Jump to content

Locked Veliko obavestenje(10 min+) [ INFO Vip mesecno placanje/ Warden]

Recommended Posts

• What good will it be for someone to gain the whole world, yet forfeit their soul? Or what can anyone give in exchange for their soul?
  • Drugariii, vreme je da mi iz staff sekcije damo i neko "zvanicno" obavestenje vezano za drame koje se vode po serveru. Procitajte sve, ima dosta.

1. Drama vezana za mesecno placanje VIPA. 

Kao sto i sami znate, mi vec 5 godina imamo politiku platis jednom vipa i imas ga zauvek, s'tim sto imate sansu da izgubite vipa ako se bahatite i glupirate po serveru. Dakle, neko ko je uplatio vipa 4 pre 5 godina, on i DALJE ga ima(naravno ako se ponasao kulturno). Dok sa druge strane, ostali serveri vec mnogo godina imaju poliitiku da platis jednom vipa i moras opet placati PUNU sumu ili vam istekne pa moras opet platiti.

Pa da damo argumente zasto bi TREBALO da se uvede i moglo da se sprovede za mesecno placanje vipa:( AKO SE UOPSTE UVEDE)

- Recimo da se uvede mesecno placanje vipa od 200 din putem mobilnog. Sada ce svi reci, MNOGO je to? Sto to radite? A niko od vas ne gleda siru sliku i pricu o tome. Mi ako uvedemo recimo mesecno placanje vipa, onda automatski dolaze sledece povlastice:

+ Povecanje svih VIP komandi, dodavanje novih, kao i dodavanje nekih vecih privilegija.
    + Ne mozete vise izgubiti VIPA, vec mozete imati samo suspend. Vrlo jednostavno, zasto bi neko izgubio vipa ako ga je platio i placa mesecno? Jednostavno sada moze biti VIP Suspenzija, tipa 1 dan, 3 dana, 5 dana, 7 dana, i tako kako sve krsi pravila igrac.
    + Vipovi koji redovno placaju, mogu napredovati. Kako? Recimo vi ste VIP 1, platili ste vip 1 u Junu 300 rsd. Vi ako platite mesecno 200 rsd, dakle jul i avgust, vi mozete dobiti VIP up? Zasto o tome ne razmislite? Ako vec placate mesecno vipa, onda taj novac ne ide u prazno vec dodaje se da kazemo na vas "virtuelni" racun i vi mozete upgrade svog vipa.
    +Takodje moze da se doda API, vi posaljete poruku na neki broj  http://vip.sa-rpg.com/ i sam vam server produzi VIPA, sve automatski.

Postoji mnostvo stvari koje moze da se odradi, ali ne, vama je samo "Pare su vam u glavi, pare samo uzimate". A niko ne gleda sliku da je SA podelila preko 10k vipova free, duplih kljuceva, da ne pominjem silne radio stream giveaway kao i koliko puta sam setao svim igracima free za sate igre na insta/fb/viber. A to moze da potvrdi svako. Nikad mi nece biti jasno zasto neki misle da je sve ovde zbog para(A NIKAD nije bilo, jer da je meni do para ja bih lepo prodavao unbanove, skidanje sa blackliste, skidanje sa staff blackliste pozicija, uveo bih jos doniranja za novu org bez obzira sto ih ima gomilu i limit vozila, dodao bih 3-4 kljuca jos itd itd sta sve moze da se uradi za "pare").

Tako da, nema potrebe da dramite, i da mislite da mi hocemo nesto vas da prevarimo. Niko NIKAD ovde nije bio prevaren, a to govori nasa reputacija, broj igraca, i aktivnost na forumu kao i svi ovi donatori sto su dali novac za pomoc servera.

2. WARDEN drama

Ne vidim cemu toliko drama oko warden anticheata, on je napravljen da se blokiraju neki osnovni citevi, dakle cleo sobeit sampfuncs itd, naravno da ce postojati cheatevi koji ce "zaobici" warden. A i ne razumem koga briga ako neko cheatuje na "DM" zoni? Msm tamo je svakako 100 istih igraca koji placu kad ih ubije neko, ne vidim kako neko ko cituje sa aimom steti serveru(naravno on ce biti proteran ali pricamo o globalu, ne cheatuje novac, ne cheatuje neku prednost specijalnu, nije postao ADMIN), svakako je samp za uzivanje i sprdnju, RP i tome slicno. Kad izadje MTA, bice resen zauvek problem cheatera jer na MTA NE MOZETE upaliti cheat. Tako da, izdrzite sta da vam kazem do MTA, posle imacete uzivanje koje vam je obecano. Tako da nema potrebe da dramite, ako neko cheatuje on ce biti uhvacen, obrisan, i on ce opet da trosi svoje vreme na account koji ce biti obrisan. U prevodu baca svoje vreme umesto da nadje zivot, ali dobroo ^___^

NO sad, da objasnimo malo zasto smo mi ispred drugih:

Recimo uporedite SA i <insert ime zajednice> ovde. Nadjite mi bilo koju zajednicu koja radi vise od nas ,i trudi se, i ima unikatnosti koje mi nemamo.(Ne hvalim sebe, ni svoje developere kao ni SA ali me zanima vase misljenje pa da cujem).

Neke unikatnosti:

-Prvi smo imali IPBoard forum softver, 2012, februar. Jedan od najboljih forum softvera.
    -Prvi smo imali Viber API povezan sa live support mobilnim, dakle imate live support za igrace preko vibera.
    -Prvi smo imali talk show za radio, preko teamspeak.
    -Medju prvima smo radili najbolju optimizaciju putem MySQL-a.
    -Medju prvima imamo vec 2.5 godine 1000 igraca, i mod na 4.5 dev update radice bez laga na serveru.
    -Medju prvima imamo update svakog projekta, Teamspeak 3 licensa kupljena medju prvima, Forum updateovan 4.2.x, SAMP 0.3.7-r2 only kako bi smanjili broj cheatera.
    -Medju prvima imamo Round robin DNS zastitu, sa preko 16 ip adresa i najbolju ddos zastitu.,
    - Placena plesk licensa, placeni softver.

-Logicno da sve ovo kosta i potrebne su finansije.

Da krenemo dalje projekte. 

- Poceli smo sa radom MTA projekta, dakle radi se punom parom, i naravno da MTA server kosta ,developer kosta, ako hocete da uzivate u savrsenom serveru bez cheatera i 100% bug free, mora da se plati. Nece niko da radi za dzabe naravno.
    -Poceli smo sa E-Sport organizacijom, imamo ESL partnerstvo, (ESL- 
    https://en.wikipedia.org/wiki/ESL_(eSports) ) 
    -Imamo ESL E-Sport Rocket League sekciju, a uskoro mozda dobijemo i PUBG/Fortnite PLACENE turnire od sponzora(ESL sponzor)ako se pokazemo da radimo dobar posao sa rocket league.
    -Imamo u planu da napravimo nasu firmu E-Sport, koja ce biti kao neka nova gaming platforma. Ne mogu mnogo reci o cemu se radi jer jos nije za javnost, ali u sustini saznacete.
    -Imamo Client-Optional Warden anticheat, ne savrsen ali toliko koliko je funkcionalan. 
    - Sada radimo na twitch partnerstvu, Intel Sponzorstvo za rocket league, a ako se tu probijemo onda PUBG i Fortnite dobijamo license.

I sve ovo sto sam naveo, mozete videti na nasem forumu, imate sve napisano, dokaze, sve postoji i nista nije lazno. Kad ste vi videli da je SA za nesto slagala? Kad ste videli da SA nesto nije ispunila? Pa nemate ih jer ne mozete naci tako nesto.

I sad vi meni recite kako ja da odgovorim na vase kritike poput MNOGO nam je 200 din mesecno, kradete pare, samo su vam pare u glavi, ne slusate igrace itd.

Naravno da SA nece ostati na sampu, jer kao sto i sami vidite SAMP ima sve manje igraca jer ljudima je dosadilo da vrte jedno te isto, samp kalcor(vlasnik) nije objavio novi update vec 2.5 godine i sumnjam da ce(izbacio je neki 0.3.7-dl ali vidite i sami jednom mesecno).

---Elem, da jos odgovorim na ove kritike poput "Deityu trebaju pare, krade pare igracima, samo gluposti uvodi na zajendicu".

Ja ne zivim od vasih donacija, sutra mogu da zatvorim SA i da se zaposlim(vec sam dobijao ponude za poslove), a uporedo tog posla bavim se trejdovanjem kriptovaluta(BTC/ETH/XRP/XBY). Takodje imam i gomilu ponuda da radim za druge organizacije, gaming naravno, a na sve to takodje imam u planu da otvorim svoju firmu. Tako da sve ovo sto pisete, ove glupardije za decu iz vrtica, mene NE vredja niti ce IKADA.
    Ako vi necete da podrzite ovu zajednicu, i ako vam NE ZNACI nista sto se druzimo ovde, sprdamo i zezamo, kao i igramo, slobodno recite i ja cu nastaviti svojim putem.

Ovo sam sve napisao samo jer mi je zao igraca koji se toliko trude za ovu zajednicu, vole i postuju, ali "govna" proterana i nezahvalna ih cine losim.

Hvala Vam sto ste procitali sve, zelim vam sve najlepse.

Ako smatrate da imam nesto tacno, slobodno share i like opalite ^^ Ako ne, nikom nista. Sve najlepse vam zelim!

Ako imate nesto da pitate ili vas zanima, slobodno komentar dole.

'Owneri

Deity,sve si lepo objasnio,normalno ja cu placati preko poste necu preko fona,ali ako bi mogao recimo da uvedes msm samo ti dajem primer recimo vip 1 da nedeljno dobija odredjenu sumu novca zatim vip 2 vecu od vip 1 nedeljno i tako sto visi nivo vipa dobija se vise para nedeljno mislim ne da je suma recimo 50m nego vi odredite kako ce to biti a drugi primer vam je da mesecno kada covek placa npr sad sam ja vip 4 i ja uplatim 1000 din i traje mi vip 5 mesecno.

• Novac potrošen u kafani je novac uložen u sjećanja.
  • Takodje i dobro si to uradio sto se placa vip mesecno po 200din jer ono ti ipak placas srw a ne dolaze donacije svaki mesec cak i da si bogatas ono ne bi ti skodilo da uvedes ovo placanje mozda ti nekad ponestane novca pa znas vec.

• Random Access Memories
  • veri nais

*clap* meme *clap* review

Edited by Henry.

Ma hvala vama sto nam cinite igranje lepsim, sto nam dajete sve sto zinemo, hvala vam sto postujete igrace, hvala vam sto drzite ovu zajednicu onakva kakva treba da bude bez debilisanja i ostalih gluposti..
    Zbog toga Skill Arena i jeste gdje je TOP RANKING SERVER NA SAMP SCENI ! 

Svaka cast Owenerima i staffu sto drze Skill Arenu na nogama ! 
    Unikatni smo pa nam svi zavide ! :D 

Edited by Rullof

Svaka cast Deity za sve sto si uradio i postigao i meni je velika cast da budem deo staffa na ovakvoj zajednici.

E sad sto se tice VIP-a to je na neki nacin dobro , a na neki lose. Shvaticete i sami sto je lose :D 

• 𝕾𝖙𝖎𝖑𝖑 𝖑𝖎𝖙
  • Okej je Neso. Problem je jedini u tome sto je neko postpaid a neko pripaid. Naravno i nije toliki problem 200 dinara jer realno kad pogledas BE ili neku drugu zajednicu,vipovi su po 20E jos ga placaju mesecno. Samo eto kazem nekom je vise draze da ode u postu uzme uplatnicu i resi problem nego preko telefona da se zajebava. Sto se tice ovako ideje je super, vidim i mnogima se svidja. Gl.

Guest Malone.

Bukvalno lik placa SA dnevno po 100 i vise nez ni ja tacno evra mesecno, a nekima jebeni 1e da izdvoji za server na kome nolife-a bukvalno.

Takodje mi je 1000 puta izasao u susret, odobravao popuste na donacije, i ostalo, sigurno nisam JEDINI kome je odobrio popust, ima i tih vipova ''govana'' koji se zale za tih 100-200 din a dobili su popust na vipa koji im traje po 3-4 god.

Nek smo mi zdravo ko oce oce ko nece ne mora, ja sam za to da se uvede mesecno placanje, vozdra ♥.

Predlog: Ubaci da i admini doniraju svaki mjesec kao i vipovi :D 

Objašnjeno!

Svaka čast Deity :) 

Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...