Jump to content

Locked [RP event] - Commedy Night

Recommended Posts

Ime i Prezime: Milan Pesut
Slika Stats-a:
https://imgur.com/a/iZ56LFA
Naziv RP Event-a: Comedy Night
Ucesnici: Svi igraci su pozvani. Tagovacu neke lidere da prosire sa clanovima, bar po jednog iz svake rp org:

@Ognjen_Vujanovic @Drake. @Aleksa_Jagodinac @Ivan_Potok @Veljko_Bosancic. @Cevu_Madox @Olly_James @Dragan_Vuletic @Malone. @Kevin_Prescot @Coda @Patrik@Nikic_Sa................

(Jos jednom da naglasim, event ne mora imati uticaj na IC karakter, tu smo da se zabavimo :D)
Datum odrzavanja Event-a:
19. 7. 2018.
Tacno vreme odrzavanje Event-a: 19h
Mesto odrzavanja Event-a:

gallery102.jpg

sa-mp-319.png
Objasnjenje: Ovako, znaci klasicno takmicenje u komediji izmedju ekipa, znaci u ekipi moze biti 1 covek a moze biti i cela org npr... Imate odredjeno vreme za tacku, hajde da kazemo 3 minute i za to vreme tacku izvodite. Na kraju, kada prodju svi ucesnici, sudije ocenjuju i odredjuju pobednika.Teme nisu odredjene, znaci mozete pricati viceve a mozete napraviti i neku dobru scenu. Takodje, posto se odrzava u baru, mozete dok drugi izvode da nesto popijete, popricate itd.. Takodje, moze doci i samo da se gleda, ne morate ucestvovati. Event ne mora imati bilo kakve veze sa vasim IC karakterom, bitno je da se dobro zabavimo :D Takodje bitna stavka, iz jedne organizacije moze doci i vise ekipa... Ceo event ce biti sniman i iseci cu najbolje momente kako bih napravio emisiju, koja ce zatim biti okacena na moj YT i u nasu LSN sekciju za emisije.

Link za prijave:

OOC nagrade:

1. mesto: 2,000,000$

2. mesto: 1,500,000$

3. mesto: 1,000,000$

IC nagrade:

1. mesto: 3000$

2. mesto: 2000$

3. mesto: 1000$

Slike pozvanih ucesnika IC putem:  (Stavicu par oglasa ovakvih kroz ova 2 dana)

sa-mp-321.png

Takodje, moram se licno zahvaliti i pozvati na event @Veljko_Bosancic., iz razloga sto nam je ustupio disko za event :)

Edited by Milan_Pesut.
5 hours ago, Cevu_Madox said:

Vrh,al ja sam na odsustvu @Dimi_Kraljevic povedi clanove ako mozes ili ti @Sino_Sakac.

Razmislicu ali ipak mislim da ovo nije za nasu organizaciju ...

Druze moram te izneveriti,al sutra imam koncer Baje Maloga Nindze pa idem tamo.

@Don. Ili @Frosty_Shakur otidnite tamo radi reda da ispostujete ovo.

Event odrzan.

Veoma malo ljudi se odazvalo.. malo sam razocaran. @Kevin_Prescot @Frosty_Shakur hvala vam sto ste doveli clanove, @Muhamed_Neslanovic hvala sto si van org ucestvovao u ziriju.

Iako se vecina nije odazvala, ispostovali smo one koji su dosli i odrzali smo event, cak i nije lose prosao po mom misljenju, ali sam naucio lekciju, ubuduce cu 2 puta razmisliti pre nego sto organizujem/odem na event.

@Drake. Prebaci u odrzane, posto trebam editovati snimak i objaviti ga, nece bar 2 dana.....

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...