Jump to content

Locked [GO SKATEBOARDING DAY !]

Guest Moonwalker

Recommended Posts

Guest Moonwalker

Ako se skupi društvo okej za rpat, videh da nemam permisije neke da pustim muziku ovo ono, objekte da sredim, običan igrač jebiga, al sve u svemu, poenta je da se zezamo, da skupite ekipice male i da se takmičite i podelite iskustvo kao ljubitelji skejtbordinga, takođe BMX je allowed, sve biste to trebali ICly znati normalno, al da ne bude zabune. :)

See you :)

Guest Moonwalker

** Miroslav_Kolasinac postavlja flajere na vidljiva i lako primetna mesta u okolini skejt-parka. **

** Miroslav_Kolasinac obaveštava prolaznike o predstojećem eventu. **

Miroslav_Kolasinac kaze: Ovo bi trebalo ispasti perfektno /smeh/ - Zaista bi.

** Miroslav_Kolasinac proverava koliko ima sati, ostatak flajera nosi sa sobom. **

** Miroslav_Kolasinac nestaje sa lokacije, širi vest o eventu. **

Guest Moonwalker
39 minutes ago, Vuk_Zivkovic said:

Verovatno zato sto nemas puno postova,pa je skoro svaki sakriven,ja sam ti otkrio ove vezane za event.

Je l' postoji šansa neka da mi postavite permisiju samo postove da mogu kačit i to, ako je bitno za event morate uvek odobravati, a vas kad nema hidden je sve ¿ pheh ¿ :/ verifikacija neka nešto ? ¿ :/

Guest Vuk_Zivkovic
38 minutes ago, Moonwalker said:

Je l' postoji šansa neka da mi postavite permisiju samo postove da mogu kačit i to, ako je bitno za event morate uvek odobravati, a vas kad nema hidden je sve ¿ pheh ¿ :/ verifikacija neka nešto ? ¿ :/

Verovatno da je moguce,ali ne znam,nisam nikad bio u forum administraciji. :/ 

• Vilgot locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...