Jump to content

Locked GLOBALNA DEBATA: DRIVEBY

Recommended Posts

On 4/26/2018 at 7:29 PM, Zubak said:

Veliko NE,znas li koliko igrac moze brzo ispucati municiju iz digla? Nevjerojatnom brzinom i pri tome ako sjedne kao suvozac i on stisne H ovaj ga ne moze ubiti,kao da ubaguje. To sam vidio na jednom poznatom dm srw,nije bitno koji. U svakom slucaju,moje misljenje je ne.

^^

On 26.4.2018. at 9:11 PM, Alexandar_Capetron said:

Mislim da ce to iskoriscavati, al nmvz.

0.9 dmg 1 hit dgla...

Uglavnom, moze sto da ne.

On 29.4.2018. at 12:19 PM, Garrix. said:

^^

0.9 dmg, znaci oko 223 metka treba za jedno ubistvo. (deagle)

Ovo je odlicno pogotovo za gang RP, dakle kada bande idu u napad na neku organizaciju u njihov set i kad pritisnes H izadjes na prozor i rokas dok jedan vozi.

Takodje i za RP mafija, dosta mafija izvrsava recimo atentate, takodje, brzo H, kill i tjt.

Neka se ovo ubaci sto je brze moguce.

On 26.4.2018. at 3:46 PM, Deity said:

Vidim postalo je popularno da se vrti tema oko Driveby (H shoot). Mi smo nastali od communitya, od igraca, i uvek smo slusali igrace.

Vreme je da odlucite da li ce na 4.5 update biti omogucen DriveBY H pucanje (iz vozila na H mozete pucati po defaultu).

Glasanjem da proizvodi sledece: Omoguciti SVIMA DriveBy H, s'tim sto cemo smanjiti sav damage oruzija za 80%, dok za deagle(jer je u H deagle kao minigun) za 98%.. Zasto? Ima previse malog IQ igraca koji ce da terorisu igrace, deagle radi 45 damage otprilike, dakle ako omogucimo DB ako pucate iz vozila vas damage ce biti 0.9. Mislimo da je to fer i korektno za neke police chasove, rpanje, zezancije po zonama i sta vec. Smatramo da je to takodje ok za neke kul akcije recimo busenje guma

da ali da zloupotrebljavanje sa dokazaom slikom/klipom bude strogo kaznjeno sa 500 minuta jaila i 1/2 warna

@Deity kazi deljti brate moi kai mislis

i da mos samo pucat coltom ,uziem i tecom. ne ono digl puca rafal

Edited by Nikola_Jokanovic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...