Jump to content

Locked Veliko obavestenje(10 min+) [ INFO Vip mesecno placanje/ Warden]

Recommended Posts

uvedi te mesečne vipove i onako je server preplavljen vip-ovima. više ni vip status nije VIP već normalan. a i to plaćanje 200din mesečno odeš u grad ostaviš nešto para i uplatiš kredita. ako si postpejd kupiš pripejd karticu i rešeno. a izmedju ostalog ko neće ne mora da plaća, ako mu samp nije prioritet.

Guest Veljko_Milanov

Realno gledano ne znam nekog ko ne moze da izdvoji 200din na 30 dana to je 7 dinara dnevno da se izdvoji i skupli ste 210 dinara mesecno. Svakako je i do sad bilo glupo da se vip gubi iako si ti to platio a ovo suspend je sasvim ok bar ce nauciti da ne prave gluposti da ne bi gubili vipa cim im se vrati.Drugo napradovanje vipa odlicna ideja kao i za staff.Udjes u ST posle odredjenog broja pluseva ti dobijas GMa i tako isto u admina.

tebra uvedi to mjesecno placanje vipova, sta vam je 1 euro, nije lik rekao 10 eura da je vip svaki mjesec..plus preko mobilnog da se placa, nzm sta vam je tu skupo..ako necete da placate svaki mjesec JEDAN EURO, budite obican igrac, jednostavno..

• [SA]Propo nema nista od tebe
  • Realno bre sta vam znaci Da uzmemo Zajednicku valutu Euro sta vam znaci 3 e mesecno ? Pa pola vas recimo za uzinu dobije minimum po 1 e ne verujem da neko mesecno ne moze da sakupi jebena 3e ( pitanje da li ce biti ta suma). Samo mislite da je odrzavanje servera Dzabe Developeri Dzabe Nenad ne jede ne pije ne trosi struju nista ne radi Ne vodi Balkan ESL pa mu ne trebaju pare Ja mislim da je ovo jedini server koji i dalje ima staru politiku Platis jednom imas uvek,  od toga ne moze server da se odrzava...

• "Don't play with electricity"
  • Svaka cast brate :) 

Ovo je trebalo da se davno uvede.

Guest joyoyoy

NE igram na Skill Aren-i niti ista od toga ali se slazem sa svim ovim sto je Deity napisao, 200 dinara ako mislite da je mnogo za "decu" koja idu u skolu nije to toliko sto kaze Xunder 0.06evra svaki dan da ustedi i tjt, bolje je preko telefona nego da idite da uzimate uplatnice em placate postarinu em vam je dalje (kako kome), kada se zavrsi taj MTA developing i sve ostalo mislim da ce da pokida em sto je MTA bolji i ima mnogo boljih funkcija od SA-MP-a em sto se ovaj SAMP nikad ne updejtuje pokusao Kalcor nesto sa ovom 0.3.DL verzijom ali ti custom skinovi ne trebaju nikome bezveze je to po meni i skoro niko to ne koristi mozda ovih par stranih RP servera cisto onako zbog RP-a koriste, imate punu podrsku od mene oko celog projekta pogotvo MTA a i na E-Sport(s) bih voleo da vas vidim, GL ! :)

I dalje mi nije jasno kako pojedini ne razumeju sta sam hteo da kazem.. Dakle, nije rec o kolicini novca, rec je o tome gde taj novac ide. Razumem da vi volite Skill Arenu (ja sam dugogodisnji igrac na SA), ali vasi roditelji nece dopustiti da njihova deca svakog' meseca doniraju za neke budalastine. Budimo realni, zar nije vrednije da pojedes mesecno jedan sendvic vise ili da doniras serveru? Znam igrace koji su u mom drustvu, preko TSa, pricali kako im krijuci brat ili sestra uplacuju za doniranje raznih stvari za server. 

@Nadir_Bro, lepo je to sto zaradjujes za sebe, ali ti je razmisljanje na veoma losoj strani cim kupujes neke nebitne stvari. Novi racunar i dodatnu opremu... Ako vec radis i mucis se, novac ulazes u stvari koje su ti zaista potrebne. Na primer, ulozis neki procenat u kucu ili svojima kupis nesto, lupam. Zamisli koliko su tvoji otac i majka (Izvini ako sam direktan) ulozili u tebe i tvoje skolovanje... To sto bi ti njima kupio kosulju, bluzu ili haljinu je nista naspram onoga sto su oni ucinili za tebe. Posto si se vec uhvatio te krajnosti, ne mogu a da ne nastavim, jer je sustina zivota to, na neki nacin... Mlad si jos, verujem, razumem te ako do sada nisi obracao paznju na to jer si u godinama kada su ti igrice,tehnologija i automobili u glavi. Uvek ima vremena da se nauci nesto, a mozda je i sada vreme da sagledas neke stvari sa svih aspekata.

U glavnom, ukoliko se prisvoji zahtev za doniranje VIP pozicije na mesecnom nivou, ja cu ucestvovati u donacijama, ali iskljucivo radi podrske. Znaci, radim to za zajednicu, jer smatram da je Nenad zasluzio od svakog' igraca po 10 eura, minimalno.

Citam i ne verujem.. Da li je moguce da ste se slozili? xD Svaka cast Nenade na ovome jos jednom ;) 

I moram jos ovo da kazem da je Nenad zasluzio vise od 200 din mesecno po pojedincu! Mali milion free vipova,duplih kljuceva ,unikatnih imena (npr.meni) i na tome mu VELIKO hvala,i ja cu njemu da se oduzim za to :) Nije toliko bitno u vipovima,vec da server opstane... Sta mislite ,da je Nenad ovo uradio da bi dobijao vise para? Pa nije,vec 70% servera ima vipa,a 50% drugih donacije.. I jednostavno ljudi ne doniraju ,a on nije lud da vadi iz svog dzepa za dzabe 100E,jel tako? Tako da ajmo da mu pomognemo i da odrzimo ovu zajednicu! 

SKILL ARENA ZIVECE VECNO!!! #SAONELOVE !!! :x

Edited by Quicky
  • [SA] Legendary member
  • Skill Arena se penje na viši nivo!

Respect!

• "Jer kada lav skoči, bježi čak i tigar!"
  • 2 minutes ago, Jevta said:

I dalje mi nije jasno kako pojedini ne razumeju sta sam hteo da kazem.. Dakle, nije rec o kolicini novca, rec je o tome gde taj novac ide. Razumem da vi volite Skill Arenu (ja sam dugogodisnji igrac na SA), ali vasi roditelji nece dopustiti da njihova deca svakog' meseca doniraju za neke budalastine. Budimo realni, zar nije vrednije da pojedes mesecno jedan sendvic vise ili da doniras serveru? Znam igrace koji su u mom drustvu, preko TSa, pricali kako im krijuci brat ili sestra uplacuju za doniranje raznih stvari za server. 

@Nadir_Bro, lepo je to sto zaradjujes za sebe, ali ti je razmisljanje na veoma losoj strani cim kupujes neke nebitne stvari. Novi racunar i dodatnu opremu... Ako vec radis i mucis se, novac ulazes u stvari koje su ti zaista potrebne. Na primer, ulozis neki procenat u kucu ili svojima kupis nesto, lupam. Zamisli koliko su tvoji otac i majka (Izvini ako sam direktan) ulozili u tebe i tvoje skolovanje... To sto bi ti njima kupio kosulju, bluzu ili haljinu je nista naspram onoga sto su oni ucinili za tebe. Posto si se vec uhvatio te krajnosti, ne mogu a da ne nastavim, jer je sustina zivota to, na neki nacin... Mlad si jos, verujem, razumem te ako do sada nisi obracao paznju na to jer si u godinama kada su ti igrice,tehnologija i automobili u glavi. Uvek ima vremena da se nauci nesto, a mozda je i sada vreme da sagledas neke stvari sa svih aspekata.

U glavnom, ukoliko se prisvoji zahtev za doniranje VIP pozicije na mesecnom nivou, ja cu ucestvovati u donacijama, ali iskljucivo radi podrske. Znaci, radim to za zajednicu, jer smatram da je Nenad zasluzio od svakog' igraca po 10 eura, minimalno.

Sto se tice posla, rekli su da je toj moj baksis, jer ipak kada se sve dadzbine plate sto se tice kuce i odjece, njima ostane dosta novca, sto se tice novca kod njih nije problem, rade po cijel dan, rekli su ako zelis sebi luksuz to sebi zaradi, sebi odjecu kupujem kada radim, jer pokusavam da se "istreniram" za pravi zivot.

3 hours ago, Dwayne said:

pa ono finjaka, iskreno treba pare da se uzimaju, ne mozete ziveti od sice.. svaka cast dejti

Od tog novca niko ne zivi, sav novac ide u odrzavanje i unapredjenje zajednice, isti taj vlasnik zajednice je i sam odvajao novac od uzine dok je bio ucenik da bi SA bila to sto je danas. Ali budite realni brate da niko nema bolju organizaciju kao zajednica na SAMP sceni kao Skill Arena. U svako doba dana i noci tu smo za igrace na svim mogucim platformama. Pokazite malo razumevanja a ne da hejtate svaki post u kojem se spominje donacija za VIP.

• [SA] TS3 Helper / [SA] Admin
  • Ja bih burek i jogurt ako primate narudzbe.

:D:D:D:D:D:D:D:D

Guest Versace

Islreno meni je svejdno ja cu donirat i 10 i 20e ako treba mesecno , al postavite se na mesto nekog ko je iz srbije, bosne i tako to i da lik mora da gladuje da bi sebi uzeo poziciju..... nije bas lepo to a bolje bi bilo da ste uveli vip6 il neka jos vozila na donaciju il da poskupe donacije. Jer to brt da su neki jedva izdvojili za vipa keca a ne sad mesecno placat vipa keca.

Brate sve je vrh i sa svim se slaze...Al ovdje viidim priliku da mi odgovoris kao i ne kolicini adimna koji su te tagovali ali nisi odgovarao...Znas li rijesiti TeamSpeak problem oko crashera...Znaci sve uradio sto admin kaze instalirao i ne znaju oznacivali su te nisi odgovorio...Sto se mene licno tice mogao si i onu verziju ostavit TS da se moze preko starije verzije ulazit...Al molim te mozes li pomoci oko ove nove udi na sekciju TEAMSPEAK SERVER gdje smo postavljali pitanja jer ne mogu na test a prihvacen sam za konukrs za GameMastera i na kraju ce proci to vrijeme i necu moc bit GM @Deity

ekstra sve,svidja mi se,nije puno para mjesecno,top ideja uvedite to 

Edited by Amel_Beast
  • What good will it be for someone to gain the whole world, yet forfeit their soul? Or what can anyone give in exchange for their soul?
  • 12 minutes ago, Almin Cardoso said:

Brate sve je vrh i sa svim se slaze...Al ovdje viidim priliku da mi odgovoris kao i ne kolicini adimna koji su te tagovali ali nisi odgovarao...Znas li rijesiti TeamSpeak problem oko crashera...Znaci sve uradio sto admin kaze instalirao i ne znaju oznacivali su te nisi odgovorio...Sto se mene licno tice mogao si i onu verziju ostavit TS da se moze preko starije verzije ulazit...Al molim te mozes li pomoci oko ove nove udi na sekciju TEAMSPEAK SERVER gdje smo postavljali pitanja jer ne mogu na test a prihvacen sam za konukrs za GameMastera i na kraju ce proci to vrijeme i necu moc bit GM @Deity

pisi mi sve na [email protected] i resicemo

ne zavisi od mene verzija.

• What good will it be for someone to gain the whole world, yet forfeit their soul? Or what can anyone give in exchange for their soul?
  • 5 minutes ago, Marko_Zuber said:

Deity mozes i meni onda vratiti vipa,nisam se ponasao TOLIKO BAHATO izgubio sam ga da bi spasao druga
    https://imgur.com/Jv4UuzG

pisi viber

• 59 minutes ago, Jerry Correlli said:

Nenade, ae ti uvedi CSGO ESL Turnire pa me zovi xD. Svaki server koji sam vidio ima nacin doniranja mjesecno, i to ne samo VIP, vec neki platinum neki kurcevi palcevi, a ako je nekome mnogo 2E onda neka se rani. Istina je ono sto je Jevta napisao, ali opet, SA je jedini server na kojem sam igrao i na kojem mi se igra svidjela. Jos dok sam bio admin uvijek je bila sprdacina. Imao si uvijek razumjvanje, i nikad nisi nikoga odbio. SAMP sam prestao igrati odavno, ali i dalje reklamiram SA zato sto server jednostavno vrijedi... Sretno bruda i uvedi CSGO 5v5 turnire da se ne svadjamo djabe :) 

Vec ima CS:GO Adria ali ne vodimo mi. Mi smo samo za Rocket League -> https://play.eslgaming.com/adria/rl/ ali ako Bog da uzecemo sad PUBG i Fortnite pa kad se probijemo ubijacemo sve

• @sve ostale komentar, ne znam sta da kazem, svacija su misljenja razlicita, ja imam sad jedan od vecih problema gde je veoma tesko naci placanje mobilnog ,tacnije nasao sam Fortumo ali oni na 120 dinara tebi isplate 38 dinara, cista kradja. Mnogi kradu preko 50% uzimaju provizije sto se ne isplati ovde realno. Tako da ne znam ako nadjem nesto povoljno da zardjujemo recimo 50% od 240 dinara ~120 dinara da mi uzimamo to bi bilo ok. Neka uplati 300 osoba (MINIMUM) to je 36 000 dovoljno da pokrijemo sve da kazemo dodatne troskove a i troskove developera. 

46 minutes ago, Jevta said:

Zasto doniraju ako nece da "bacaju na igricu". Imaju neke koristi ako su VIP na SA? Ne... To je cisto zabava i pomoc zajednici u odrzavanju. Ako je ista ovaj covjek zasluzio to je da ne daje ni evra iz dzepa u odrzavanju zajednice, zajednice kroz koju svaki dan prodje vise hiljada ljudi. Mogao je i on na pocetku uvesti taj sistem ali je od uzine odvajao pare jer rijetko kome na Balkanu cvjetaju pare na grani. Opet kazem VIP nije obavezan a ko ne moze da renew plati 2e (iako bi i tu bilo izuzetaka jer covjek sve dopusta uz dogovor) onda taj ne treba da igra igrice vec da uci skolu kako bi sutra mogao da kupi sta hoce. Znam da su malo grube rijeci ali 2e je mizerno cak i za finansijski nestabilne familije.
    Ako jedno dijete ne moze sebi da stvori naviku da stedi nikada nece postici nesto vise u zivotu...

A to sto ne daju roditelji da bacas na igricu i zabavu - ili ih postuj (jer su valja ispred neke gaming zajednice) ili im nemoj govoriti da uplacujes i raspolazi svojim dzeparcom (parama).

18 minutes ago, Marko_Zuber said:

Javio sam se na viber Skill Arena onaj od foruma srry za postavljanje ovoliko

Smatram da ti se ne treba vratiti vip I NIJE TI SKINUT VIP ZBOG GLUPOSTI VEC ZBOG AA,tako da ukoliko mu vratis Deity vipa vrati jos 99% njih koji su na istu glupost izgubili vipa.

( Ja sam stavio zalbu na tebe )

Just now, Marko_Zuber said:

Jel tebe ko sta pitao? Deity ak oce nek vrati ak nece nemora ti nemoras da se mesas.Pare su u pitanju RL pare nisam dao pare za dzabe.

Kada si radio AA morao si malo prazmisliti o tvojim postupcima,krivo mi je sto lazes Nenada da si za glupost izgubio samog VIPa.

200 din , 12 kuna , 3km , 1.5e , sta vam je tesko to? Svaki dan da odvajate po 6-7din /// 40 lipi? /// 10 feninga? /// 5 centi? /// To vam je teško? To nađete svaki dan u pantalonama, ili iza kreveta, ili na podu. Ako zbog toga vi oćete da napusite zajednicu, onda ste debili.

Edited by Guest
    Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...