Jump to content

Locked RP Event

Recommended Posts

• Director of FBI
  • Ime i Prezime:Ica King
    Slika Stats-a:Ne mogu trenutno ulaziti 
    Naziv RP Event-a:Dilovanje (prodaja droge)
    Ucesnici:FBI( @Coda @Danijel_Suarez), LS:PD ( @Lulac_Palilulac, @Aleksa_Jagodinac, @Marko_Kujundzic), SAM ( @Stralex

E sad voleo bih videti dil izmedju Ballasa ( @Winrar) i BDT ( @Richard_Corleone)
    Datum odrzavanja Event-a:Bice dodato

Tacno vreme odrzavanje Event-a:Bice dodato 
    Mesto odrzavanja Event-a:

https://imgur.com/yPyfuyg 

https://imgur.com/a/zUQ0gCo
    Objasnjenje:Policija ima dojavu da ce se na mostu odrzati razmena droge i novca.Oni dobijaju tacno vreme,te na okolnim brdima snajperisti spremno cekaju.U jednom trenutku sa jedne strane dolazi Ballas a sa druge BDT,parkiraju auta ko za prodaju normalno,iznose kofere sa parama i drogom,BDT proba drogu,nakon cega policija prolazi ispod mosta camcima (ispod mosta je more).BDT i Ballas se kupe i pokusavaju autima pobeci,ali BDT-u snajperista busi gume.Na krajevima brda imaju zasede.Na raskrsnici policija stavlja vodeni top,tako da Ballas mora da ide drugim putem (corsokakom,provalija je na kraju).BDT biva uspesno uhapsen,a Ballas sve zavisi hoce li stati ili probati da padne niz provaliju.
    Slike pozvanih ucesnika IC Putem:/

Dodatno:Pisite dole kome kada odgovara,i pisite da li zelite,a ne kao za Codin event svaki moguci lider na srw je rekao da ce doci i na kraju je jedna odg dosla...

Ako se Ballas i BDT ne sloze,smislicemo neke druge ucesnike

• Director of FBI
  • 2 hours ago, Richard_Corleone said:

Pristajem, ali ne želim da to utječe na moj karakter. Pomoći ću da odradite to.

Nema nikakve veze sa karakterom,samo neki RP da se baci,onako za nasu dusu samo...

1 minute ago, Ica_King said:

Nema nikakve veze sa karakterom,samo neki RP da se baci,onako za nasu dusu samo...

Kao sto sam reko, pristajem.

31 minutes ago, Ica_King said:

Kad god se dogovorite, ja sam na raspustu i imam vremena uvijek.

• Director of FBI
  • 17 minutes ago, Zeron_Cumpeto said:

Kakav je ovo RP event, organizacije samo rade sto si ti napisao gore.

1 hour ago, Mirzač said:

Koja je poenta napraviti event sa unaprijednim scenariom?

Nije to scenario vec zamisljena prica za RP,na njima je da rpaju sta zele i kako zele

• Director of FBI
  • 39 minutes ago, Mirzač said:

40 minutes ago, Mirzač said:

pa napravite pucnjavu, trebate imati RP kako saznajete za dil i td, ne samo da dodjete i pobijedite preko foruma.

Nparavi si sam kako ti oces,ja znam kako cu napravim i ne napinji me

Guest Milan_Popovic

Policija ima dojavu da ce se na mostu odrzati razmena droge i novca.Oni dobijaju tacno vreme,te na okolnim brdima snajperisti spremno cekaju.U jednom trenutku sa jedne strane dolazi Ballas a sa druge BDT,parkiraju auta ko za prodaju normalno,iznose kofere sa parama i drogom,BDT proba drogu,nakon cega policija prolazi ispod mosta camcima (ispod mosta je more).BDT i Ballas se kupe i pokusavaju autima pobeci,ali BDT-u snajperista busi gume.Na krajevima brda imaju zasede.Na raskrsnici policija stavlja vodeni top,tako da Ballas mora da ide drugim putem (corsokakom,provalija je na kraju).BDT biva uspesno uhapsen,a Ballas sve zavisi hoce li stati ili probati da padne niz provaliju.

= A na kraju je bilo ovako. =
    Policija ima dojavu da ce se na mostu odrzati razmena droge i novca. Oni dobijaju tacno vreme, te na okolnim brdima snajperisti spremno cekaju. U jednom trenutktu sa jedne strane dolazi Vagos a sa druge VVZ, parkiraju auta ko za prodaju normalno, iznose kofere sa parama i drogom, Vagos proba drogu, nakon cega policija = Dolazi na most, izDMa svakog gore i event ispadne nesto najgore sto je moglo u zivotu. Vagos i VVZ budu izDMani i kraj price. Nikakvi snajperisti, nikakva provalija, nikakva bezanija, nikakve zasede, nikakvi brodovi, nikakav vodeni top, nikakav drugi put/corsokak, VVZ bude izDMan, a Vagos takodje isto bude izDMan a nisu ni stali ni pali niz provaliju.

"Pohvala" za event.

Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...