Jump to content

Locked [RP Event] Los Santos Basketball Tournament.

Recommended Posts

Ime i Prezime: Kakashi_Sa (IC: Sebastian Ruiz ) 
Slika Stats-a: https://imgur.com/a/MJ1hVNF
Naziv RP Event-a: "Los Santos Basketball Tournament."
Ucesnici: @Ivan_Zoricic @Zivac_Zivanovic @Dwayne_Wright @Blayze_Dviar @Uros_Legacy @Drake. @Lakoni @Ivan_Potok @Marko_Egredzija @Vuk_Sucur @Don_Alert @Miki_Jokic @Lulac_Palilulac @Mikovic @Slobodan_Mileusnic @Patrik @John_Keen @Vuk_Draca @Wizz_Walker @Ica_King @Benil Been  - To su lideri i volio bi da po mogućnosti dodju sa svojim članovima :D  Pozvao bih još članove RPE Teama : @Jevta @Spencer @Ben_Simmons @Aco_Gavrilovic - zajedno sa Sourenosima, @Laki_Gloza @Vuk_Zivkovic 

NAJBITNIJE JE DA SU SVI IGRACI SA SERVERA POZVANI! :D 
Datum odrzavanja Event-a: 19.5.2018.
Mesto odrzavanja Event-a: Varrio' Los Aztecas RP Set (košarkaški teren u Seville).
Objasnjenje: Znači pravim RP Event, pozivam sve igrače da se družimo i RPamo. Ekipe sastavite izmedju sebe i pošaljite mi PM / a možete i da se snadjete kada dodjete na event.
Slike pozvanih ucesnika IC Putem: Biće developano u nerednom periodu.

EDIT : Event će biti održan 19.5 u 19h. Ukoliko dodje do promena bićete obavešteni.

Edited by Kakashi_Sa
  • Don't cry beacuse it's over, smile beacuse it happened
  • Guest Laki_Gloza
    6 minutes ago, Kakashi_Sa said:

Ime i Prezime: Kakashi_Sa (IC: Sebastian Ruiz ) 
    Slika Stats-a: https://imgur.com/a/MJ1hVNF
    Naziv RP Event-a: "Los Santos Basketball Tournament."
    Ucesnici: @Ivan_Zoricic @Zivac_Zivanovic @Dwayne_Wright @Blayze_Dviar @Uros_Legacy @Drake. @Lakoni @Ivan_Potok @Marko_Egredzija @Vuk_Sucur @Don_Alert @Miki_Jokic @Lulac_Palilulac @Mikovic @Slobodan_Mileusnic @Patrik @John_Keen @Vuk_Draca @Wizz_Walker @Ica_King @Benil Been  - To su lideri i volio bi da po mogućnosti dodju sa svojim članovima :D  Pozvao bih još članove RPE Teama : @Jevta @Spencer @Ben_Simmons @Aco_Gavrilovic - zajedno sa Sourenosima, @Laki_Gloza @Vuk_Zivkovic 

NAJBITNIJE JE DA SU SVI IGRACI SA SERVERA POZVANI! :D 
    Datum odrzavanja Event-a: 19.5.2018.
    Mesto odrzavanja Event-a: Varrio' Los Aztecas RP Set (košarkaški teren u Seville).
    Objasnjenje: Znači pravim RP Event, pozivam sve igrače da se družimo i RPamo. Ekipe sastavite izmedju sebe i pošaljite mi PM / a možete i da se snadjete kada dodjete na event.
    Slike pozvanih ucesnika IC Putem: Biće developano u nerednom periodu.

verovatno cu doci, ali nisam surenos :D

@Dzoni_Ignjatov @Milan_Pesut. - Kao RPeri iz Staff teama, mozete li prisustovati? Ako ne, da cimam nekog drugog. :D

30 minutes ago, Zivac_Zivanovic said:

Bata @Spencer i ja pravimo ekipu za basket, drzite se. 

Važi, kada završite pošalji mi na privatnu poruku :D 

8 minutes ago, Stralex said:

Ako bude trebao sudija tu sam i ja,odlican event 😀

Čućemo se ;) Inače, hvala :) 

@Ivan_Potok @Drake. @Blayze_Dviar @Zivac_Zivanovic @Ben_Simmons ispišite vaše ekipe na PM, kako bih znao o koliko takmičara je reč :D 

Inače , dodaćemo nagrade.

1. mesto - 500k

2. mesto - 300k

3. mesto - 100k

Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...