Jump to content

Locked SKILL ARENA 1000/1000 PO DRUGI PUT!

Recommended Posts

• What good will it be for someone to gain the whole world, yet forfeit their soul? Or what can anyone give in exchange for their soul?
  •  

Pozdrav svima,

Pored svih prozivki i hejtovanja, na koje mi naravno ne obracamo paznju, vec dokazujemo nasu popularnost, jacinu i snagu preko dela,a to je i opet dokazano danas na proslavi Enricovog rodjendana, i na nasem novom update 3.8, koji change log mozete videti na twitteru ili na -> https://www.facebook.com/skillarenacommunity/posts/1050029028397879

Ekipa na Skill Areni i staff je nesalomiva, nista ne moze da srusi ono sto smo gradili godinama, a to smo dokazali opet. Nasi verni igraci svaki dan odrzavaju broj igraca i time pruzaju odlicnu zabavu i zezanciju.Jer to SA pruza, da se uziva u igri, i da se zeza sa ekipom. Podelio sam mnoge besplatne free donacije, nagrade i novac veceras. LJUBAV JE JACA OD SVEGA, FAMILIJA POBEDJUJE SVE PREPREKE!

Ne znam sta da kazem, prezahvalan sam ekipi svojoj, staff ovim putem pozdravljam jer je najjaci, svako radi sta mu se kaze i zelim tako i da ostane, takodje se zahvaljujem mnogim zajednicama koje su se pridruzile da opet pokazujemo nasu dominaciju.

AL 6 ekipica, da nema vas ne bi bilo ni SA, nismo za dzabe gradili sve od nule =)

Slikice : 

N8xrgRy.png

(REKORD FORUM/TS i SAMP)

hQmYUtT.png

HostName: SA:RP JOS UVEK NA TRONU! JEDNA LJUBAV JEDNA SA!
    Address:  178.33.18.89:7777
    Players:  1000 / 1000
    Ping:     74
    Mode:     SA:RP v3.8
    Language: Skillarenica

https://www.sarp.gg/forum/topic/28222-skill-arena-10001000-po-drugi-put/

Nazalost nisam bio, ali ovo dokazuje da smo najjaci uopste i da cemo. Zaboravio si da se zahvalis i Zari i ostalim serverima koji su te podrzavali i tvoj rad, kao i ostale igrace na SA. Uglavnom, ovih 1000 igraca, jednog dana ako povecaju nekako na vise igraca da bude na serveru, ce sigurno rasti i server ce jacati.

Edited by Borca_Beske

Prelijep je osjecaj stvarno kad vidis da je po drugi put 1000/1000.Do juce smo se bukvalno borili sa DDoS napadima i mnogobrojnim citerimaa (mada ih ima i sad) te na taj nacin "lomili" nase igrace ali uprkos svemu oni su tu ostali a njihov broj je sve veci i veci a Skill Arena kao zajednica sve vise raste.Nemam rijeci stvarno svi smo zajednicki pokazali hejterima i konkurenciji (ako je uopste imamo trrenutno )sta znaci rijec dominacija (18+) te da smo trenutno broj 1 na Balkanu zahvaljujuci nasim promoterima,vipovima,staffu i svima ostalim igracima.Nadam se da ce ovaj broj igraca da bude svaki dan jer sam u to siguran nakon svega ovoga.Hvala prije svega Deityu ,seljaku iz Cacka,na ovolikom zalaganju za server i radu na skripti,mada tu su i ostali skripteri koji su radili ali Deity je od pocetka pa sve do ovog uspjehu.Jos jednom hvala svim PROMOTERIMA na veoma velikom broju reklama u vidu snimanja klipova po server,objavljivanja reklama po raznim forumima ,po fb i svemu ostalom mada ne sumnjam da su samo oni reklamirali. 

#SA#ONE#LOVE

IDEMO JAKO ,SKILL ARENA OZNAKA ZA DOMINACIJU!

Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...