Jump to content

Locked Palomino Creek Bank Robbery

Guest

Recommended Posts

Ime i Prezime: Aco_Gavrilovic
Slika Stats-a: Editovacu kad bacim sutra donaciju za vracanje akaunta.
Naziv RP Event-a: Palomino Creek Bank Roberry
Učesnici: Murda Flats Surenos X3 ( Moja fakcija ), Los Santos Police Depertament ( @Lulac_Palilulac, @Miki_Jokic  - Oko 10-ak članova povedite ne 100 jer je ipak county) i par civila koji će raditi u banci. Takođe i @Richard_Zakheaew koji je "podrška". Uglavnom možete doći da budete "civili" koji posmatraju to.
Datum odrzavanja Event-a: 13.5.2018 ( Sledeća nedelja )
Mesto odrzavanja Event-a: Palomino Creek
Objasnjenje: Full RP event, pljačka banke u Palomino Creeku uglavnom pratite develop koji će biti postavljan za ovu svrhu. Želim da ovo ispadne top, bez ikakvog DM-a. Kao u stvarnoj životnoj situaciji.
Slike pozvanih ucesnika IC Putem: /

N16DwGE.png

Edited by Guest
Guest Moonwalker

Imate li sredstava u svakom smislu za to rpati ? :/

Glad to see. :)

Morate sprečit metagame samo da bi sve bilo okej, zašto bi ovo event bio ? ¿ :/

// Event u smislu pozivate sve da pljačkaju banku ? Event means neki skup like donacija krvi, humanitarna akcija, humanitarni maraton, sajam automobila i slično.. Bank robbery vam treba ostat u okviru fakcije za vas, kako bi ovaj "event" razglasili svima IC ¿? (aj da rokamo banku fura neka imamo sve) :/

/// Rad sam videt roleplay al nemojte u evente kačiti, event je skroz druga stvar, ne možemo mi gledati taj rp ako na to mislite pod "event" tu, IC karakteri ne znaju za roleplay i da l ko gleda kako vi rpate, ako me razumeš. :/

S pravom te može sad uhapsiti pajkan ako vidi event na forumu ovde, jer je radi eventa to IC STVAR i ako uzima računalo i ako vidi u vestima "Bank robbery - svi pozvani"

Rešio bi te lepo :/

3 minutes ago, Moonwalker said:

Imate li sredstava u svakom smislu za to rpati ? :/

Glad to see. :)

Morate sprečit metagame samo da bi sve bilo okej, zašto bi ovo event bio ? ¿ :/

// Event u smislu pozivate sve da pljačkaju banku ? Event means neki skup like donacija krvi, humanitarna akcija, humanitarni maraton, sajam automobila i slično.. Bank robbery vam treba ostat u okviru fakcije za vas, kako bi ovaj "event" razglasili svima IC ¿? (aj da rokamo banku fura neka imamo sve) :/

/// Rad sam videt roleplay al nemojte u evente kačiti, event je skroz druga stvar, ne možemo mi gledati taj rp ako na to mislite pod "event" tu, IC karakteri ne znaju za roleplay i da l ko gleda kako vi rpate, ako me razumeš. :/

S pravom te može sad uhapsiti pajkan ako vidi event na forumu ovde, jer je radi eventa to IC STVAR i ako uzima računalo i ako vidi u vestima "Bank robbery - svi pozvani"

Rešio bi te lepo :/

Event treba biti zanimljiv,a ne 2 sata me i do komande.Inace na ovom serveru nije moguce odraditi pljacku a da neko ne ometa.Zato se i ovo pravi dalje,tako da mozemo zanemariti da je mg i uraditi tako da se svi zabavimo.PD dolazi verovatno.

17 minutes ago, Moonwalker said:

PD će jedino IC saznati za pljačku kad alarm u banci oglasi department, al koja je svrha da ovo bude event ¿? :/

Vidim da dolazis sa nekog HRP servera.

Na ovom serveru je apsolutno nemoguce odraditi event, bio on sa najavom preko foruma ili bez, a da nekoliko moroncina ne upropasti sve tako sto DMa/DBa i sve ostalo radi.

Slab je jako RP na serveru, tako da je ovo najbolje rijesenje, ostalo je sve komplicirano za izvesti pojedincima.

Nije najbolje i najlogicnije, ali jebiga takoe kakoe.

9 hours ago, Moonwalker said:

Moraš imat dobar razvoj karaktera i svega što je potrebno za ovo rpati

Jednostavno uz dozvolu admina rpate, objasnite svaki deo plana vašeg, kad se alarm aktivira u banci, admin šalje PM policiji i ovi rpaju uzbunu jer drugačije ne mogu saznat šta se dešava u banci, je l' ? :/

Moon moraš shvatiti ovo je RPG server.

Jednostavno kako bi PD učestovao ne možemo mi doći orobati sve otići.

Naravno kroz develop će se razvijati plan,pa nisam idiot.

Guest Moonwalker
3 hours ago, Sharpie_Mikhailov said:

Moon moraš shvatiti ovo je RPG server.

Jednostavno kako bi PD učestovao ne možemo mi doći orobati sve otići.

Naravno kroz develop će se razvijati plan,pa nisam idiot.

Trebalo bi ovo biti u diskusiji hm :/

Batice dok pljačkate, admin obavesti PD i oni rpaju da imaju dojavu od alarma isto kao i ovi u banci što bi rpali neki alarm uzbunu... Kapiraš, tako će Pd znati šta da čini :) ¿

3 hours ago, Moonwalker said:

Trebalo bi ovo biti u diskusiji hm :/

Batice dok pljačkate, admin obavesti PD i oni rpaju da imaju dojavu od alarma isto kao i ovi u banci što bi rpali neki alarm uzbunu... Kapiraš, tako će Pd znati šta da čini :) ¿

nije ti ovo lsr* ili red county :) 
Dobro znam sta radim, ne spamaj na dalje ako je moguce.

Moon, tamo de ti igras je mozda tako sve full i HRP,  ovdje je kako kaze Sarpi RPG i drugacije ne moze, sta tebe uostalom zanima kako ce pd saznat bitna je zabava a ne da ubijes svoj mozak rpajucii po 5 sati sa /me i /Do

Gavrane samo jako.

• "Jer kada lav skoči, bježi čak i tigar!"
  • 3 hours ago, Aco_Gavrilovic said:

EVENT 20H!
    13.5.2018! (NEDELJA!)
    @Lulac_Palilulac @NadirBro

necu biti tu, ne vodim sheriffe i onako..

Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...