje novih cena za donacije]

Recommended Posts

Guest Eazy.
1 minute ago, Luka_Bulum^ said:

Ne znam,ljudi ce sve manje donirati onda kad vide cjene mogu se okladiti...
Donacije su isle dobrim tempom sa ovim cjenama,kad bi se povecale vidit ce te da ce se smanjiti broj donacija...

Upravo to sto ti kazes, mnogo ljudi ce odustati od toga ako budu uveli to placanje mesecno.

• ex. Laki Pavlovic
  • Povecanje VIPa na lvl 6 nije lose ukoliko se ubace komande koje do sada nisu vidjene. Da BAS VIP 6 bude unikat. Nije na odmet povecati cenu donacija za koji procenat, svakako placa se dosta sto se tice odrzavanja Servera, TS3 itd... Vecina njih ce odustati od donacije za VIPa ukoliko se uvede mesecno placanje i bice, logicno, manje donacija za VIPa.

• What good will it be for someone to gain the whole world, yet forfeit their soul? Or what can anyone give in exchange for their soul?
  • 9 minutes ago, Ivan_Mitrovic said:

Upravo to sto ti kazes, mnogo ljudi ce odustati od toga ako budu uveli to placanje mesecno.

Dakle kad bi se uvelo da se mesecno placa vip 100-200 din, to je isto mnogo? Dakle 100-200 din mesecno svako da da za vipa kojeg je platio 3-4x vise je mnogo? Jbg ne znam onda povecanje cene donacija je resenje

• Sjedim odje po cijeli dan i boli me k*rac pravo da ti rečem!
  • Mozda da se doda donacija za spec team?

Ima igraca koji zele da budu staff a mozda ne mogu da doniraju za GM, da bude nekih 6e, predpostavljam da bi dosta igraca doniralo 
    @Deity

80% i jace ljudi ce odustati od toga da placa vipa mjesecno znaci mogu se kladim,to i nije neko rjesenje

a donacija za st ogromno ne,st ima veliku funkciju na serveru,cak i ovi koji su prosli test grijese,jailaju na zonama i tako dalje,sta mislis sta bi tek ovi donirani radili

Edited by Amel_Beast
    Guest Ghetto
    3 minutes ago, Deity said:

Dakle kad bi se uvelo da se mesecno placa vip 100-200 din, to je isto mnogo? Dakle 100-200 din mesecno svako da da za vipa kojeg je platio 3-4x vise je mnogo? Jbg ne znam onda povecanje cene donacija je resenje

Najvise povecas VIP-ADMIN.. GM ne znam koliko se donira kad moze konk (ono sta se najvise donira).. i povecaj cijene vozila za RP, ubaci vozila etc. Camper

Vidi da ubacis nesto novo u Staff...

Edited by Ghetto
    Guest Eazy.
    6 minutes ago, Deity said:

Nije to mnogo ali opet treba ici u postu svaki mesec i opet treba dati pare za to, meni je trebalo dosta vremena da sakupim za vip level 4.

Povecaj cene donacije i vidi sta jos mozes da napravis da moze da se donira i uvedi vip 6.

Ja se kladim da ce njih dosta odustati ako uvedes to placanje mesecno, u to sam siguran.

Edited by Eazy.
    Guest Eazy.
    1 minute ago, Laza_Pesic said:

Ja nisam lud kao i neki igraci koji nemaju toliko para u RL da bacaju na IG i to za VIPa, uredu za nesto drugo ali da vipa placam svaki mesec glupo je ko se slaze neka mi stavi repup ka gore a ko ne ka dole pa da vidimo :) jbg znam da to mnogo kosta ali @Deity za nekoga je mnogo 100-200din ali za nekoga nije svaki mesec...

Upravo, nisu svi toliko bogati da bacaju pare svaki mesec.

Slazem se sa ovim.

Tune na obicna vozila npr Spoilere itd :) Greenwood,Cheetah,bulet,ect.

• What good will it be for someone to gain the whole world, yet forfeit their soul? Or what can anyone give in exchange for their soul?
  • Aham za nekoga je mnogo 100 dinara mesecno... okee, nista onda ako se ne resi bice drasticno povecanje cene donacija i to je to. Ako ne bude donacija da se izfinansira sve onda cemo smanjivati slotove/smanjivati nesto drugo jer ja nisam blesav niti mi pada na pamet da se toliko cimam oko zajednice radim update drzim 1000 igraca u isto vreme pomezem 24/7 svima odgovaram i  izlazim u susret dok drugi vlasnici se zezaju i uzivaju napolju piju sta vec rade i provode se dok ja provodim po ceo dan da bih vama ugadjao i sve ispunjavao.Zivot mi nije SA niti ce biti, ako je vama tesko da mene ispostujete ne brinite se imace drugih servera. Ili cete dobiti odgovor od mene jednom mesecno kao sto rade drugi vlasnici. Uzivajte

Niste mi jasni vi sto se izjasnjavate da niste ludi da bacate novac na igrice, i to uglavnom se javljate vi koji ste vec donirali za server. Donacije nisu obaveza, donacijama pomazete odrzavanju servera i masina, VIP je mnogo nabudzen u odnosu na normalnog igraca i vi imate taj VIP 2-3 godine vec za 5-6€ i sad se zalite kad treba da se placa svaki 1-2-3 meseca, elem sto kazu stari ljudi plati pa se klati. Budite realni.

Samo da odgovorim ovim VIP-ovima. Prvo u zivotu nista nije besplatno i ne vlada komunizam. Mi moramo da platimo server i mi nemamo dovoljno novca da to sve platimo samim tim prinudjeni smo da povecamo neke cene ili uvedemo neke specijalne mere kao sto je placanje VIP-a mesecno. Ovo je jos u fazi debate kao sto kaze Nenad i jos nista nije odluceno. Razumljivo je da se vipovi zale kao neko ko je potencijalno ugrozen ali potrudite se bar da vam argumenti budu ubedljivi a ne stvari poput "Nemam 100 dinara mesecno na bacanje" ili "Mrzi me da idem u postu svaki mesec". To je toliko glupo da nemam komentar, ako nemas 100 dinara mesecno onda neces biti VIP, ako ti se ne bacaju pare za VIP-a neces biti VIP, ako te mrzi da mrdnes dupe da odes u postu i platis nesto, prosto - neces biti VIP. Kao sto i mi ako ne platimo na kraju meseca NECE BITI SKILL ARENE. Tako svet funkcionise i sto pre to shvatite lakse cete se pomiriti sa novom realnoscu, koliko para toliko muzike. Kada bi se uvodilo mesecno placanje VIP-a sigurno bi moglo da se plati i na vise meseci pa bi tu sigurno bilo i popusta, drugo uvodjenje mesecnog placanja VIP-a bi sigurno i smanjilo cenu istom, tako da to ima i svoje pozitivne i negativne strane. Drugo ponudjeno resenje sa kojim se slazu oni koji su se vec obezbedili i donirali je da se povecaju cene donacija, mislim da su trenutne cene i vise nego korektne ali da li bi pocevavanjem cena se resili svi problemi ili bi se smanjio broj ljudi koji su spremni da doniraju? Vi koji ste vec donirali vama je najlakse to da kazete, ali zato su vam puna usta da nemate 100 dinara mesecno na bacanje kada ste vi u pitanju. Budite objektivni i mislite o tome. Mi moramo da mislimo na sve i pazljivo razmatramo sve opcije. Bicete obavesteni.

Guest Eazy.

Neću više da spamam ali ću još ovo da kažem.

Ja nisam vlasnik tako da ja ne mogu da odlučim šta će biti i šta će se raditi,ja samo iznosim lično mišljenje.

Stavite da se vip plaća mesečno koliko vi odredite i videćemo rezultate. :)

@Goldfinger -kao i što sam vidiš,mnogi isto tvrde kao i ja.

Edited by Eazy.

Glupo je da se VIP placa svakog mjeseca,jer toga ima na svakom serveru.

Povecajte cijene VIPOVA,GMova i Admina ili jos necega jer skoro svaki igrac ima privilegiju na serveru.

Mozda cijene Don. Auta da se povecaju a da se izbace ona ko svako moze imati (Sultan,Infernus...)

Ako neko hoce da izmapa kucu,stavite im minimalno 10€ cijenu. (Naravno ako se uzme u obzir velicina kuce,dvorista,helipad...)

I jos jedan prijedlog: Da se radnje rasporede po LS,LV i SF a ne samo LS..lag se stvara kad je cijela radnja samo u jednom gradu. Sa tim bi se povecala cijena kuca,vikendica,stanova i firmi u SF i LV,sto bi povecalo ekonomiju na serveru i ne bi svako bio milioner kao sto je sad.

Edited by Rainer
    Guest Dzoni_Ignjatov

Povecati cene za VIP paket, GM, Admin, Full skill, dupli kljuc, vracanje acc. Gledam objektivno cini mi se da to najvise ide.

Prosiriti mogucnost donacija, tj smisliti jos par stvari ali dobrih za sta se moze donirati, ubaciti malo inovacija.
    Uvesti mesecno placanje vip level 3+

Moje misljenje je da treba svi da stanemo uz VLASNIKE ,uz njihovu REC ...oni su nas vodili do sada i od sada ,i da su to lose radili ne bi bili 1.mesto na Balkanu ,ne bi bili ovo sto jesmo danas ...
    Ako Vlasnici kazu da je bolje da bude tako i tako ,mi kao verni igraci zajednice treba da se slozimo sa njima ,jer smo SVI kao JEDAN ... i znamo da nam ne zele lose vec dobro,zele opstanak servera da idemo dalje da guramo a ne da se gasimo ...

2 minutes ago, Mire said:

Moje misljenje je da treba svi da stanemo uz VLASNIKE ,uz njihovu REC ...oni su nas vodili do sada i od sada ,i da su to lose radili ne bi bili 1.mesto na Balkanu ,ne bi bili ovo sto jesmo danas ...
    Ako Vlasnici kazu da je bolje da bude tako i tako ,mi kao verni igraci zajednice treba da se slozimo sa njima ,jer smo SVI kao JEDAN ... i znamo da nam ne zele lose vec dobro,zele opstanak servera da idemo dalje da guramo a ne da se gasimo ...

Mire de ti meni reci jel ima vise Vlasnika ili igraca? Nije bitno sta vlasnici govore,ako vlasnici hoce drugacije a igraci drugacije ,onda ocekujte opadanje u manje od mjesec dana.

Mislim da ne bi trebalo da se placa vip mesecno jer bi bilo suvise,samo nek podigne cene na to kao vip4 1000din itd,jer stvarno kada pogledate cene su preniske,a 245e mesecno treba da rodi,nije malo na danasnjicu.

• Normalan je život dosadan
  • Placanje VIP-A svaki mjesec je stvarno glupo...

Najbolje bi bilo da se povecaju cjene za donaciju [Admin,GM,Dupli kljuc,Vip itd sve drugo...]

Dodavanje VIPA 6 je brutalna ideja stavite mu neke OP komande i povecajte mu bas cjenu to je najbolja ideja 

Moje misljenje jer je stvarno placanje svaki mjesec - dva bas glupo...

Uzivajte

Neka se povecaju cene za sve za bar 50%,da se dodaju donacije za unflag,unban recimo(da skupo bude),unmute,unwarn da se poveca cena.

4 minutes ago, Mire said:

Mire je potpuno u pravu bolje da damo neki dinar vise nego ovako da propadne sve ... I LOVE SA <3

Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...